Nieuws

Once upon a time in Heemskerk

11 juli 2022

Roof Managment’s Texas Scramble was een heel groot succes!

Op zaterdag 9 juli organiseerde De Heemskerkse voor haar leden een teamwedstrijd Texas Scramble. Tom Groen en Alphons Beentjes heetten de deelnemers welkom en er werd nogmaals kort uitleg gegeven over de wedstrijdvorm. De all-tee start voor 108 deelnemers (36 teams) was om 12.30 uur.
Onderweg kon er nog gestreden worden om neary’s (op elke Par 3 hole) en om een teamprijs op hole 18 (Nearest to the pin in 3 slagen).

Bij terugkomst werden de deelnemers verrast met een muzikale omlijsting van de barbecue. DJ Rene Lust (inmiddels geen onbekende meer op onze club) draaide gezellige muziek vanaf ongeveer 17.00 uur tot ca. 22.00 uur. Het was een zeer geslaagde dag. En voor de winnaars van de diverse prijzen was het natuurlijk een meer dan geslaagde dag. Zeker ook voor onze sponsor kon de dag niet meer stuk: Ado Hartenhof, nogmaals veel dank voor de sponsoring van deze geslaagde dag.

De neary’s waren voor:
Annelies Bouma: hole 5
Ben de Jonge: hole 8
Joke Mone: hole 13
Tom Groen: hole 16

 

De Nearest to the pin op hole 18 werd geslagen door het team van Joke Wegewijs, Annemieke Sauer en Simon van de Vlekkert.

 

De derde teamprijs ging naar het team van Henk Wanst, Renee Wanst, Gerard Baas.

 

De tweede teamprijs ging naar het team van Gert van Duin, Michel Molenaar, Frank Zwanenburg.

 

De eerste prijs was voor het team van Conrad Schavemaker, Rense Duursma en Peter Broerse.

Zij konden als echte Texaanse cowboys weer huiswaarts keren.
(Rense Duursma kon helaas niet aanwezig zijn bij de prijsuitreiking).

Het bleef nog lang gezellig druk in het clubhuis na deze zeer geslaagde dag!

Foto impressie van deze mooie dag

 

 

 

 

 

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Par 3 soepwedstrijd november

18 november 2022

En wederom was het heerlijk weer, het zonnetje scheen uitbundig en alle deelnemers hadden er zin in.  In totaal hebben er 42 golfers mee gedaan aan de soepwedstrijd. Iedereen was keurig op tijd en vooraf is er gezellig koffie of thee gedronken met wat lekkers. Dit lekkers was een heerlijke peren slof van bakker Siets […]

Nieuws

Communicatieweg is weer open!

17 november 2022

Eerder dan verwacht, is de Communicatieweg weer open voor verkeer. U kunt dus vanaf heden weer de kortste route nemen om bij de golfbaan te komen.  

Nieuws

Verslag tweede bridge avond

15 november 2022

Ook de 2e bridge avond is weer gezellig verlopen en hebben we leuk kunnen bridgen in 3 lijnen. Ook ons brein heeft wat beweging nodig. En wat is er leuker om dit aan de bridgetafel, samen met anderen, te kunnen doen. Het idee om wat meer op de tijd te letten pakte goed uit en we […]