Nieuws

Op 9 mei gaat de donderdagavond competitie 2024 van start!!

17 april 2024

Op 9 mei gaat de donderdagavond competitie 2024 van start!!

De commissie wil er een gezellige en sportieve avond van maken waar iedereen zich thuis voelt en lekker na een rondje golf gezellig wat blijft eten en/of drinken.

We zetten hieronder de uitgangspunten voor de donderdagavond competitie, oftewel de Dozac, voor u nog eens op een rijtje.

  • Iedereen, die lid is van de 18 holes baan met een exact handicap van +1 tot 24 is van harte welkom
  • Er zijn 2 klassementen: bruto strokeplay en stableford
  • De heren kunnen kiezen uit de gele of witte tees
  • De dames kunnen kiezen uit de rode of blauwe tees
  • Als je geen stableford punten kunt behalen op een hole noteer je een netto dubbel bogey, oftewel de eerste score waarbij je geen stableford punten meer kunt krijgen.
  • De eindklassementen worden bepaald over 7 wedstrijden.

Starttijden:
9 en 16 mei, alsmede 15, 22 en 29 augustus (onze slotavond) wordt er gestart van 15.30 tot 17.00.
De andere data bent u welkom van 16.30 tot 18.00 uur.

Inschrijven en betalen:
U kunt digitaal inschrijven via de wedstrijdmodule van de app EGolf4U en bij aankomst 3 euro betalen aan de balie. Bij voorkeur betalen via PIN. Vanaf donderdag 18 april staat de inschrijving voor de eerste wedstrijd open.

En dan de prijzen:
Er zijn veel prijzen te verdienen. Momenteel wordt nog overlegd met een aantal sponsoren en een aantal sponsoren hebben al prijzen toegezegd.

Met sportieve groeten,
De donderdag zomeravond commissie

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

TPR hindernis “Boomvakken” Baan weer Q

17 mei 2024

De definitie van “Hindernis” zoals gemeld in de plaatselijke regels van de Heemskerkse Golfclub wordt uitgebreid met: “Alle niet gemaaide boomvakken zijn rode hindernissen en de grens van de hindernis is daar waar het gras wel gemaaid is (op rough hoogte).” Als die grens niet duidelijk is geldt de contour van het boomvak. Als een […]

Nieuws

25 mei Open Dag Heemskerkse Golfclub

13 mei 2024

Zaterdag 25 mei, van 10 tot 12 uur organiseren we als Heemskerkse Golfclub weer een open dag. Ideaal voor iedereen (jong en oud) die eens kennis wil maken met deze populaire sport én deze gezellige golfclub. We maken er een leuke ochtend van! Uiteraard leren we je de beginselen van de golfsport (golfclubs en golfleraren […]

Nieuws

Indeling Foursome during the Season 2024

9 mei 2024

Het is zover! Na een aantal jaar wordt dit jaar weer de Foursome during the Season gespeeld. De indeling is gemaakt. In tegenstelling tot voorgaande jaren worden de voorrondes dit jaar gespeeld in poules van 3 tot 4 koppels. Na de poule fase volgt er een kwartfinale, halve finale en de finale. De nummers 1 […]