Nieuws

Inschrijven Roof Management Texas Scramble wedstrijd

23 juni 2023
Vanaf zaterdag 24 juni 9.00 uur kunt u zich, via E-Golf4U, inschrijven voor de Texas Scramble Team wedstrijd, gesponsord door Roof Management.
De speeldatum voor deze wedstrijd is zaterdag 15 juli met een all-tee start om 12.00 uur.
Het is een wedstrijd voor de leden van de 18 holes baan.
U kunt zelf uw team samenstellen. Een team bestaat uit 3 personen. Maar u kunt ook individueel inschrijven. Dan zorgt de organisatie er voor, dat u samen met anderen een heel leuke en sportieve middag en avond gaat hebben. Stuur dan een mail aan weco@heemskerksegolfclub.nl.
Echter, probeer wel zoveel als mogelijk om als team in te schrijven. Er zijn twee flights beschikbaar in het systeem, die de WeCo zelf kan invullen.
Het inschrijfgeld is € 30,- per persoon. Voor dit bedrag neemt u deel aan de wedstrijd en krijgt u koffie bij de ontvangst. Als afsluiting wordt ’s avonds voor alle deelnemers de barbecue aangestoken door onze Sjeff van De 19de.
Wees er wel snel bij. Want er kunnen maximaal 108 spelers (36 teams) deelnemen aan deze wedstrijd. En vol = vol.
Namens de WeCo,
Annemieke, Nicoline, Peter, Renee, Ria, Tom en Wim.

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Golfless is more!!

29 februari 2024

Ook in 2024 staat uw pro-team van de Heemskerkse Golfschool weer 7 dagen per week voor u klaar. Naast de reguliere privé lessen van 1 t/m 4 personen hebben wij uiteraard een uitgebreid aanbod zodat als lid van de club meerdere opties heeft om uw spel via uw PGA Holland Golfprofessionals te verbeteren. Inlooplessen Uiteraard […]

Nieuws

Regelsessies voor leden

Wanneer Zaterdag 16 maart 10.30-12.30 voor competitiespelers met nadruk op Matchplay 13.30-15.30 voor alle leden met nadruk op Strokeplay/Stableford Waar Presentatieruimte (oude shop) Meedoen? Aanmelden via Egolf4U op (“wedstrijd”) evenement op 16 maart.

Nieuws

Zaterdag 30 maart Open Dag Heemskerkse Golfclub

27 februari 2024

Op zaterdag 30 maart, van 10 tot 12 uur organiseren we op de Heemskerkse Golfclub weer een open dag. Ideaal voor iedereen (jong en oud) die eens kennis wil maken met de golfsport en onze gezellige golfclub. Uiteraard leren we iedereen de beginselen van de golfsport (golfclubs en golfleraar staan klaar) en vertellen we van […]