Nieuws

Nieuwe coronamaatregelen per zaterdag 6 november

5 november 2021

Beste bezoekers van de Heemskerkse Golfclub,

Lees hieronder de nieuwe coronamaatregelen die per zaterdag 6 november in gaan.

Check coronatoegangsbewijs (CTB) binnen het clubgebouw
In alle binnenruimtes op sportaccommodaties, inclusief de buitenterrassen, geldt vanaf zaterdag 6 november de plicht van de CTB-check.

Wat betekent dit voor u?
Voor alle golfactiviteiten buiten hoeft geen check te worden gedaan. Dit geldt ook voor het gebruik van de ‘buiten’ toiletten in de baan en het gebruik van de driving range. Echter, voor het betreden van ons clubgebouw is de CTB-check verplicht. Dus als u de kleedkamers, het toilet, de receptie en/of de horeca wilt bezoeken, dan bent u verplicht om uw coronatoegangsbewijs te laten zien.

De controle van het CTB vindt plaats bij onze receptie, die tijdelijk nog is gevestigd aan de rechterzijde van ons clubgebouw. De receptiemedewerker ter plaatse zal uw QR-code scannen op geldig bewijs.

Advies 1,5 meter
Er is een dringend advies om anderhalve meter afstand te houden van elkaar. Dus houd hier rekening mee, was regelmatig uw handen en schud ook geen handen. Het zijn de bekende regels waar we al een lange tijd mee te maken hebben gehad.

Tot slot. Wij vragen iedereen om begrip te tonen voor deze maatregelen en ze ook te respecteren. Dus zorg dat u zich bij betreding van het clubgebouw meldt bij de receptie en dat u een geldig CTB bij de hand heeft. Ga respectvol met elkaar om, geef elkaar de ruimte en geniet vooral van uw bezoek aan de Heemskerkse Golfclub.

Bij voorbaat dank voor uw medewerking.

Het management van de Heemskerkse Golfclub

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Schone schoenen, schone trolleys.

13 juni 2024

In de week van 17-6 gaan de zeer gewaardeerde klussers van deze club weer iets moois realiseren. Bij de locker ruimte gaan zij een grote nieuwe afspuitplaats maken, waar iedereen zijn schoenen en trolleys schoon kan spuiten. De huidige afspuitplaats bij de lockerruimte verdwijnt. Houd hier wel rekening mee. Om u een idee te geven, […]

Nieuws

29 juni Open Dag Heemskerkse Golfclub

12 juni 2024

Zaterdag 29 juni, van 10 tot 12 uur organiseren we als Heemskerkse Golfclub weer een open dag. Ideaal voor iedereen (jong en oud) die eens kennis wil maken met deze populaire sport én deze gezellige golfclub. We maken er een leuke ochtend van! Uiteraard leren we je de beginselen van de golfsport (golfclubs en golfleraren […]

Nieuws

Tweede rabbitwedstrijd seizoen 2024 van de par 3 Weidelus

5 juni 2024

Onder begeleiding van 6 rabbits , op deze avond waren dat: Jan Kallenbach, Theo Koot, Frans Wortel, Marjolein van Geene, Bart van Etten en Mieke Cordez, sloegen 28 deelnemers vanaf de oranje T-box de grote baan af. Namens de Par3 commissie, dank aan deze rabbits! Wilt u ook een keer rabbit zijn geef u op […]