Nieuws

Laatste Maandbeker wedstrijd onder prima omstandigheden

3 oktober 2022

Het weer was heerlijk, de golfbaan prachtig en de horeca uitstekend!

Zondag 2 oktober is de 8ste en laatste Maandbekerwedstrijd gespeeld. Deze werd, net als in 2021, gesponsord door Broekhuis Heemskerk. Broekhuis had weer voor mooie prijzen gezorgd voor de winnaar. De weersomstandigheden waren buitengewoon goed. In tegenstelling tot eerdere voorspellingen in de voorafgaande weken. De baan lag er mooi bij. Behalve de bunkers. In vele lag nog een grote plas water, waardoor er (in overleg met de HaReCo) besloten is, dat er niet uit de bunkers gespeeld hoefde te worden. Hiermee werd de wedstrijd dan ook Non-Qualifying.

Mieke van Twisk en Gerard Baas: Golfster en Golfer van het Jaar 2022

Vanaf 11.00 gingen 30 deelnemers de baan in. Voor Mieke van Twisk was het een spannend golfrondje. Zij kon Golfster van het Jaar worden, als zij minimaal 5 punten kon pakken op de koploopster Ina de Lie en op Renee Wanst, die vierde stond in het klassement. (Ina de Lie en Christel Portegies deden niet mee aan de wedstrijd). Het lukte Mieke om die punten binnen te halen door haar constante spel en zij mag zich voor de derde maal Golfster van het Jaar noemen. Gerard Baas stond op eenzame hoogte en wist al bij de start, dat hij Golfer van het Jaar was. Zijn tegenstanders, Gerard Bakkum en Tom Groen, namen niet deel aan de laatste Maandbeker wedstrijd.

Annette Hildering wint de Maandbeker

Annette Hildering schitterde in de laatste flight en kon vol trots de Maandbeker in ontvangst nemen. Met 42 punten was zij “by far” de beste van het veld.
Annelies Nieuwveld presteerde ook zeer goed met 37 punten. Gevolgd door Mieke, Britt Spaan en Willy Tolhuijsen. Alle drie hadden 33 punten, maar op matching cards nam Mieke de derde plaats in.

Bij de heren speelde Aart Simons een geweldig rondje en kwam op de 19de binnen met 40 punten, gevolgd door Harry Brand met 36 punten (mc) en Henk Wanst met 36 punten.

De Neary’s waren voor:
Henk Wanst: hole 5
Kick Vergders: hole 8
Margot Kick: hole 13
Kick Vergers: hole 16

Het bleef nog gezellig op het zonnige terras en er was veel dank voor de horeca medewerkers en onze managers, die erg hun best hebben gedaan om het iedereen naar de zin te maken.

 

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Verslag bridgeavond van vrijdag 2 december

9 december 2022

Als vanouds bracht de maandelijkse bridgeavond weer veel spanning, vooral omdat dit keer promotie en degradatie op het spel stond. Onder leiding van de wedstrijdleider Ben was alles prima onder controle. Er werden goede resultaten behaald en teleurstellingen menshaftig ondergaan. Uiteindelijk werd het aan het einde van de avond duidelijk hoe vreugde en verdriet waren […]

Nieuws

Sinterklaas damesochtend

6 december 2022

Op deze speciale Sinterklaas editie van de damesochtend ging ik heerlijk op mijn fiets naar de golfbaan, ik had er veel zin in. Het was prachtig weer, eerst nog een beetje mist en later een heerlijk zonnetje. Wij speelden met drie clubs en een putter; ik had geen hoge verwachtingen, maar  speelde direct niet slecht. Het […]

Nieuws

Par 3 soepwedstrijd november

18 november 2022

En wederom was het heerlijk weer, het zonnetje scheen uitbundig en alle deelnemers hadden er zin in.  In totaal hebben er 42 golfers mee gedaan aan de soepwedstrijd. Iedereen was keurig op tijd en vooraf is er gezellig koffie of thee gedronken met wat lekkers. Dit lekkers was een heerlijke peren slof van bakker Siets […]