Nieuws

Jeugd 1 voor derde keer kampioen

8 november 2021

Na een viertal spannende wedstrijden is Jeugd 1 van de Heemskerkse Golfclub ook in 2021 kampioen geworden in de Hoofdklasse van de NGF-competitie. Die dit jaar na uitstel in 2020 eindelijk weer gespeeld mocht worden. In hun poule speelden ze tegen de Noordhollandse, Houtrak en de Zaanse Golfclub.

In 2018 promoveerde de jeugd van de Heemskerkse van de 2e klasse naar de 1e klasse. En in 2019 promoveerden ze zelfs naar de Hoofdklasse, waar ze dit jaar kampioen zijn geworden. Drie keer op rij winnen is een enorme prestatie. 3 spelers speelden alle 3 jaren mee: Yente, Ashwin en Cedric.

Ze krijgen de hartelijke felicitaties van de competitiecommissie en hun trotse golfpro Bob ter Punt.

Op de foto vlnr: Cedric, Mica, Yente en Ashwin.

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Par 3 soepwedstrijd november

18 november 2022

En wederom was het heerlijk weer, het zonnetje scheen uitbundig en alle deelnemers hadden er zin in.  In totaal hebben er 42 golfers mee gedaan aan de soepwedstrijd. Iedereen was keurig op tijd en vooraf is er gezellig koffie of thee gedronken met wat lekkers. Dit lekkers was een heerlijke peren slof van bakker Siets […]

Nieuws

Communicatieweg is weer open!

17 november 2022

Eerder dan verwacht, is de Communicatieweg weer open voor verkeer. U kunt dus vanaf heden weer de kortste route nemen om bij de golfbaan te komen.  

Nieuws

Verslag tweede bridge avond

15 november 2022

Ook de 2e bridge avond is weer gezellig verlopen en hebben we leuk kunnen bridgen in 3 lijnen. Ook ons brein heeft wat beweging nodig. En wat is er leuker om dit aan de bridgetafel, samen met anderen, te kunnen doen. Het idee om wat meer op de tijd te letten pakte goed uit en we […]