Nieuws

Kick off Fairway Golf Travel MAC par3 seizoen 2023

22 april 2023

Wij konden ons geen mooiere start van de Par3 maandagavond competitie wensen.

Aan de start 53 ongeduldig trappelende golfers en golfsters, waaronder veel nieuwe gezichten, om bij een heerlijk weertje de 9 holes Weidelus te lopen.

De par3 commissie had voor “meet the pro” bij de afslag op hole 1 golfpro Jos Douwma geregeld, deze gaf daar zijn visitekaartje.

Ook de score van de 53 deelnemers, hierover mochten ze best tevreden te zijn, was voor de eerste competitiewedstrijd niet slecht.

De neary stond deze keer op hole 1, helaas werd er door de dames geen neary geslagen en bij de heren ging John Burgmeijer er met de eer vandoor.

Er is slechts 1 birdie geslagen, deze eer had Ruud Marquerinck, maar hij was helaas niet bij de prijsuitreiking, zodat deze prijs aan hem voorbijgaat.

De 1e. prijs, 9 holes grote baan aangeboden door de HGC, ging naar Gerrit ter Horst met      21 punten, 2e. prijs, het 3 worstenpakket van slagerij Brantjes, kwam Willem Jaspers ophalen met een score van 20 punten en de 3e. prijs, een vruchtenslof van bakkerij Klees, viel bij Margreet Berkhout in haar schoot.

De antwoorden van de pubquiz kwamen deze keer van “onze” pro Jos Douma, winnaar van de pubquiz met als prijs eeuwige roem was flight 9 (Cees Prinsen/Willem Dijkhuizen/ Cor Berkhout en Rob Ursem) met een score van 9 goed van de 10 vragen.

Onze eerste “klant” voor de clinic, die gegeven zal worden door Jos Douwma, is Betty van der Poll, ook zij kreeg de aanmoedigingsprijs, aangeboden door Nutri-Dynamics Health Products van Ruud Schoorl.

Tot volgende week,

De Par3 commissie.

Overallprijs Fairway Golf Travel: Golfhotel Vesper

Het arrangement is voor 2 personen > 2 nachten verblijf in een standaard kamer inclusief ontbijt > 2 x diner > 2 x greenfee Vesper (2 x 18-holes baan)

 

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Verslag Rabbitwedstrijd Par 3 inloop Golftravel 5-6-2023

6 juni 2023

Wat willen we nu nog meer? Een heerlijk zonnetje, een verkoelend windje en een prachtige baan. En niet te vergeten  (uiteindelijk) 36 enthousiaste golfers die met veel plezier hun ronde hebben gelopen. Helaas kregen we een aantal afmeldingen, waaronder één omdat de trein niet reed en men in een oord ver van hier was gestrand….. […]

Nieuws

Slagerij John de Roode zorgde voor een heerlijke Pinksterdag!

30 mei 2023

Op Tweede Pinksterdag is de 3de maandbeker wedstrijd gespeeld, die (inmiddels traditioneel) gesponsord werd door Slagerij John de Roode uit Heemskerk. Ook dit jaar hebben John en Sjaninka weer voor prachtige èn heerlijke prijzen gezorgd. Aan de wedstrijd deden 65 enthousiaste leden mee. Zij hebben kunnen genieten van het mooie weer, onze prachtige baan en […]

Nieuws

Vierde par 3 inloopwedstrijd voor de overall-prijs van Fairway Golf-Travel van 22 mei

Onder een stralende zon gingen 39 deelnemers de strijd met elkaar aan. Men had er zin, vooraf meedelend dat de “neary” dit keer al in de pocket zat. Mocht dat n iet lukken, dan moest er toch wel een birdy geslagen kunnen worden. Echter, of dat nu lag aan de hazen en eenden  op  de […]