Nieuws

Ladies day 19 juli

10 augustus 2022

Op dinsdag 19 juli stond de jaarlijkse ‘Ladies’ day’ op de planning, dit keer georganiseerd door Marie Jose Bovelander, Tineke Sikkens en Tineke Groen. Ik zeg jaarlijks, maar de laatst gespeelde was in 2019, dus weer even geleden.

Ook dit jaar zat het niet mee, was het de afgelopen twee jaren corona dat roet in het eten gooide, dit jaar was het de hitte. Volgens de voorspellingen zou het heel erg warm worden en dat gebeurde ook, een dilemma voor de organisatie : WAT DOEN WE, alle afspraken met Sluispolder waren immers gemaakt, ontvangst, wedstrijd, borrel en eten. In overleg met Sluispolder is het evenement afgeblazen en was er plek om  de 26ste alsnog het volledige programma af te werken.

Dank organisatie, ik was er heel blij mee en velen met mij denk ik.

 

Twee startlijsten verder, toch ook weer afmeldingen vanwege corona of andere narigheid, lukte het  de organisatie om de overgebleven flights weg te starten.

Sluispolder is een uitdagende baan met veel waterhindernissen, links, rechts, voor de green, achter de green, ik heb zelfs iemand horen zeggen dat zij 8 ballen was kwijtgeraakt, maar wel een hele leuke baan. Greens waren fantastisch, fairways krijgen, net zoals op veel andere banen, last van de droogte, maar al met al een dikke voldoende.

Ik had wat hogere scores verwacht omdat de bal veel rol had op de droge baan, maar dat is niet gebeurd en vandaar dat ik nu dit stukje moet schrijven.

De uiteindelijke uitslag :

  1. Annelies Nieuwveld 35 stfd.
  2. mc Margriet Welman 34 stfd.
  3. mc Anja Schoonakker 34 stfd.

Neary hole 5   Elly Nol

Neary hole 10 Joke Jochems

Wij zullen de volgende editie van de ‘Ladies’ day gaan verzorgen.

Ik vond het een super gezellig dag, zeer gastvrij ontvangen bij Sluispolder en lekker gegeten.

De traditie van een wisseltrofee is dit jaar in ere hersteld, een prachtige wisseltrofee, ontworpen en gemaakt door de schoonzoon van Tineke Groen. Wat een eer om die een jaar in huis te mogen hebben.

Organisatie nogmaals heel erg bedankt voor al het verrichte werk.

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Verslag Rabbitwedstrijd Par 3 inloop Golftravel 5-6-2023

6 juni 2023

Wat willen we nu nog meer? Een heerlijk zonnetje, een verkoelend windje en een prachtige baan. En niet te vergeten  (uiteindelijk) 36 enthousiaste golfers die met veel plezier hun ronde hebben gelopen. Helaas kregen we een aantal afmeldingen, waaronder één omdat de trein niet reed en men in een oord ver van hier was gestrand….. […]

Nieuws

Slagerij John de Roode zorgde voor een heerlijke Pinksterdag!

30 mei 2023

Op Tweede Pinksterdag is de 3de maandbeker wedstrijd gespeeld, die (inmiddels traditioneel) gesponsord werd door Slagerij John de Roode uit Heemskerk. Ook dit jaar hebben John en Sjaninka weer voor prachtige èn heerlijke prijzen gezorgd. Aan de wedstrijd deden 65 enthousiaste leden mee. Zij hebben kunnen genieten van het mooie weer, onze prachtige baan en […]

Nieuws

Vierde par 3 inloopwedstrijd voor de overall-prijs van Fairway Golf-Travel van 22 mei

Onder een stralende zon gingen 39 deelnemers de strijd met elkaar aan. Men had er zin, vooraf meedelend dat de “neary” dit keer al in de pocket zat. Mocht dat n iet lukken, dan moest er toch wel een birdy geslagen kunnen worden. Echter, of dat nu lag aan de hazen en eenden  op  de […]