Nieuws

Par 3 soepwedstrijd 12 december 2021

20 december 2021

Het aantal inschrijvingen was weer overweldigend, zodat we om half twaalf en om half twee een flight hadden. Helaas was het regenachtig en hebben een aantal deelnemers zich afgemeld. Maar zoals we gewend zijn ook van de maandagavond inloop was het om kwart over elf bijna droog en zijn 25 enthousiaste deelnemers gestart. Om half twee is de 2e flight met 13 deelnemers gestart. Er waren ook deelnemers die het niet verantwoord vonden om te gaan golfen maar in het restaurant zijn gebleven en na afloop gezellig soep hebben gegeten.

De Par 3 baan werd als zwaar en nat ervaren door de deelnemers, maar het enthousiasme was er niet minder om.

De uitslag van de flight om half twaalf :

  • 1e Annette Hildering 20 punten
  • 2e Maik Blackstone 15 punten
  • 3e Wouter Peper met 15 punten

Tim Hildering heeft de prijsuitreiking niet afgewacht, waardoor hij zijn 3e prijs en de birdie is misgelopen.

De uitslag van de flight om half twee :

  • 1e Patrick Hoedjes 19 punten
  • 2e Frans Wortel 18 punten
  • 3e Irma Wolters 17 punten

De 1ste prijs krijgt de negen holes ronde kaart voor de grote baan, gesponsord door de Heemskerkse, de 2e plaats krijgt een paraplu gesponsord door Alfen. De 3e plaats kreeg ballen gesponsord door Soelaas Milieubeheer (Bert Stuive).

Na afloop van de wedstrijden hadden we een heerlijk soepbuffet wat door Mr T op een gezellige winterkraam was uitgestald. We hadden de keuze uit Paddenstoelen crème soep of Tomatensoep.

De nazit van beide wedstrijden was weer erg gezellig en de soep smaakte  goed.

We hebben nog met een groepje de laatste rondjes van de Formule 1 bekeken en zijn uit ons dak gegaan nadat Max wereldkampioen is geworden!!

Al met al was het een heel gezellige dag en we hopen jullie op 23 januari 2022 weer te zien bij de all tee wintersoep wedstrijd.

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Schone schoenen, schone trolleys.

13 juni 2024

In de week van 17-6 gaan de zeer gewaardeerde klussers van deze club weer iets moois realiseren. Bij de locker ruimte gaan zij een grote nieuwe afspuitplaats maken, waar iedereen zijn schoenen en trolleys schoon kan spuiten. De huidige afspuitplaats bij de lockerruimte verdwijnt. Houd hier wel rekening mee. Om u een idee te geven, […]

Nieuws

29 juni Open Dag Heemskerkse Golfclub

12 juni 2024

Zaterdag 29 juni, van 10 tot 12 uur organiseren we als Heemskerkse Golfclub weer een open dag. Ideaal voor iedereen (jong en oud) die eens kennis wil maken met deze populaire sport én deze gezellige golfclub. We maken er een leuke ochtend van! Uiteraard leren we je de beginselen van de golfsport (golfclubs en golfleraren […]

Nieuws

Tweede rabbitwedstrijd seizoen 2024 van de par 3 Weidelus

5 juni 2024

Onder begeleiding van 6 rabbits , op deze avond waren dat: Jan Kallenbach, Theo Koot, Frans Wortel, Marjolein van Geene, Bart van Etten en Mieke Cordez, sloegen 28 deelnemers vanaf de oranje T-box de grote baan af. Namens de Par3 commissie, dank aan deze rabbits! Wilt u ook een keer rabbit zijn geef u op […]