Nieuws

Par 3 soepwedstrijd november

18 november 2022

En wederom was het heerlijk weer, het zonnetje scheen uitbundig en alle deelnemers hadden er zin in.  In totaal hebben er 42 golfers mee gedaan aan de soepwedstrijd. Iedereen was keurig op tijd en vooraf is er gezellig koffie of thee gedronken met wat lekkers. Dit lekkers was een heerlijke peren slof van bakker Siets Klees.

Om half twee zijn we met de “all tee” wedstrijd gestart.

Omdat het enthousiasme erg groot was hebben we, na toestemming  van de manager, 5 personen in een flight gezet. Mede door het zonnetje is dit door niemand als vervelend ervaren.

Doordat de horeca nog niet op volle sterkte draait in de keuken hebben we zelf voor de soep gezorgd. Dit is door Bea en Rina heel goed geregeld met slager Gertjan Brandjes en bakker Siets Klees. Er was keuze uit goulash en tomatengroente soep. De soep met stokbrood was erg lekker en is ook helemaal opgegaan.

 

Er is redelijk goed gescoord.

Marijke van Sluis was met 20 punten de winnares.

Er waren vier personen met 19 punten, maar door Matching Card is

Hennie Oosterhof 2e geworden en Annet Hoekstra 3e.

De sfeer was uitstekend en onder het genot van wat drankjes bleef het nog een tijdje gezellig.

Bakker Sietse Klees en slager Gertjan Brandjes bedankt voor de medewerking aan het lekkers, de stokbroden en de heerlijke soep.

 

Vanaf 19 november kunt u zich inschrijven voor de soepwedstrijd van 11 december.

De Par 3 commissie

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Golfless is more!!

29 februari 2024

Ook in 2024 staat uw pro-team van de Heemskerkse Golfschool weer 7 dagen per week voor u klaar. Naast de reguliere privé lessen van 1 t/m 4 personen hebben wij uiteraard een uitgebreid aanbod zodat als lid van de club meerdere opties heeft om uw spel via uw PGA Holland Golfprofessionals te verbeteren. Inlooplessen Uiteraard […]

Nieuws

Regelsessies voor leden

Wanneer Zaterdag 16 maart 10.30-12.30 voor competitiespelers met nadruk op Matchplay 13.30-15.30 voor alle leden met nadruk op Strokeplay/Stableford Waar Presentatieruimte (oude shop) Meedoen? Aanmelden via Egolf4U op (“wedstrijd”) evenement op 16 maart.

Nieuws

Zaterdag 30 maart Open Dag Heemskerkse Golfclub

27 februari 2024

Op zaterdag 30 maart, van 10 tot 12 uur organiseren we op de Heemskerkse Golfclub weer een open dag. Ideaal voor iedereen (jong en oud) die eens kennis wil maken met de golfsport en onze gezellige golfclub. Uiteraard leren we iedereen de beginselen van de golfsport (golfclubs en golfleraar staan klaar) en vertellen we van […]