Nieuws

Ladies day 19 juli

10 augustus 2022

Op dinsdag 19 juli stond de jaarlijkse ‘Ladies’ day’ op de planning, dit keer georganiseerd door Marie Jose Bovelander, Tineke Sikkens en Tineke Groen. Ik zeg jaarlijks, maar de laatst gespeelde was in 2019, dus weer even geleden.

Ook dit jaar zat het niet mee, was het de afgelopen twee jaren corona dat roet in het eten gooide, dit jaar was het de hitte. Volgens de voorspellingen zou het heel erg warm worden en dat gebeurde ook, een dilemma voor de organisatie : WAT DOEN WE, alle afspraken met Sluispolder waren immers gemaakt, ontvangst, wedstrijd, borrel en eten. In overleg met Sluispolder is het evenement afgeblazen en was er plek om  de 26ste alsnog het volledige programma af te werken.

Dank organisatie, ik was er heel blij mee en velen met mij denk ik.

 

Twee startlijsten verder, toch ook weer afmeldingen vanwege corona of andere narigheid, lukte het  de organisatie om de overgebleven flights weg te starten.

Sluispolder is een uitdagende baan met veel waterhindernissen, links, rechts, voor de green, achter de green, ik heb zelfs iemand horen zeggen dat zij 8 ballen was kwijtgeraakt, maar wel een hele leuke baan. Greens waren fantastisch, fairways krijgen, net zoals op veel andere banen, last van de droogte, maar al met al een dikke voldoende.

Ik had wat hogere scores verwacht omdat de bal veel rol had op de droge baan, maar dat is niet gebeurd en vandaar dat ik nu dit stukje moet schrijven.

De uiteindelijke uitslag :

  1. Annelies Nieuwveld 35 stfd.
  2. mc Margriet Welman 34 stfd.
  3. mc Anja Schoonakker 34 stfd.

Neary hole 5   Elly Nol

Neary hole 10 Joke Jochems

Wij zullen de volgende editie van de ‘Ladies’ day gaan verzorgen.

Ik vond het een super gezellig dag, zeer gastvrij ontvangen bij Sluispolder en lekker gegeten.

De traditie van een wisseltrofee is dit jaar in ere hersteld, een prachtige wisseltrofee, ontworpen en gemaakt door de schoonzoon van Tineke Groen. Wat een eer om die een jaar in huis te mogen hebben.

Organisatie nogmaals heel erg bedankt voor al het verrichte werk.

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Op 9 mei gaat de donderdagavond competitie 2024 van start!!

17 april 2024

Op 9 mei gaat de donderdagavond competitie 2024 van start!! De commissie wil er een gezellige en sportieve avond van maken waar iedereen zich thuis voelt en lekker na een rondje golf gezellig wat blijft eten en/of drinken. We zetten hieronder de uitgangspunten voor de donderdagavond competitie, oftewel de Dozac, voor u nog eens op […]

Nieuws

Dinsdag zomeravondcompetitie (DIZAC) weer van start

DINSDAG ZOMERAVONDCOMPETITIE 2024 Op 7 mei start de dinsdag zomeravond competitie 2024,  de DIZAC. Inschrijven is mogelijk vanaf 16 april en is voor leden van de 18 holes-baan Heemskerkse Golfclub. De commissie wil er ook dit jaar weer een gezellige en sportieve avond en competitie van maken samen met jullie als deelnemers natuurlijk.  Na je […]

Nieuws

Wie wil er op onze centen letten?

15 april 2024

De financiële commissie van onze club is naarstig op zoek naar nieuwe leden. Na 6 jaar wil Piet Hoogeveen graag het stokje overdragen. Mocht u geïnteresseerd zijn, neem dan gerust contact op met Piet, hij kan u er alles over vertellen. ( piet@highveen.nl ) Heeft u geen affiniteit en ervaring met financiën? Iemand tippen mag […]