Nieuws

Par3 Fairway golftravel maandagavond inloop 17 juli 2023

19 juli 2023

Vandaag stond er best een flink windje over onze PAR3 hoek. Dat geeft natuurlijk direct het gevoel van een echte Links course. Laag, open, met een flinke bries vanaf zee.

Voor de één een uitdaging, de ander had er iets minder moeite mee. Ondanks dat is er vrij redelijk gescoord vanavond. De (nog aanwezige) top 4 is allemaal geëindigd met 18 punten, en dus moesten matching cards de uitkomst brengen. Martina Dudink kwam daarbij als beste uit de bus, met een eervolle tweede en derde plek voor Jan Willem Tuinman en Cor Beentjes. Jaap Klaver eindigde ook nog op 18 punten, maar viel vanwege de matching card regel net buiten de prijzen.

Er werden vanavond geen birdies geslagen en de neary, die voor de gelegenheid op hole 9 stond, is slechts door 2 heren weten te vinden. Hans Coenen bleek de beste vandaag.

De “aanmoedigingsprijs” was deze keer voor Willem Jaspers.

De pubquiz ging deze avond over etiquette, en de commissie is blij en verheugd dat er zo goed gescoord is op dit onderdeel. Volgende week deel 2!

 

Tot volgende week

De Par3 commissie

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Golfless is more!!

29 februari 2024

Ook in 2024 staat uw pro-team van de Heemskerkse Golfschool weer 7 dagen per week voor u klaar. Naast de reguliere privé lessen van 1 t/m 4 personen hebben wij uiteraard een uitgebreid aanbod zodat als lid van de club meerdere opties heeft om uw spel via uw PGA Holland Golfprofessionals te verbeteren. Inlooplessen Uiteraard […]

Nieuws

Regelsessies voor leden

Wanneer Zaterdag 16 maart 10.30-12.30 voor competitiespelers met nadruk op Matchplay 13.30-15.30 voor alle leden met nadruk op Strokeplay/Stableford Waar Presentatieruimte (oude shop) Meedoen? Aanmelden via Egolf4U op (“wedstrijd”) evenement op 16 maart.

Nieuws

Zaterdag 30 maart Open Dag Heemskerkse Golfclub

27 februari 2024

Op zaterdag 30 maart, van 10 tot 12 uur organiseren we op de Heemskerkse Golfclub weer een open dag. Ideaal voor iedereen (jong en oud) die eens kennis wil maken met de golfsport en onze gezellige golfclub. Uiteraard leren we iedereen de beginselen van de golfsport (golfclubs en golfleraar staan klaar) en vertellen we van […]