Nieuws

Laatste Maandbeker wedstrijd onder prima omstandigheden

3 oktober 2022

Het weer was heerlijk, de golfbaan prachtig en de horeca uitstekend!

Zondag 2 oktober is de 8ste en laatste Maandbekerwedstrijd gespeeld. Deze werd, net als in 2021, gesponsord door Broekhuis Heemskerk. Broekhuis had weer voor mooie prijzen gezorgd voor de winnaar. De weersomstandigheden waren buitengewoon goed. In tegenstelling tot eerdere voorspellingen in de voorafgaande weken. De baan lag er mooi bij. Behalve de bunkers. In vele lag nog een grote plas water, waardoor er (in overleg met de HaReCo) besloten is, dat er niet uit de bunkers gespeeld hoefde te worden. Hiermee werd de wedstrijd dan ook Non-Qualifying.

Mieke van Twisk en Gerard Baas: Golfster en Golfer van het Jaar 2022

Vanaf 11.00 gingen 30 deelnemers de baan in. Voor Mieke van Twisk was het een spannend golfrondje. Zij kon Golfster van het Jaar worden, als zij minimaal 5 punten kon pakken op de koploopster Ina de Lie en op Renee Wanst, die vierde stond in het klassement. (Ina de Lie en Christel Portegies deden niet mee aan de wedstrijd). Het lukte Mieke om die punten binnen te halen door haar constante spel en zij mag zich voor de derde maal Golfster van het Jaar noemen. Gerard Baas stond op eenzame hoogte en wist al bij de start, dat hij Golfer van het Jaar was. Zijn tegenstanders, Gerard Bakkum en Tom Groen, namen niet deel aan de laatste Maandbeker wedstrijd.

Annette Hildering wint de Maandbeker

Annette Hildering schitterde in de laatste flight en kon vol trots de Maandbeker in ontvangst nemen. Met 42 punten was zij “by far” de beste van het veld.
Annelies Nieuwveld presteerde ook zeer goed met 37 punten. Gevolgd door Mieke, Britt Spaan en Willy Tolhuijsen. Alle drie hadden 33 punten, maar op matching cards nam Mieke de derde plaats in.

Bij de heren speelde Aart Simons een geweldig rondje en kwam op de 19de binnen met 40 punten, gevolgd door Harry Brand met 36 punten (mc) en Henk Wanst met 36 punten.

De Neary’s waren voor:
Henk Wanst: hole 5
Kick Vergders: hole 8
Margot Kick: hole 13
Kick Vergers: hole 16

Het bleef nog gezellig op het zonnige terras en er was veel dank voor de horeca medewerkers en onze managers, die erg hun best hebben gedaan om het iedereen naar de zin te maken.

 

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Verslag Rabbitwedstrijd Par 3 inloop Golftravel 5-6-2023

6 juni 2023

Wat willen we nu nog meer? Een heerlijk zonnetje, een verkoelend windje en een prachtige baan. En niet te vergeten  (uiteindelijk) 36 enthousiaste golfers die met veel plezier hun ronde hebben gelopen. Helaas kregen we een aantal afmeldingen, waaronder één omdat de trein niet reed en men in een oord ver van hier was gestrand….. […]

Nieuws

Slagerij John de Roode zorgde voor een heerlijke Pinksterdag!

30 mei 2023

Op Tweede Pinksterdag is de 3de maandbeker wedstrijd gespeeld, die (inmiddels traditioneel) gesponsord werd door Slagerij John de Roode uit Heemskerk. Ook dit jaar hebben John en Sjaninka weer voor prachtige èn heerlijke prijzen gezorgd. Aan de wedstrijd deden 65 enthousiaste leden mee. Zij hebben kunnen genieten van het mooie weer, onze prachtige baan en […]

Nieuws

Vierde par 3 inloopwedstrijd voor de overall-prijs van Fairway Golf-Travel van 22 mei

Onder een stralende zon gingen 39 deelnemers de strijd met elkaar aan. Men had er zin, vooraf meedelend dat de “neary” dit keer al in de pocket zat. Mocht dat n iet lukken, dan moest er toch wel een birdy geslagen kunnen worden. Echter, of dat nu lag aan de hazen en eenden  op  de […]