Nieuws

Kick off Fairway Golf Travel MAC par3 seizoen 2023

22 april 2023

Wij konden ons geen mooiere start van de Par3 maandagavond competitie wensen.

Aan de start 53 ongeduldig trappelende golfers en golfsters, waaronder veel nieuwe gezichten, om bij een heerlijk weertje de 9 holes Weidelus te lopen.

De par3 commissie had voor “meet the pro” bij de afslag op hole 1 golfpro Jos Douwma geregeld, deze gaf daar zijn visitekaartje.

Ook de score van de 53 deelnemers, hierover mochten ze best tevreden te zijn, was voor de eerste competitiewedstrijd niet slecht.

De neary stond deze keer op hole 1, helaas werd er door de dames geen neary geslagen en bij de heren ging John Burgmeijer er met de eer vandoor.

Er is slechts 1 birdie geslagen, deze eer had Ruud Marquerinck, maar hij was helaas niet bij de prijsuitreiking, zodat deze prijs aan hem voorbijgaat.

De 1e. prijs, 9 holes grote baan aangeboden door de HGC, ging naar Gerrit ter Horst met      21 punten, 2e. prijs, het 3 worstenpakket van slagerij Brantjes, kwam Willem Jaspers ophalen met een score van 20 punten en de 3e. prijs, een vruchtenslof van bakkerij Klees, viel bij Margreet Berkhout in haar schoot.

De antwoorden van de pubquiz kwamen deze keer van “onze” pro Jos Douma, winnaar van de pubquiz met als prijs eeuwige roem was flight 9 (Cees Prinsen/Willem Dijkhuizen/ Cor Berkhout en Rob Ursem) met een score van 9 goed van de 10 vragen.

Onze eerste “klant” voor de clinic, die gegeven zal worden door Jos Douwma, is Betty van der Poll, ook zij kreeg de aanmoedigingsprijs, aangeboden door Nutri-Dynamics Health Products van Ruud Schoorl.

Tot volgende week,

De Par3 commissie.

Overallprijs Fairway Golf Travel: Golfhotel Vesper

Het arrangement is voor 2 personen > 2 nachten verblijf in een standaard kamer inclusief ontbijt > 2 x diner > 2 x greenfee Vesper (2 x 18-holes baan)

 

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Bridge avond 1 december

6 december 2023

Beste bridgers, Ondanks de vele afzeggingen en zelfs een no show, was het op 1 december weer een gezellig samenzijn. Buiten vroor het, maar binnen ontdooide iedereen! Het was extra spannend, omdat deze avond de promotie/degradatie op het spel stond.   Het was fijn om te zien dat meer deelnemers vooraf kwamen eten. Het aanbod […]

Nieuws

Invoering Winterregels en Aanpassing Plaatselijke Regels

23 november 2023

M.i.v. woensdag 1 november 2023 worden zgn. Tijdelijke Winterregels Regels “Plaatsen” en “Bal Schoonmaken” van kracht. Wat houdt dat in: Plaatsen Een bal die op een kort gemaaid gedeelte door de baan ligt, mag zonder straf worden geplaatst binnen 15 cm van de plaats waar hij oorspronkelijk lag, maar niet dichter bij de hole. De […]

Nieuws

Heemskerkse klaverjas drive

21 november 2023

Vandaag deelnemer geweest van de eerste Klaverjas Drive op de maandag. Initiatiefnemer Ralph heeft er voor gezorgd dat wij op de golfloze maandag wat om handen kregen. Vanwege de lage opkomst was het voor een ieder waarschijnlijk natte voeten vrees. Mogelijk met de vraag of het wel gezellig zou zijn. Maar gelukkig waren er doorzetters […]