Nieuws

Par 3 soepwedstrijd 12 december 2021

20 december 2021

Het aantal inschrijvingen was weer overweldigend, zodat we om half twaalf en om half twee een flight hadden. Helaas was het regenachtig en hebben een aantal deelnemers zich afgemeld. Maar zoals we gewend zijn ook van de maandagavond inloop was het om kwart over elf bijna droog en zijn 25 enthousiaste deelnemers gestart. Om half twee is de 2e flight met 13 deelnemers gestart. Er waren ook deelnemers die het niet verantwoord vonden om te gaan golfen maar in het restaurant zijn gebleven en na afloop gezellig soep hebben gegeten.

De Par 3 baan werd als zwaar en nat ervaren door de deelnemers, maar het enthousiasme was er niet minder om.

De uitslag van de flight om half twaalf :

  • 1e Annette Hildering 20 punten
  • 2e Maik Blackstone 15 punten
  • 3e Wouter Peper met 15 punten

Tim Hildering heeft de prijsuitreiking niet afgewacht, waardoor hij zijn 3e prijs en de birdie is misgelopen.

De uitslag van de flight om half twee :

  • 1e Patrick Hoedjes 19 punten
  • 2e Frans Wortel 18 punten
  • 3e Irma Wolters 17 punten

De 1ste prijs krijgt de negen holes ronde kaart voor de grote baan, gesponsord door de Heemskerkse, de 2e plaats krijgt een paraplu gesponsord door Alfen. De 3e plaats kreeg ballen gesponsord door Soelaas Milieubeheer (Bert Stuive).

Na afloop van de wedstrijden hadden we een heerlijk soepbuffet wat door Mr T op een gezellige winterkraam was uitgestald. We hadden de keuze uit Paddenstoelen crème soep of Tomatensoep.

De nazit van beide wedstrijden was weer erg gezellig en de soep smaakte  goed.

We hebben nog met een groepje de laatste rondjes van de Formule 1 bekeken en zijn uit ons dak gegaan nadat Max wereldkampioen is geworden!!

Al met al was het een heel gezellige dag en we hopen jullie op 23 januari 2022 weer te zien bij de all tee wintersoep wedstrijd.

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Clubkampioenschappen Matchplay 2022

27 juni 2022

In het weekend van 25 en 26 juni werden de halve finales en finales gespeeld van onze Clubkampioenschappen Matchplay 2022. De halve finalisten bij de dames: Britt Spaan versus Ellen Crabbendam. Het werd een zeer spannende partij, die resulteerde in een play-off. Ellen won op hole 1. Marie Jose Bovenlander versus Maaike Molman. In de […]

Nieuws

Het was een prachtig midzomerdamestoernooi

23 juni 2022

21 juni is een prachtige datum. De zomer begint en het midzomerdamestoernooi vindt plaats! Er namen 38 dames deel aan deze all tee start, onder leiding van de tweekoppige organisatie: Britta en Petra. Het was prachtig weer met hier en daar een wolkje. Op weg naar de hole om te starten, blijkt de baan er […]

Nieuws

Nieuw! Team wedstrijd (Texas Scramble) op zaterdag 9 juli

Gesponsord door Roof Management van Ado Hartenhof Op zaterdag 9 juli organiseert De Heemskerkse voor haar leden een Texas Scramble Team wedstrijd. Om 12.30 uur wordt het startsein gegeven voor de all-tee start. U kunt zelf uw team van 3 personen samenstellen. Inmiddels staan er al 78 deelnemers ingeschreven (26 teams). Er kunnen  maximaal 108 spelers […]