Nieuws

Nieuwjaarswedstrijd dames 9 januari 2024

17 januari 2024

17 dames hadden zich ingeschreven voor de wedstrijd, de diehards. Bij aanvang was het heel erg koud onder het vriespunt met nog wind uit het Oosten daarbij wat de gevoelstemperatuur nog kouder maakte. 

Dus allemaal heel warm aangekleed de baan in. 

Het was geestig spelen net Russische roulette. Ria speelde om het water heen een geluksbal. We hebben erg gelachen om de rare capriolen van de ballen. We hadden om de beurt een goed resultaat vandaar de 1e prijs. Niet helemaal eerlijk want wij waren met 3 dames score en de andere alle 2 dames. 

Alle dames gunde ons de 1e prijs , dank jullie wel hiervoor en een heel goed (golf)jaar toegewenst. 

Na afloop hadden zich nog diverse dames aangesloten zodat het een gezellige nazit in de 19e werd. 

 

Het winnende team, 

Ineke, Ria en Ella 

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Golfless is more!!

29 februari 2024

Ook in 2024 staat uw pro-team van de Heemskerkse Golfschool weer 7 dagen per week voor u klaar. Naast de reguliere privé lessen van 1 t/m 4 personen hebben wij uiteraard een uitgebreid aanbod zodat als lid van de club meerdere opties heeft om uw spel via uw PGA Holland Golfprofessionals te verbeteren. Inlooplessen Uiteraard […]

Nieuws

Regelsessies voor leden

Wanneer Zaterdag 16 maart 10.30-12.30 voor competitiespelers met nadruk op Matchplay 13.30-15.30 voor alle leden met nadruk op Strokeplay/Stableford Waar Presentatieruimte (oude shop) Meedoen? Aanmelden via Egolf4U op (“wedstrijd”) evenement op 16 maart.

Nieuws

Zaterdag 30 maart Open Dag Heemskerkse Golfclub

27 februari 2024

Op zaterdag 30 maart, van 10 tot 12 uur organiseren we op de Heemskerkse Golfclub weer een open dag. Ideaal voor iedereen (jong en oud) die eens kennis wil maken met de golfsport en onze gezellige golfclub. Uiteraard leren we iedereen de beginselen van de golfsport (golfclubs en golfleraar staan klaar) en vertellen we van […]