Nieuws

Nieuwe coronamaatregelen per zaterdag 6 november

5 november 2021

Beste bezoekers van de Heemskerkse Golfclub,

Lees hieronder de nieuwe coronamaatregelen die per zaterdag 6 november in gaan.

Check coronatoegangsbewijs (CTB) binnen het clubgebouw
In alle binnenruimtes op sportaccommodaties, inclusief de buitenterrassen, geldt vanaf zaterdag 6 november de plicht van de CTB-check.

Wat betekent dit voor u?
Voor alle golfactiviteiten buiten hoeft geen check te worden gedaan. Dit geldt ook voor het gebruik van de ‘buiten’ toiletten in de baan en het gebruik van de driving range. Echter, voor het betreden van ons clubgebouw is de CTB-check verplicht. Dus als u de kleedkamers, het toilet, de receptie en/of de horeca wilt bezoeken, dan bent u verplicht om uw coronatoegangsbewijs te laten zien.

De controle van het CTB vindt plaats bij onze receptie, die tijdelijk nog is gevestigd aan de rechterzijde van ons clubgebouw. De receptiemedewerker ter plaatse zal uw QR-code scannen op geldig bewijs.

Advies 1,5 meter
Er is een dringend advies om anderhalve meter afstand te houden van elkaar. Dus houd hier rekening mee, was regelmatig uw handen en schud ook geen handen. Het zijn de bekende regels waar we al een lange tijd mee te maken hebben gehad.

Tot slot. Wij vragen iedereen om begrip te tonen voor deze maatregelen en ze ook te respecteren. Dus zorg dat u zich bij betreding van het clubgebouw meldt bij de receptie en dat u een geldig CTB bij de hand heeft. Ga respectvol met elkaar om, geef elkaar de ruimte en geniet vooral van uw bezoek aan de Heemskerkse Golfclub.

Bij voorbaat dank voor uw medewerking.

Het management van de Heemskerkse Golfclub

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Verslag Rabbitwedstrijd Par 3 inloop Golftravel 5-6-2023

6 juni 2023

Wat willen we nu nog meer? Een heerlijk zonnetje, een verkoelend windje en een prachtige baan. En niet te vergeten  (uiteindelijk) 36 enthousiaste golfers die met veel plezier hun ronde hebben gelopen. Helaas kregen we een aantal afmeldingen, waaronder één omdat de trein niet reed en men in een oord ver van hier was gestrand….. […]

Nieuws

Slagerij John de Roode zorgde voor een heerlijke Pinksterdag!

30 mei 2023

Op Tweede Pinksterdag is de 3de maandbeker wedstrijd gespeeld, die (inmiddels traditioneel) gesponsord werd door Slagerij John de Roode uit Heemskerk. Ook dit jaar hebben John en Sjaninka weer voor prachtige èn heerlijke prijzen gezorgd. Aan de wedstrijd deden 65 enthousiaste leden mee. Zij hebben kunnen genieten van het mooie weer, onze prachtige baan en […]

Nieuws

Vierde par 3 inloopwedstrijd voor de overall-prijs van Fairway Golf-Travel van 22 mei

Onder een stralende zon gingen 39 deelnemers de strijd met elkaar aan. Men had er zin, vooraf meedelend dat de “neary” dit keer al in de pocket zat. Mocht dat n iet lukken, dan moest er toch wel een birdy geslagen kunnen worden. Echter, of dat nu lag aan de hazen en eenden  op  de […]