Nieuws

Par 3 soepwedstrijd 12 december 2021

20 december 2021

Het aantal inschrijvingen was weer overweldigend, zodat we om half twaalf en om half twee een flight hadden. Helaas was het regenachtig en hebben een aantal deelnemers zich afgemeld. Maar zoals we gewend zijn ook van de maandagavond inloop was het om kwart over elf bijna droog en zijn 25 enthousiaste deelnemers gestart. Om half twee is de 2e flight met 13 deelnemers gestart. Er waren ook deelnemers die het niet verantwoord vonden om te gaan golfen maar in het restaurant zijn gebleven en na afloop gezellig soep hebben gegeten.

De Par 3 baan werd als zwaar en nat ervaren door de deelnemers, maar het enthousiasme was er niet minder om.

De uitslag van de flight om half twaalf :

  • 1e Annette Hildering 20 punten
  • 2e Maik Blackstone 15 punten
  • 3e Wouter Peper met 15 punten

Tim Hildering heeft de prijsuitreiking niet afgewacht, waardoor hij zijn 3e prijs en de birdie is misgelopen.

De uitslag van de flight om half twee :

  • 1e Patrick Hoedjes 19 punten
  • 2e Frans Wortel 18 punten
  • 3e Irma Wolters 17 punten

De 1ste prijs krijgt de negen holes ronde kaart voor de grote baan, gesponsord door de Heemskerkse, de 2e plaats krijgt een paraplu gesponsord door Alfen. De 3e plaats kreeg ballen gesponsord door Soelaas Milieubeheer (Bert Stuive).

Na afloop van de wedstrijden hadden we een heerlijk soepbuffet wat door Mr T op een gezellige winterkraam was uitgestald. We hadden de keuze uit Paddenstoelen crème soep of Tomatensoep.

De nazit van beide wedstrijden was weer erg gezellig en de soep smaakte  goed.

We hebben nog met een groepje de laatste rondjes van de Formule 1 bekeken en zijn uit ons dak gegaan nadat Max wereldkampioen is geworden!!

Al met al was het een heel gezellige dag en we hopen jullie op 23 januari 2022 weer te zien bij de all tee wintersoep wedstrijd.

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Verslag Rabbitwedstrijd Par 3 inloop Golftravel 5-6-2023

6 juni 2023

Wat willen we nu nog meer? Een heerlijk zonnetje, een verkoelend windje en een prachtige baan. En niet te vergeten  (uiteindelijk) 36 enthousiaste golfers die met veel plezier hun ronde hebben gelopen. Helaas kregen we een aantal afmeldingen, waaronder één omdat de trein niet reed en men in een oord ver van hier was gestrand….. […]

Nieuws

Slagerij John de Roode zorgde voor een heerlijke Pinksterdag!

30 mei 2023

Op Tweede Pinksterdag is de 3de maandbeker wedstrijd gespeeld, die (inmiddels traditioneel) gesponsord werd door Slagerij John de Roode uit Heemskerk. Ook dit jaar hebben John en Sjaninka weer voor prachtige èn heerlijke prijzen gezorgd. Aan de wedstrijd deden 65 enthousiaste leden mee. Zij hebben kunnen genieten van het mooie weer, onze prachtige baan en […]

Nieuws

Vierde par 3 inloopwedstrijd voor de overall-prijs van Fairway Golf-Travel van 22 mei

Onder een stralende zon gingen 39 deelnemers de strijd met elkaar aan. Men had er zin, vooraf meedelend dat de “neary” dit keer al in de pocket zat. Mocht dat n iet lukken, dan moest er toch wel een birdy geslagen kunnen worden. Echter, of dat nu lag aan de hazen en eenden  op  de […]