Nieuws

Openingswedstrijd zondag 12 maart

14 februari 2023

Zet alvast in uw agenda:

Opening van het wedstrijdseizoen 2023 op zondag 12 maart

Aftrap 35 jarig jubileum van de Heemskerkse Golfclub

Op verzoek van het bestuur organiseert de WeCo voor het eerst naast 18 holes wedstrijden ook laagdrempelige wedstrijden.
Deze zijn met name bestemd voor leden die 18 holes te veel vinden en voorkeur hebben voor het spelen van 9 holes, waarbij gezelligheid centraal staat en niet zo zeer het resultaat.
De eerste mogelijkheid voor het spelen van 18 holes of 9 holes op de grote baan wordt geboden tijdens de traditionele openingswedstrijd op zondag 12 maart.

Het maximaal aantal inschrijvingen voor de 18 holes wedstrijd is 60 personen. Het maximaal aantal deelnemers voor de 9 holes wedstrijd is 30 personen. De deelnemers aan de 9 holes wedstrijd starten direct na de 18 holes wedstrijd.

Voor deze wedstrijd is een nieuwe sponsor gevonden: Gejoma Schoonmaakartikelen uit Beverwijk:

 

Vanwege het 35 jarig bestaan van de Heemskerkse Golfclub biedt het bestuur u bij inschrijving koffie of thee met wat lekkers aan.
En na afloop is onze huis-DJ René Lust uitgenodigd om de feestvreugde te verhogen in het clubhuis.

Onze horeca biedt u de mogelijkheid om een hapje te blijven eten. U kunt bij inschrijving uw keuze voor een golfschotel aangeven.
Inschrijfgeld voor de wedstrijd is 3 euro. De golfschotel en drankjes zijn voor eigen rekening.

De inschrijving voor deze wedstrijd staat vanaf zaterdag 18 februari om 9.00 uur open.

 

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Schone schoenen, schone trolleys.

13 juni 2024

In de week van 17-6 gaan de zeer gewaardeerde klussers van deze club weer iets moois realiseren. Bij de locker ruimte gaan zij een grote nieuwe afspuitplaats maken, waar iedereen zijn schoenen en trolleys schoon kan spuiten. De huidige afspuitplaats bij de lockerruimte verdwijnt. Houd hier wel rekening mee. Om u een idee te geven, […]

Nieuws

29 juni Open Dag Heemskerkse Golfclub

12 juni 2024

Zaterdag 29 juni, van 10 tot 12 uur organiseren we als Heemskerkse Golfclub weer een open dag. Ideaal voor iedereen (jong en oud) die eens kennis wil maken met deze populaire sport én deze gezellige golfclub. We maken er een leuke ochtend van! Uiteraard leren we je de beginselen van de golfsport (golfclubs en golfleraren […]

Nieuws

Tweede rabbitwedstrijd seizoen 2024 van de par 3 Weidelus

5 juni 2024

Onder begeleiding van 6 rabbits , op deze avond waren dat: Jan Kallenbach, Theo Koot, Frans Wortel, Marjolein van Geene, Bart van Etten en Mieke Cordez, sloegen 28 deelnemers vanaf de oranje T-box de grote baan af. Namens de Par3 commissie, dank aan deze rabbits! Wilt u ook een keer rabbit zijn geef u op […]