Nieuws

Ons clubmagazine. Ontvangt u dat?

5 augustus 2023

Ons bereiken berichten, dat sommige leden het maandelijkse clubmagazine niet ontvangen en daardoor relevante clubinformatie missen. Dit zou niet mogen, want het clubmagazine wordt speciaal voor onze leden gemaakt.
Iedere maand wordt het clubmagazine  via e-mail naar alle leden gezonden. Ontvangt u het niet, dan kan dit drie oorzaken hebben:

  1. De e-mail met het magazine komt in uw SPAMbox;
  2. Uw e-mailadres zit niet in Mailchimp; het programma waarmee het verzonden wordt;
  3. De Heemskerkse beschikt niet over uw juiste e-mailadres.

Donderdag 3 augustus wordt het clubmagazine van augustus naar onze leden verzonden. Ook zal op onze schermen in het clubhuis en op de website gemeld worden dat het clubmagazine naar de leden verzonden is en in het ledengedeelte van onze website staat.

Mocht u het clubmagazine niet in uw inbox ontvangen, doe dan het volgende:
Check of het clubmagazine in uw spambox zit. Is dit niet het geval, neem dan contact op met het secretariaat of management en geeft uw juiste e-mailadres door. Wij kunnen dan kijken of uw e-mailadres goed in onze systemen zit.

Houd dus uw inbox deze week in de gaten en meld ons svp als u het magazine niet ontvangt.

Bij voorbaat dank.

Namens de redactie,
Rob Simoons

 

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Golfless is more!!

29 februari 2024

Ook in 2024 staat uw pro-team van de Heemskerkse Golfschool weer 7 dagen per week voor u klaar. Naast de reguliere privé lessen van 1 t/m 4 personen hebben wij uiteraard een uitgebreid aanbod zodat als lid van de club meerdere opties heeft om uw spel via uw PGA Holland Golfprofessionals te verbeteren. Inlooplessen Uiteraard […]

Nieuws

Regelsessies voor leden

Wanneer Zaterdag 16 maart 10.30-12.30 voor competitiespelers met nadruk op Matchplay 13.30-15.30 voor alle leden met nadruk op Strokeplay/Stableford Waar Presentatieruimte (oude shop) Meedoen? Aanmelden via Egolf4U op (“wedstrijd”) evenement op 16 maart.

Nieuws

Zaterdag 30 maart Open Dag Heemskerkse Golfclub

27 februari 2024

Op zaterdag 30 maart, van 10 tot 12 uur organiseren we op de Heemskerkse Golfclub weer een open dag. Ideaal voor iedereen (jong en oud) die eens kennis wil maken met de golfsport en onze gezellige golfclub. Uiteraard leren we iedereen de beginselen van de golfsport (golfclubs en golfleraar staan klaar) en vertellen we van […]