Nieuws

Ladies day 19 juli

10 augustus 2022

Op dinsdag 19 juli stond de jaarlijkse ‘Ladies’ day’ op de planning, dit keer georganiseerd door Marie Jose Bovelander, Tineke Sikkens en Tineke Groen. Ik zeg jaarlijks, maar de laatst gespeelde was in 2019, dus weer even geleden.

Ook dit jaar zat het niet mee, was het de afgelopen twee jaren corona dat roet in het eten gooide, dit jaar was het de hitte. Volgens de voorspellingen zou het heel erg warm worden en dat gebeurde ook, een dilemma voor de organisatie : WAT DOEN WE, alle afspraken met Sluispolder waren immers gemaakt, ontvangst, wedstrijd, borrel en eten. In overleg met Sluispolder is het evenement afgeblazen en was er plek om  de 26ste alsnog het volledige programma af te werken.

Dank organisatie, ik was er heel blij mee en velen met mij denk ik.

 

Twee startlijsten verder, toch ook weer afmeldingen vanwege corona of andere narigheid, lukte het  de organisatie om de overgebleven flights weg te starten.

Sluispolder is een uitdagende baan met veel waterhindernissen, links, rechts, voor de green, achter de green, ik heb zelfs iemand horen zeggen dat zij 8 ballen was kwijtgeraakt, maar wel een hele leuke baan. Greens waren fantastisch, fairways krijgen, net zoals op veel andere banen, last van de droogte, maar al met al een dikke voldoende.

Ik had wat hogere scores verwacht omdat de bal veel rol had op de droge baan, maar dat is niet gebeurd en vandaar dat ik nu dit stukje moet schrijven.

De uiteindelijke uitslag :

  1. Annelies Nieuwveld 35 stfd.
  2. mc Margriet Welman 34 stfd.
  3. mc Anja Schoonakker 34 stfd.

Neary hole 5   Elly Nol

Neary hole 10 Joke Jochems

Wij zullen de volgende editie van de ‘Ladies’ day gaan verzorgen.

Ik vond het een super gezellig dag, zeer gastvrij ontvangen bij Sluispolder en lekker gegeten.

De traditie van een wisseltrofee is dit jaar in ere hersteld, een prachtige wisseltrofee, ontworpen en gemaakt door de schoonzoon van Tineke Groen. Wat een eer om die een jaar in huis te mogen hebben.

Organisatie nogmaals heel erg bedankt voor al het verrichte werk.

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Heemskerkse Masters 2023

1 oktober 2023

Afgelopen zaterdag 30 september namen 32 genodigden deel aan de Heemskerkse Masters 2023. Zij waren uitgenodigd, omdat zij door hun commissie waren opgegeven als kampioen van een clubwedstrijd of winnaar van een qualifying wedstrijd. Het weer was geweldig op deze laatste zaterdag van september en de baan lag er prachtig bij. In het clubhuis kon […]

Nieuws

U kunt weer scoren!

28 september 2023

Wat wordt hole 12 prachtig hè?! Wat een uitdagende hole gaat dit worden. Helaas houden wij de hole in overleg met de baancommissie, HARECO en de manager nog gesloten om beschadiging te voorkomen. Toch qualifying! De NGF heeft dispensatie verleend aan de Heemskerkse om Qualifying ronden te spelen over 18 holes onder de volgende voorwaarden: […]

Nieuws

Nieuwe driving range ballen, dankzij TechResources.

27 september 2023

Afgelopen dinsdag hebben we alle driving range ballen vervangen voor nieuwe Nassau Range two ballen; kwalitatief hoogwaardige ballen waarmee we weer jaren vooruit kunnen.  Cyril Swart en Jan Stravers van TechResources hadden als sponsor uiteraard de primeur om de eerste ballen van de afslagmat te laten vertrekken. En dat ging ze, als ervaren golfers, vanzelfsprekend […]