Nieuws

Par 3 soepwedstrijd 12 december 2021

20 december 2021

Het aantal inschrijvingen was weer overweldigend, zodat we om half twaalf en om half twee een flight hadden. Helaas was het regenachtig en hebben een aantal deelnemers zich afgemeld. Maar zoals we gewend zijn ook van de maandagavond inloop was het om kwart over elf bijna droog en zijn 25 enthousiaste deelnemers gestart. Om half twee is de 2e flight met 13 deelnemers gestart. Er waren ook deelnemers die het niet verantwoord vonden om te gaan golfen maar in het restaurant zijn gebleven en na afloop gezellig soep hebben gegeten.

De Par 3 baan werd als zwaar en nat ervaren door de deelnemers, maar het enthousiasme was er niet minder om.

De uitslag van de flight om half twaalf :

  • 1e Annette Hildering 20 punten
  • 2e Maik Blackstone 15 punten
  • 3e Wouter Peper met 15 punten

Tim Hildering heeft de prijsuitreiking niet afgewacht, waardoor hij zijn 3e prijs en de birdie is misgelopen.

De uitslag van de flight om half twee :

  • 1e Patrick Hoedjes 19 punten
  • 2e Frans Wortel 18 punten
  • 3e Irma Wolters 17 punten

De 1ste prijs krijgt de negen holes ronde kaart voor de grote baan, gesponsord door de Heemskerkse, de 2e plaats krijgt een paraplu gesponsord door Alfen. De 3e plaats kreeg ballen gesponsord door Soelaas Milieubeheer (Bert Stuive).

Na afloop van de wedstrijden hadden we een heerlijk soepbuffet wat door Mr T op een gezellige winterkraam was uitgestald. We hadden de keuze uit Paddenstoelen crème soep of Tomatensoep.

De nazit van beide wedstrijden was weer erg gezellig en de soep smaakte  goed.

We hebben nog met een groepje de laatste rondjes van de Formule 1 bekeken en zijn uit ons dak gegaan nadat Max wereldkampioen is geworden!!

Al met al was het een heel gezellige dag en we hopen jullie op 23 januari 2022 weer te zien bij de all tee wintersoep wedstrijd.

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Golfless is more!!

29 februari 2024

Ook in 2024 staat uw pro-team van de Heemskerkse Golfschool weer 7 dagen per week voor u klaar. Naast de reguliere privé lessen van 1 t/m 4 personen hebben wij uiteraard een uitgebreid aanbod zodat als lid van de club meerdere opties heeft om uw spel via uw PGA Holland Golfprofessionals te verbeteren. Inlooplessen Uiteraard […]

Nieuws

Regelsessies voor leden

Wanneer Zaterdag 16 maart 10.30-12.30 voor competitiespelers met nadruk op Matchplay 13.30-15.30 voor alle leden met nadruk op Strokeplay/Stableford Waar Presentatieruimte (oude shop) Meedoen? Aanmelden via Egolf4U op (“wedstrijd”) evenement op 16 maart.

Nieuws

Zaterdag 30 maart Open Dag Heemskerkse Golfclub

27 februari 2024

Op zaterdag 30 maart, van 10 tot 12 uur organiseren we op de Heemskerkse Golfclub weer een open dag. Ideaal voor iedereen (jong en oud) die eens kennis wil maken met de golfsport en onze gezellige golfclub. Uiteraard leren we iedereen de beginselen van de golfsport (golfclubs en golfleraar staan klaar) en vertellen we van […]