Nieuws

Kick off Fairway Golf Travel MAC par3 seizoen 2023

22 april 2023

Wij konden ons geen mooiere start van de Par3 maandagavond competitie wensen.

Aan de start 53 ongeduldig trappelende golfers en golfsters, waaronder veel nieuwe gezichten, om bij een heerlijk weertje de 9 holes Weidelus te lopen.

De par3 commissie had voor “meet the pro” bij de afslag op hole 1 golfpro Jos Douwma geregeld, deze gaf daar zijn visitekaartje.

Ook de score van de 53 deelnemers, hierover mochten ze best tevreden te zijn, was voor de eerste competitiewedstrijd niet slecht.

De neary stond deze keer op hole 1, helaas werd er door de dames geen neary geslagen en bij de heren ging John Burgmeijer er met de eer vandoor.

Er is slechts 1 birdie geslagen, deze eer had Ruud Marquerinck, maar hij was helaas niet bij de prijsuitreiking, zodat deze prijs aan hem voorbijgaat.

De 1e. prijs, 9 holes grote baan aangeboden door de HGC, ging naar Gerrit ter Horst met      21 punten, 2e. prijs, het 3 worstenpakket van slagerij Brantjes, kwam Willem Jaspers ophalen met een score van 20 punten en de 3e. prijs, een vruchtenslof van bakkerij Klees, viel bij Margreet Berkhout in haar schoot.

De antwoorden van de pubquiz kwamen deze keer van “onze” pro Jos Douma, winnaar van de pubquiz met als prijs eeuwige roem was flight 9 (Cees Prinsen/Willem Dijkhuizen/ Cor Berkhout en Rob Ursem) met een score van 9 goed van de 10 vragen.

Onze eerste “klant” voor de clinic, die gegeven zal worden door Jos Douwma, is Betty van der Poll, ook zij kreeg de aanmoedigingsprijs, aangeboden door Nutri-Dynamics Health Products van Ruud Schoorl.

Tot volgende week,

De Par3 commissie.

Overallprijs Fairway Golf Travel: Golfhotel Vesper

Het arrangement is voor 2 personen > 2 nachten verblijf in een standaard kamer inclusief ontbijt > 2 x diner > 2 x greenfee Vesper (2 x 18-holes baan)

 

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

TPR hindernis “Boomvakken” Baan weer Q

17 mei 2024

De definitie van “Hindernis” zoals gemeld in de plaatselijke regels van de Heemskerkse Golfclub wordt uitgebreid met: “Alle niet gemaaide boomvakken zijn rode hindernissen en de grens van de hindernis is daar waar het gras wel gemaaid is (op rough hoogte).” Als die grens niet duidelijk is geldt de contour van het boomvak. Als een […]

Nieuws

25 mei Open Dag Heemskerkse Golfclub

13 mei 2024

Zaterdag 25 mei, van 10 tot 12 uur organiseren we als Heemskerkse Golfclub weer een open dag. Ideaal voor iedereen (jong en oud) die eens kennis wil maken met deze populaire sport én deze gezellige golfclub. We maken er een leuke ochtend van! Uiteraard leren we je de beginselen van de golfsport (golfclubs en golfleraren […]

Nieuws

Indeling Foursome during the Season 2024

9 mei 2024

Het is zover! Na een aantal jaar wordt dit jaar weer de Foursome during the Season gespeeld. De indeling is gemaakt. In tegenstelling tot voorgaande jaren worden de voorrondes dit jaar gespeeld in poules van 3 tot 4 koppels. Na de poule fase volgt er een kwartfinale, halve finale en de finale. De nummers 1 […]