Nieuws

Par3 Fairway golftravel maandagavond inloop 14 augustus 2023

15 augustus 2023

Na weken te hebben mogen genieten van onze typisch Hollandse zomer was het vandaag weer een stralende dag met veel zon en flinke temperaturen. Dat was dan ook goed te merken tijdens de, ondanks de vakantieperiode, drukbezochte maandagavond inloop. Diverse bezwete, rode hoofden zagen we vanavond terugkeren van de baan. Toen het windje helemaal weg was werd het zelfs wat benauwd op de baan.

Gezien het getoonde spel was daar overigens weinig van te merken. De scores waren zoals we gewend zijn op goed niveau. Zowel bij de heren als bij de dames zijn er mooie nearies geslagen, en we mochten ook weer een aantal birdies uitdelen.

Toen de buit verdeeld werd was al snel duidelijk dat er vanavond twee mensen wel heel goed op dreef waren. De Nearies waren vanavond voor Yvonne Molenaar en Johan Plomp. De birdies gingen naar Jerry de Graaf, Jaap Klaver en alweer Johan Plomp.

De hoofdprijzen waren vandaag achtereenvolgens voor Peter Verduin die daarmee de heerlijke sloof verdiende, Yvonne Molenaar, met de neary en tweede plaats, winnaar van het door haar zeer gewenste worstenpakket. Maar grootverdiener van de avond met de neary, een birdy en de eerste plaats was vandaag Johan Plomp.

Gefeliciteerd allemaal!!

 

Yvonne, Johan, Jaap en Jerry na de prijsuitreiking.

 

Tot volgende week

De Par3 commissie

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Golfless is more!!

29 februari 2024

Ook in 2024 staat uw pro-team van de Heemskerkse Golfschool weer 7 dagen per week voor u klaar. Naast de reguliere privé lessen van 1 t/m 4 personen hebben wij uiteraard een uitgebreid aanbod zodat als lid van de club meerdere opties heeft om uw spel via uw PGA Holland Golfprofessionals te verbeteren. Inlooplessen Uiteraard […]

Nieuws

Regelsessies voor leden

Wanneer Zaterdag 16 maart 10.30-12.30 voor competitiespelers met nadruk op Matchplay 13.30-15.30 voor alle leden met nadruk op Strokeplay/Stableford Waar Presentatieruimte (oude shop) Meedoen? Aanmelden via Egolf4U op (“wedstrijd”) evenement op 16 maart.

Nieuws

Zaterdag 30 maart Open Dag Heemskerkse Golfclub

27 februari 2024

Op zaterdag 30 maart, van 10 tot 12 uur organiseren we op de Heemskerkse Golfclub weer een open dag. Ideaal voor iedereen (jong en oud) die eens kennis wil maken met de golfsport en onze gezellige golfclub. Uiteraard leren we iedereen de beginselen van de golfsport (golfclubs en golfleraar staan klaar) en vertellen we van […]