Nieuws

Par3 Fairway golftravel maandagavond inloop 19 juni 2023

22 juni 2023

Niks te klagen over het weer, Nederland is nu bijna het lekkerste plekje van Europa.

Niks Spanje, Frankrijk of Schotland, gewoon de Par3 Weidelus in Heemskerk, daar gebeurd het ’s maandags.

Heerlijk met je flightgenoten 9 holes spelen om een zo goed mogelijke score neer te zetten voor het overallklassement met uiteraard nog de daarbij dagprijzen.

Na afloop kwam er nog een enthousiaste deelnemer naar de wedstrijdtafel en liet ons een foto van  zijn birdie volière zien. Wij vonden dit zo apart dat wij er in de nieuwsbrief van juli/augustus een stukje hebben geplaatst, dus ieder die hierin is geïnteresseerd moet maar in de augustus nieuwsbrief kijken.

Tevens staat er in die nieuwsbrief een verslag van de golfreis van onze overall winnares Carla de Boer van het seizoen 2022.

De score was deze ronde echt aan de hoge kant, met 21 punten had je nog geen 3e. plaats.

Winnaar werd Lucas Smit met 25 punten en nam de 9 holes grote baan kaart in ontvangst, met 24 punten als tweede stond Peter Verduin te wachten op het worstenpakket van slager Brantjes en de derde prijs met 23 punten, goed voor een vruchtenslof naar keuze van bakker Klees, ging naar Chris Jobse.

Bijzondere verrichtingen; birdies geslagen door Jan Willem Tuinman, Tom van Essen en John Burgmeier. De neary op hole 7 ging deze keer naar Jan Willem Tuinman.

 

Daarna nog gezellig buiten op het terras de prijsuitreiking met een natje en een bitterballetje.

Tot volgende week

De Par3 commissie

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Schone schoenen, schone trolleys.

13 juni 2024

In de week van 17-6 gaan de zeer gewaardeerde klussers van deze club weer iets moois realiseren. Bij de locker ruimte gaan zij een grote nieuwe afspuitplaats maken, waar iedereen zijn schoenen en trolleys schoon kan spuiten. De huidige afspuitplaats bij de lockerruimte verdwijnt. Houd hier wel rekening mee. Om u een idee te geven, […]

Nieuws

29 juni Open Dag Heemskerkse Golfclub

12 juni 2024

Zaterdag 29 juni, van 10 tot 12 uur organiseren we als Heemskerkse Golfclub weer een open dag. Ideaal voor iedereen (jong en oud) die eens kennis wil maken met deze populaire sport én deze gezellige golfclub. We maken er een leuke ochtend van! Uiteraard leren we je de beginselen van de golfsport (golfclubs en golfleraren […]

Nieuws

Tweede rabbitwedstrijd seizoen 2024 van de par 3 Weidelus

5 juni 2024

Onder begeleiding van 6 rabbits , op deze avond waren dat: Jan Kallenbach, Theo Koot, Frans Wortel, Marjolein van Geene, Bart van Etten en Mieke Cordez, sloegen 28 deelnemers vanaf de oranje T-box de grote baan af. Namens de Par3 commissie, dank aan deze rabbits! Wilt u ook een keer rabbit zijn geef u op […]