Nieuws

Openingswedstrijd zondag 12 maart

14 februari 2023

Zet alvast in uw agenda:

Opening van het wedstrijdseizoen 2023 op zondag 12 maart

Aftrap 35 jarig jubileum van de Heemskerkse Golfclub

Op verzoek van het bestuur organiseert de WeCo voor het eerst naast 18 holes wedstrijden ook laagdrempelige wedstrijden.
Deze zijn met name bestemd voor leden die 18 holes te veel vinden en voorkeur hebben voor het spelen van 9 holes, waarbij gezelligheid centraal staat en niet zo zeer het resultaat.
De eerste mogelijkheid voor het spelen van 18 holes of 9 holes op de grote baan wordt geboden tijdens de traditionele openingswedstrijd op zondag 12 maart.

Het maximaal aantal inschrijvingen voor de 18 holes wedstrijd is 60 personen. Het maximaal aantal deelnemers voor de 9 holes wedstrijd is 30 personen. De deelnemers aan de 9 holes wedstrijd starten direct na de 18 holes wedstrijd.

Voor deze wedstrijd is een nieuwe sponsor gevonden: Gejoma Schoonmaakartikelen uit Beverwijk:

 

Vanwege het 35 jarig bestaan van de Heemskerkse Golfclub biedt het bestuur u bij inschrijving koffie of thee met wat lekkers aan.
En na afloop is onze huis-DJ René Lust uitgenodigd om de feestvreugde te verhogen in het clubhuis.

Onze horeca biedt u de mogelijkheid om een hapje te blijven eten. U kunt bij inschrijving uw keuze voor een golfschotel aangeven.
Inschrijfgeld voor de wedstrijd is 3 euro. De golfschotel en drankjes zijn voor eigen rekening.

De inschrijving voor deze wedstrijd staat vanaf zaterdag 18 februari om 9.00 uur open.

 

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Heemskerkse Masters 2023

1 oktober 2023

Afgelopen zaterdag 30 september namen 32 genodigden deel aan de Heemskerkse Masters 2023. Zij waren uitgenodigd, omdat zij door hun commissie waren opgegeven als kampioen van een clubwedstrijd of winnaar van een qualifying wedstrijd. Het weer was geweldig op deze laatste zaterdag van september en de baan lag er prachtig bij. In het clubhuis kon […]

Nieuws

U kunt weer scoren!

28 september 2023

Wat wordt hole 12 prachtig hè?! Wat een uitdagende hole gaat dit worden. Helaas houden wij de hole in overleg met de baancommissie, HARECO en de manager nog gesloten om beschadiging te voorkomen. Toch qualifying! De NGF heeft dispensatie verleend aan de Heemskerkse om Qualifying ronden te spelen over 18 holes onder de volgende voorwaarden: […]

Nieuws

Nieuwe driving range ballen, dankzij TechResources.

27 september 2023

Afgelopen dinsdag hebben we alle driving range ballen vervangen voor nieuwe Nassau Range two ballen; kwalitatief hoogwaardige ballen waarmee we weer jaren vooruit kunnen.  Cyril Swart en Jan Stravers van TechResources hadden als sponsor uiteraard de primeur om de eerste ballen van de afslagmat te laten vertrekken. En dat ging ze, als ervaren golfers, vanzelfsprekend […]