Nieuws

Par3 Fairway golftravel maandagavond inloop 19 juni 2023

22 juni 2023

Niks te klagen over het weer, Nederland is nu bijna het lekkerste plekje van Europa.

Niks Spanje, Frankrijk of Schotland, gewoon de Par3 Weidelus in Heemskerk, daar gebeurd het ’s maandags.

Heerlijk met je flightgenoten 9 holes spelen om een zo goed mogelijke score neer te zetten voor het overallklassement met uiteraard nog de daarbij dagprijzen.

Na afloop kwam er nog een enthousiaste deelnemer naar de wedstrijdtafel en liet ons een foto van  zijn birdie volière zien. Wij vonden dit zo apart dat wij er in de nieuwsbrief van juli/augustus een stukje hebben geplaatst, dus ieder die hierin is geïnteresseerd moet maar in de augustus nieuwsbrief kijken.

Tevens staat er in die nieuwsbrief een verslag van de golfreis van onze overall winnares Carla de Boer van het seizoen 2022.

De score was deze ronde echt aan de hoge kant, met 21 punten had je nog geen 3e. plaats.

Winnaar werd Lucas Smit met 25 punten en nam de 9 holes grote baan kaart in ontvangst, met 24 punten als tweede stond Peter Verduin te wachten op het worstenpakket van slager Brantjes en de derde prijs met 23 punten, goed voor een vruchtenslof naar keuze van bakker Klees, ging naar Chris Jobse.

Bijzondere verrichtingen; birdies geslagen door Jan Willem Tuinman, Tom van Essen en John Burgmeier. De neary op hole 7 ging deze keer naar Jan Willem Tuinman.

 

Daarna nog gezellig buiten op het terras de prijsuitreiking met een natje en een bitterballetje.

Tot volgende week

De Par3 commissie

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Heemskerkse Masters 2023

1 oktober 2023

Afgelopen zaterdag 30 september namen 32 genodigden deel aan de Heemskerkse Masters 2023. Zij waren uitgenodigd, omdat zij door hun commissie waren opgegeven als kampioen van een clubwedstrijd of winnaar van een qualifying wedstrijd. Het weer was geweldig op deze laatste zaterdag van september en de baan lag er prachtig bij. In het clubhuis kon […]

Nieuws

U kunt weer scoren!

28 september 2023

Wat wordt hole 12 prachtig hè?! Wat een uitdagende hole gaat dit worden. Helaas houden wij de hole in overleg met de baancommissie, HARECO en de manager nog gesloten om beschadiging te voorkomen. Toch qualifying! De NGF heeft dispensatie verleend aan de Heemskerkse om Qualifying ronden te spelen over 18 holes onder de volgende voorwaarden: […]

Nieuws

Nieuwe driving range ballen, dankzij TechResources.

27 september 2023

Afgelopen dinsdag hebben we alle driving range ballen vervangen voor nieuwe Nassau Range two ballen; kwalitatief hoogwaardige ballen waarmee we weer jaren vooruit kunnen.  Cyril Swart en Jan Stravers van TechResources hadden als sponsor uiteraard de primeur om de eerste ballen van de afslagmat te laten vertrekken. En dat ging ze, als ervaren golfers, vanzelfsprekend […]