Nieuws

Nieuwe coronamaatregelen per zaterdag 6 november

5 november 2021

Beste bezoekers van de Heemskerkse Golfclub,

Lees hieronder de nieuwe coronamaatregelen die per zaterdag 6 november in gaan.

Check coronatoegangsbewijs (CTB) binnen het clubgebouw
In alle binnenruimtes op sportaccommodaties, inclusief de buitenterrassen, geldt vanaf zaterdag 6 november de plicht van de CTB-check.

Wat betekent dit voor u?
Voor alle golfactiviteiten buiten hoeft geen check te worden gedaan. Dit geldt ook voor het gebruik van de ‘buiten’ toiletten in de baan en het gebruik van de driving range. Echter, voor het betreden van ons clubgebouw is de CTB-check verplicht. Dus als u de kleedkamers, het toilet, de receptie en/of de horeca wilt bezoeken, dan bent u verplicht om uw coronatoegangsbewijs te laten zien.

De controle van het CTB vindt plaats bij onze receptie, die tijdelijk nog is gevestigd aan de rechterzijde van ons clubgebouw. De receptiemedewerker ter plaatse zal uw QR-code scannen op geldig bewijs.

Advies 1,5 meter
Er is een dringend advies om anderhalve meter afstand te houden van elkaar. Dus houd hier rekening mee, was regelmatig uw handen en schud ook geen handen. Het zijn de bekende regels waar we al een lange tijd mee te maken hebben gehad.

Tot slot. Wij vragen iedereen om begrip te tonen voor deze maatregelen en ze ook te respecteren. Dus zorg dat u zich bij betreding van het clubgebouw meldt bij de receptie en dat u een geldig CTB bij de hand heeft. Ga respectvol met elkaar om, geef elkaar de ruimte en geniet vooral van uw bezoek aan de Heemskerkse Golfclub.

Bij voorbaat dank voor uw medewerking.

Het management van de Heemskerkse Golfclub

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Verslag bridgeavond van vrijdag 2 december

9 december 2022

Als vanouds bracht de maandelijkse bridgeavond weer veel spanning, vooral omdat dit keer promotie en degradatie op het spel stond. Onder leiding van de wedstrijdleider Ben was alles prima onder controle. Er werden goede resultaten behaald en teleurstellingen menshaftig ondergaan. Uiteindelijk werd het aan het einde van de avond duidelijk hoe vreugde en verdriet waren […]

Nieuws

Sinterklaas damesochtend

6 december 2022

Op deze speciale Sinterklaas editie van de damesochtend ging ik heerlijk op mijn fiets naar de golfbaan, ik had er veel zin in. Het was prachtig weer, eerst nog een beetje mist en later een heerlijk zonnetje. Wij speelden met drie clubs en een putter; ik had geen hoge verwachtingen, maar  speelde direct niet slecht. Het […]

Nieuws

Par 3 soepwedstrijd november

18 november 2022

En wederom was het heerlijk weer, het zonnetje scheen uitbundig en alle deelnemers hadden er zin in.  In totaal hebben er 42 golfers mee gedaan aan de soepwedstrijd. Iedereen was keurig op tijd en vooraf is er gezellig koffie of thee gedronken met wat lekkers. Dit lekkers was een heerlijke peren slof van bakker Siets […]