Nieuws

Midzomer wedstrijd dames

26 juni 2023

Omdat het bijna midzomer was organiseerden Britta en Inge van de damescommissie een bijzondere wedstrijd op 20 juni.

Spelvorm was beste score 3-bal over 9 holes.

Per hole moesten verschillende aantallen behaalde stablefordpunten ingevuld worden. De scorekaarten waren goed voorbereid, en invullen was dan ook niet moeilijk.

Over het weer hadden we zeker niet te klagen, en ook de baan lag er goed bij. De ballen rolden, en rolden maar door.

Na afloop werden we aan tafel uitgenodigd voor een drankje en een versnapering. We werden verrast met een glas sangria en daarna kwamen er diverse planken met heerlijke tapas hapjes : rauwe ham, gerookte zalm, beenham, olijven, kaas, sausjes, kipvleugeltjes en daarbij lekkere stukjes bood. Alles was even lekker. Met dank aan de horeca.

Bij de prijsuitreiking bleken wij, Marjolein en Margreet en ik, als team de hoogste score te hebben behaald. We ontvingen een fraaie mand met planten.

Nel Gerbranda bedankte namens het Bestuur de dames die de wedstrijd hadden georganiseerd, zij ontvingen een envelop.

Kortom een geslaagde golfdag.  Met dank aan Britta en Inge.

Ria Vree

John de Graaf heeft nog meer prachtige foto’s gemaakt, klik hier

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Golfless is more!!

29 februari 2024

Ook in 2024 staat uw pro-team van de Heemskerkse Golfschool weer 7 dagen per week voor u klaar. Naast de reguliere privé lessen van 1 t/m 4 personen hebben wij uiteraard een uitgebreid aanbod zodat als lid van de club meerdere opties heeft om uw spel via uw PGA Holland Golfprofessionals te verbeteren. Inlooplessen Uiteraard […]

Nieuws

Regelsessies voor leden

Wanneer Zaterdag 16 maart 10.30-12.30 voor competitiespelers met nadruk op Matchplay 13.30-15.30 voor alle leden met nadruk op Strokeplay/Stableford Waar Presentatieruimte (oude shop) Meedoen? Aanmelden via Egolf4U op (“wedstrijd”) evenement op 16 maart.

Nieuws

Zaterdag 30 maart Open Dag Heemskerkse Golfclub

27 februari 2024

Op zaterdag 30 maart, van 10 tot 12 uur organiseren we op de Heemskerkse Golfclub weer een open dag. Ideaal voor iedereen (jong en oud) die eens kennis wil maken met de golfsport en onze gezellige golfclub. Uiteraard leren we iedereen de beginselen van de golfsport (golfclubs en golfleraar staan klaar) en vertellen we van […]