Nieuws

Ladies day 19 juli

10 augustus 2022

Op dinsdag 19 juli stond de jaarlijkse ‘Ladies’ day’ op de planning, dit keer georganiseerd door Marie Jose Bovelander, Tineke Sikkens en Tineke Groen. Ik zeg jaarlijks, maar de laatst gespeelde was in 2019, dus weer even geleden.

Ook dit jaar zat het niet mee, was het de afgelopen twee jaren corona dat roet in het eten gooide, dit jaar was het de hitte. Volgens de voorspellingen zou het heel erg warm worden en dat gebeurde ook, een dilemma voor de organisatie : WAT DOEN WE, alle afspraken met Sluispolder waren immers gemaakt, ontvangst, wedstrijd, borrel en eten. In overleg met Sluispolder is het evenement afgeblazen en was er plek om  de 26ste alsnog het volledige programma af te werken.

Dank organisatie, ik was er heel blij mee en velen met mij denk ik.

 

Twee startlijsten verder, toch ook weer afmeldingen vanwege corona of andere narigheid, lukte het  de organisatie om de overgebleven flights weg te starten.

Sluispolder is een uitdagende baan met veel waterhindernissen, links, rechts, voor de green, achter de green, ik heb zelfs iemand horen zeggen dat zij 8 ballen was kwijtgeraakt, maar wel een hele leuke baan. Greens waren fantastisch, fairways krijgen, net zoals op veel andere banen, last van de droogte, maar al met al een dikke voldoende.

Ik had wat hogere scores verwacht omdat de bal veel rol had op de droge baan, maar dat is niet gebeurd en vandaar dat ik nu dit stukje moet schrijven.

De uiteindelijke uitslag :

  1. Annelies Nieuwveld 35 stfd.
  2. mc Margriet Welman 34 stfd.
  3. mc Anja Schoonakker 34 stfd.

Neary hole 5   Elly Nol

Neary hole 10 Joke Jochems

Wij zullen de volgende editie van de ‘Ladies’ day gaan verzorgen.

Ik vond het een super gezellig dag, zeer gastvrij ontvangen bij Sluispolder en lekker gegeten.

De traditie van een wisseltrofee is dit jaar in ere hersteld, een prachtige wisseltrofee, ontworpen en gemaakt door de schoonzoon van Tineke Groen. Wat een eer om die een jaar in huis te mogen hebben.

Organisatie nogmaals heel erg bedankt voor al het verrichte werk.

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Laatste Maandbeker wedstrijd onder prima omstandigheden

3 oktober 2022

Het weer was heerlijk, de golfbaan prachtig en de horeca uitstekend! Zondag 2 oktober is de 8ste en laatste Maandbekerwedstrijd gespeeld. Deze werd, net als in 2021, gesponsord door Broekhuis Heemskerk. Broekhuis had weer voor mooie prijzen gezorgd voor de winnaar. De weersomstandigheden waren buitengewoon goed. In tegenstelling tot eerdere voorspellingen in de voorafgaande weken. […]

Nieuws

De 7e maandbeker wedstrijd zondag 18 september 2022

23 september 2022

Deze maandbeker wedstrijd werd gesponsord door WIBA schilderwerken BV. Wiba heeft er ook voor gezorgd dat ons clubhuis weer mooi in de verf zit Het weer zat niet erg mee, er waren wat flinke buien, gelukkig was er geen wind, dus onder je paraplu bleef je nog enigszins droog. Regen kleding had je die dag […]

Nieuws

Indeling NGF competitie 2023

Beste competitie spelers, Hierbij de indeling voor het komende competitie seizoen van 2023. Veel succes samen met je team, veel plezier en geniet ervan. HGC NGF comp 2023