Nieuws

Ladies day 19 juli

10 augustus 2022

Op dinsdag 19 juli stond de jaarlijkse ‘Ladies’ day’ op de planning, dit keer georganiseerd door Marie Jose Bovelander, Tineke Sikkens en Tineke Groen. Ik zeg jaarlijks, maar de laatst gespeelde was in 2019, dus weer even geleden.

Ook dit jaar zat het niet mee, was het de afgelopen twee jaren corona dat roet in het eten gooide, dit jaar was het de hitte. Volgens de voorspellingen zou het heel erg warm worden en dat gebeurde ook, een dilemma voor de organisatie : WAT DOEN WE, alle afspraken met Sluispolder waren immers gemaakt, ontvangst, wedstrijd, borrel en eten. In overleg met Sluispolder is het evenement afgeblazen en was er plek om  de 26ste alsnog het volledige programma af te werken.

Dank organisatie, ik was er heel blij mee en velen met mij denk ik.

 

Twee startlijsten verder, toch ook weer afmeldingen vanwege corona of andere narigheid, lukte het  de organisatie om de overgebleven flights weg te starten.

Sluispolder is een uitdagende baan met veel waterhindernissen, links, rechts, voor de green, achter de green, ik heb zelfs iemand horen zeggen dat zij 8 ballen was kwijtgeraakt, maar wel een hele leuke baan. Greens waren fantastisch, fairways krijgen, net zoals op veel andere banen, last van de droogte, maar al met al een dikke voldoende.

Ik had wat hogere scores verwacht omdat de bal veel rol had op de droge baan, maar dat is niet gebeurd en vandaar dat ik nu dit stukje moet schrijven.

De uiteindelijke uitslag :

  1. Annelies Nieuwveld 35 stfd.
  2. mc Margriet Welman 34 stfd.
  3. mc Anja Schoonakker 34 stfd.

Neary hole 5   Elly Nol

Neary hole 10 Joke Jochems

Wij zullen de volgende editie van de ‘Ladies’ day gaan verzorgen.

Ik vond het een super gezellig dag, zeer gastvrij ontvangen bij Sluispolder en lekker gegeten.

De traditie van een wisseltrofee is dit jaar in ere hersteld, een prachtige wisseltrofee, ontworpen en gemaakt door de schoonzoon van Tineke Groen. Wat een eer om die een jaar in huis te mogen hebben.

Organisatie nogmaals heel erg bedankt voor al het verrichte werk.

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Zaterdag 21 januari Nieuwjaarsreceptie!

17 januari 2023

Reminder! Dit weekend, zaterdag 21 januari van 15.00 – 17.00 uur, is onze Nieuwjaarsreceptie. Oke, het is wat aan de late kant, maar daarom niet minder gezellig! Komt allen, dan maken we er een leuke middag van. Tot dan!

Nieuws

Extra Certificaathouders vergadering

12 januari 2023

Het bestuur van de stichting Exploitatie Golfbaan IJmond-Noord nodigt de certificaathouders uit deel te nemen aan deze certificaathouders vergadering. Convocatie Certificaathouders vergadering op woensdag 25 januari 2023 in het clubhuis van de Heemskerkse Golfclub                                    Communicatieweg 18 te Heemskerk.                                                 Aanvang 19.30 uur. AGENDA certificaathouders vergadering:       1. Opening         2. Goedkeuring verslag […]

Nieuws

Verslag bridge avond van vrijdag 6 januari

10 januari 2023

Allereerst een groet aan ons commissielid Ineke Wolring, die wegens ziekte niet aanwezig kon zijn. Na een nieuwjaarswens van de wedstrijdleider kon de competitie starten. Deze avond speelden wij met 32 paren, die er in het nieuwe jaar fanatiek voor gingen. De prijzen waren weer zorgvuldig uitgekozen door de dames en namen vast een voorschot […]