Nieuws

Inschrijving NGF voorjaarscompetitie is geopend.

19 juli 2022

Nieuw dit jaar is de inschrijving via E-golf4U.

Ga in deze module naar 15 september 2022. Daar vind je de 7 categorieën. Voor iedere categorie is een inschrijving mogelijk gemaakt voor de NGF voorjaarscompetitie 2023.

Deze nieuwe wijze van inschrijving voor de NGF competitie heeft als voordeel dat je gelijk kunt zien of jouw inschrijving gelukt is en wie er al ingeschreven heeft.

Je kunt inschrijven t/m donderdag 15 september 2022.

 

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Par 3 soepwedstrijd november

18 november 2022

En wederom was het heerlijk weer, het zonnetje scheen uitbundig en alle deelnemers hadden er zin in.  In totaal hebben er 42 golfers mee gedaan aan de soepwedstrijd. Iedereen was keurig op tijd en vooraf is er gezellig koffie of thee gedronken met wat lekkers. Dit lekkers was een heerlijke peren slof van bakker Siets […]

Nieuws

Communicatieweg is weer open!

17 november 2022

Eerder dan verwacht, is de Communicatieweg weer open voor verkeer. U kunt dus vanaf heden weer de kortste route nemen om bij de golfbaan te komen.  

Nieuws

Verslag tweede bridge avond

15 november 2022

Ook de 2e bridge avond is weer gezellig verlopen en hebben we leuk kunnen bridgen in 3 lijnen. Ook ons brein heeft wat beweging nodig. En wat is er leuker om dit aan de bridgetafel, samen met anderen, te kunnen doen. Het idee om wat meer op de tijd te letten pakte goed uit en we […]