Nieuws

Openingswedstrijd zondag 12 maart

14 februari 2023

Zet alvast in uw agenda:

Opening van het wedstrijdseizoen 2023 op zondag 12 maart

Aftrap 35 jarig jubileum van de Heemskerkse Golfclub

Op verzoek van het bestuur organiseert de WeCo voor het eerst naast 18 holes wedstrijden ook laagdrempelige wedstrijden.
Deze zijn met name bestemd voor leden die 18 holes te veel vinden en voorkeur hebben voor het spelen van 9 holes, waarbij gezelligheid centraal staat en niet zo zeer het resultaat.
De eerste mogelijkheid voor het spelen van 18 holes of 9 holes op de grote baan wordt geboden tijdens de traditionele openingswedstrijd op zondag 12 maart.

Het maximaal aantal inschrijvingen voor de 18 holes wedstrijd is 60 personen. Het maximaal aantal deelnemers voor de 9 holes wedstrijd is 30 personen. De deelnemers aan de 9 holes wedstrijd starten direct na de 18 holes wedstrijd.

Voor deze wedstrijd is een nieuwe sponsor gevonden: Gejoma Schoonmaakartikelen uit Beverwijk:

 

Vanwege het 35 jarig bestaan van de Heemskerkse Golfclub biedt het bestuur u bij inschrijving koffie of thee met wat lekkers aan.
En na afloop is onze huis-DJ René Lust uitgenodigd om de feestvreugde te verhogen in het clubhuis.

Onze horeca biedt u de mogelijkheid om een hapje te blijven eten. U kunt bij inschrijving uw keuze voor een golfschotel aangeven.
Inschrijfgeld voor de wedstrijd is 3 euro. De golfschotel en drankjes zijn voor eigen rekening.

De inschrijving voor deze wedstrijd staat vanaf zaterdag 18 februari om 9.00 uur open.

 

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Golfless is more!!

29 februari 2024

Ook in 2024 staat uw pro-team van de Heemskerkse Golfschool weer 7 dagen per week voor u klaar. Naast de reguliere privé lessen van 1 t/m 4 personen hebben wij uiteraard een uitgebreid aanbod zodat als lid van de club meerdere opties heeft om uw spel via uw PGA Holland Golfprofessionals te verbeteren. Inlooplessen Uiteraard […]

Nieuws

Regelsessies voor leden

Wanneer Zaterdag 16 maart 10.30-12.30 voor competitiespelers met nadruk op Matchplay 13.30-15.30 voor alle leden met nadruk op Strokeplay/Stableford Waar Presentatieruimte (oude shop) Meedoen? Aanmelden via Egolf4U op (“wedstrijd”) evenement op 16 maart.

Nieuws

Zaterdag 30 maart Open Dag Heemskerkse Golfclub

27 februari 2024

Op zaterdag 30 maart, van 10 tot 12 uur organiseren we op de Heemskerkse Golfclub weer een open dag. Ideaal voor iedereen (jong en oud) die eens kennis wil maken met de golfsport en onze gezellige golfclub. Uiteraard leren we iedereen de beginselen van de golfsport (golfclubs en golfleraar staan klaar) en vertellen we van […]