Nieuws

PAR 3 Mixed voor de 3de keer op rij LANDSKAMPIOEN

27 mei 2024

Na twee keer op rij het landskampioenschap in de hoofdklasse binnen gesleept te hebben moesten wij ons weer motiveren onze titel te verdedigen.

De motivatie was er zeker wel want wij begonnen zelfs met een oefenwedstrijd tegen en op uitnodiging van Concordia in Liemeer die in een andere poule was ingedeeld. Zij waren nieuwsgierig hoe wij aan die 2 titels kwamen. Nou dat hebben zij geweten ook.

De poule wedstrijden waren allemaal in de buurt van Wassenaar, de ene om hockeyvelden heen en de ander mooi in kijkduin gelegen. Wij wonnen alle wedstrijden met ruime cijfers en belandde in de halve finale op Amelisweerd.

Er waren 6 poulewinnaars dus moest er een Round Robin gespeeld worden wat een leuke spelvorm is, je speelt dan namelijk tegen 2 tegenstanders tegelijk. Onze tegenstanders waren Noordeloos en Concordia welke van onze oefenwedstrijd geleerd had en hadden daar ook de meeste tegenstand aan maar zij moesten wederom het onderspit delven.

24 mei was de finale op Golfbaan Putten waar onze tegenstander De Bonte Bij zelfs met een pro in de gelederen kwam opdagen. Door onze koelbloedige captain Martin had deze pro geen schijn van kans en ook de meeste andere wedstrijden werden gewonnen en werden wij met 18-4 landskampioen voor  de derde maal op rij.

Wij hebben een leuke tijd gehad en hopen een inspiratie te zijn voor andere leden zich ook op te geven voor deze competitie.

Met dank onze partners die hun wederhelft de afgelopen weken hebben moeten missen vanwege de competitiewedstrijden, het oefenen en het voorspelen.

 

 

 

Martin

Hermine

Thea

Karel

Rene

Bart

Richard

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Schone schoenen, schone trolleys.

13 juni 2024

In de week van 17-6 gaan de zeer gewaardeerde klussers van deze club weer iets moois realiseren. Bij de locker ruimte gaan zij een grote nieuwe afspuitplaats maken, waar iedereen zijn schoenen en trolleys schoon kan spuiten. De huidige afspuitplaats bij de lockerruimte verdwijnt. Houd hier wel rekening mee. Om u een idee te geven, […]

Nieuws

29 juni Open Dag Heemskerkse Golfclub

12 juni 2024

Zaterdag 29 juni, van 10 tot 12 uur organiseren we als Heemskerkse Golfclub weer een open dag. Ideaal voor iedereen (jong en oud) die eens kennis wil maken met deze populaire sport én deze gezellige golfclub. We maken er een leuke ochtend van! Uiteraard leren we je de beginselen van de golfsport (golfclubs en golfleraren […]

Nieuws

Tweede rabbitwedstrijd seizoen 2024 van de par 3 Weidelus

5 juni 2024

Onder begeleiding van 6 rabbits , op deze avond waren dat: Jan Kallenbach, Theo Koot, Frans Wortel, Marjolein van Geene, Bart van Etten en Mieke Cordez, sloegen 28 deelnemers vanaf de oranje T-box de grote baan af. Namens de Par3 commissie, dank aan deze rabbits! Wilt u ook een keer rabbit zijn geef u op […]