Voordelig je golfspel verbeteren

Inlooplessen

De inlooplessen zijn groepslessen voor ieder niveau. Tijdens een inloop les wordt een specifiek onderdeel van het golfspel geoefend. Met een groep van maximaal 4 golfers (lid of geen lid) oefen je bijvoorbeeld de bunkerslag. Vanwege het specifieke onderdeel, kan je op ieder niveau gebruik maken van de inloop les.

Deze laagdrempelige en voordelige manier van golfles nemen wordt tijdens twee periodes per jaar georganiseerd. Op dit moment zijn er nog geen inlooplessen ingepland.

De kosten bedragen in totaal €99,- voor 10 lessen van 30 minuten. Indien je binnen de aangegeven periode niet alle 10 de lessen hebt verbruikt, vervallen deze. Zorg dus dat je dit voorkomt.

Interesse?

Eenvoudig aanmelden

Ook meedoen met de inlooplessen? Aanmelden en inschrijven doe je eenvoudig zelf.

• Vul het aanmeldformulier hieronder in
  • Ontvang een reactie van onze Head Golfprofessional
  • Betaal €99,- voor de 10 lessen van 30 minuten
  • Schrijf je in op het gewenste moment via de Pro Agenda van Bob ter Punt. De inlooplessen en golfspel specifieke lessen zijn hier benoemd.
  • Gebruik hiervoor de link hieronder

Neem bij vragen contact op met onze Head Pro via golfschool@heemskerksegolfclub.nl.

Deelnemen? Meld je aan!

Aanmeldformulier inlooplessen

Inlooplessen

Vul al je gegevens in om je aan te melden voor de inlooplessen
  • Vul hier in of je wel of geen lid bent van de Heemskerkse Golfclub (18 holes of Par 3 lid).