Nieuws

Nieuwe coronamaatregelen per zaterdag 6 november

5 november 2021

Beste bezoekers van de Heemskerkse Golfclub,

Lees hieronder de nieuwe coronamaatregelen die per zaterdag 6 november in gaan.

Check coronatoegangsbewijs (CTB) binnen het clubgebouw
In alle binnenruimtes op sportaccommodaties, inclusief de buitenterrassen, geldt vanaf zaterdag 6 november de plicht van de CTB-check.

Wat betekent dit voor u?
Voor alle golfactiviteiten buiten hoeft geen check te worden gedaan. Dit geldt ook voor het gebruik van de ‘buiten’ toiletten in de baan en het gebruik van de driving range. Echter, voor het betreden van ons clubgebouw is de CTB-check verplicht. Dus als u de kleedkamers, het toilet, de receptie en/of de horeca wilt bezoeken, dan bent u verplicht om uw coronatoegangsbewijs te laten zien.

De controle van het CTB vindt plaats bij onze receptie, die tijdelijk nog is gevestigd aan de rechterzijde van ons clubgebouw. De receptiemedewerker ter plaatse zal uw QR-code scannen op geldig bewijs.

Advies 1,5 meter
Er is een dringend advies om anderhalve meter afstand te houden van elkaar. Dus houd hier rekening mee, was regelmatig uw handen en schud ook geen handen. Het zijn de bekende regels waar we al een lange tijd mee te maken hebben gehad.

Tot slot. Wij vragen iedereen om begrip te tonen voor deze maatregelen en ze ook te respecteren. Dus zorg dat u zich bij betreding van het clubgebouw meldt bij de receptie en dat u een geldig CTB bij de hand heeft. Ga respectvol met elkaar om, geef elkaar de ruimte en geniet vooral van uw bezoek aan de Heemskerkse Golfclub.

Bij voorbaat dank voor uw medewerking.

Het management van de Heemskerkse Golfclub

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Clubkampioenschappen Matchplay 2022

27 juni 2022

In het weekend van 25 en 26 juni werden de halve finales en finales gespeeld van onze Clubkampioenschappen Matchplay 2022. De halve finalisten bij de dames: Britt Spaan versus Ellen Crabbendam. Het werd een zeer spannende partij, die resulteerde in een play-off. Ellen won op hole 1. Marie Jose Bovenlander versus Maaike Molman. In de […]

Nieuws

Het was een prachtig midzomerdamestoernooi

23 juni 2022

21 juni is een prachtige datum. De zomer begint en het midzomerdamestoernooi vindt plaats! Er namen 38 dames deel aan deze all tee start, onder leiding van de tweekoppige organisatie: Britta en Petra. Het was prachtig weer met hier en daar een wolkje. Op weg naar de hole om te starten, blijkt de baan er […]

Nieuws

Nieuw! Team wedstrijd (Texas Scramble) op zaterdag 9 juli

Gesponsord door Roof Management van Ado Hartenhof Op zaterdag 9 juli organiseert De Heemskerkse voor haar leden een Texas Scramble Team wedstrijd. Om 12.30 uur wordt het startsein gegeven voor de all-tee start. U kunt zelf uw team van 3 personen samenstellen. Inmiddels staan er al 78 deelnemers ingeschreven (26 teams). Er kunnen  maximaal 108 spelers […]