Nieuws

Par 3 soepwedstrijd 12 december 2021

20 december 2021

Het aantal inschrijvingen was weer overweldigend, zodat we om half twaalf en om half twee een flight hadden. Helaas was het regenachtig en hebben een aantal deelnemers zich afgemeld. Maar zoals we gewend zijn ook van de maandagavond inloop was het om kwart over elf bijna droog en zijn 25 enthousiaste deelnemers gestart. Om half twee is de 2e flight met 13 deelnemers gestart. Er waren ook deelnemers die het niet verantwoord vonden om te gaan golfen maar in het restaurant zijn gebleven en na afloop gezellig soep hebben gegeten.

De Par 3 baan werd als zwaar en nat ervaren door de deelnemers, maar het enthousiasme was er niet minder om.

De uitslag van de flight om half twaalf :

  • 1e Annette Hildering 20 punten
  • 2e Maik Blackstone 15 punten
  • 3e Wouter Peper met 15 punten

Tim Hildering heeft de prijsuitreiking niet afgewacht, waardoor hij zijn 3e prijs en de birdie is misgelopen.

De uitslag van de flight om half twee :

  • 1e Patrick Hoedjes 19 punten
  • 2e Frans Wortel 18 punten
  • 3e Irma Wolters 17 punten

De 1ste prijs krijgt de negen holes ronde kaart voor de grote baan, gesponsord door de Heemskerkse, de 2e plaats krijgt een paraplu gesponsord door Alfen. De 3e plaats kreeg ballen gesponsord door Soelaas Milieubeheer (Bert Stuive).

Na afloop van de wedstrijden hadden we een heerlijk soepbuffet wat door Mr T op een gezellige winterkraam was uitgestald. We hadden de keuze uit Paddenstoelen crème soep of Tomatensoep.

De nazit van beide wedstrijden was weer erg gezellig en de soep smaakte  goed.

We hebben nog met een groepje de laatste rondjes van de Formule 1 bekeken en zijn uit ons dak gegaan nadat Max wereldkampioen is geworden!!

Al met al was het een heel gezellige dag en we hopen jullie op 23 januari 2022 weer te zien bij de all tee wintersoep wedstrijd.

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Verslag bridgeavond van vrijdag 2 december

9 december 2022

Als vanouds bracht de maandelijkse bridgeavond weer veel spanning, vooral omdat dit keer promotie en degradatie op het spel stond. Onder leiding van de wedstrijdleider Ben was alles prima onder controle. Er werden goede resultaten behaald en teleurstellingen menshaftig ondergaan. Uiteindelijk werd het aan het einde van de avond duidelijk hoe vreugde en verdriet waren […]

Nieuws

Sinterklaas damesochtend

6 december 2022

Op deze speciale Sinterklaas editie van de damesochtend ging ik heerlijk op mijn fiets naar de golfbaan, ik had er veel zin in. Het was prachtig weer, eerst nog een beetje mist en later een heerlijk zonnetje. Wij speelden met drie clubs en een putter; ik had geen hoge verwachtingen, maar  speelde direct niet slecht. Het […]

Nieuws

Par 3 soepwedstrijd november

18 november 2022

En wederom was het heerlijk weer, het zonnetje scheen uitbundig en alle deelnemers hadden er zin in.  In totaal hebben er 42 golfers mee gedaan aan de soepwedstrijd. Iedereen was keurig op tijd en vooraf is er gezellig koffie of thee gedronken met wat lekkers. Dit lekkers was een heerlijke peren slof van bakker Siets […]