Nieuws

Par3 Fairway golftravel maandagavond inloop 19 juni 2023

22 juni 2023

Niks te klagen over het weer, Nederland is nu bijna het lekkerste plekje van Europa.

Niks Spanje, Frankrijk of Schotland, gewoon de Par3 Weidelus in Heemskerk, daar gebeurd het ’s maandags.

Heerlijk met je flightgenoten 9 holes spelen om een zo goed mogelijke score neer te zetten voor het overallklassement met uiteraard nog de daarbij dagprijzen.

Na afloop kwam er nog een enthousiaste deelnemer naar de wedstrijdtafel en liet ons een foto van  zijn birdie volière zien. Wij vonden dit zo apart dat wij er in de nieuwsbrief van juli/augustus een stukje hebben geplaatst, dus ieder die hierin is geïnteresseerd moet maar in de augustus nieuwsbrief kijken.

Tevens staat er in die nieuwsbrief een verslag van de golfreis van onze overall winnares Carla de Boer van het seizoen 2022.

De score was deze ronde echt aan de hoge kant, met 21 punten had je nog geen 3e. plaats.

Winnaar werd Lucas Smit met 25 punten en nam de 9 holes grote baan kaart in ontvangst, met 24 punten als tweede stond Peter Verduin te wachten op het worstenpakket van slager Brantjes en de derde prijs met 23 punten, goed voor een vruchtenslof naar keuze van bakker Klees, ging naar Chris Jobse.

Bijzondere verrichtingen; birdies geslagen door Jan Willem Tuinman, Tom van Essen en John Burgmeier. De neary op hole 7 ging deze keer naar Jan Willem Tuinman.

 

Daarna nog gezellig buiten op het terras de prijsuitreiking met een natje en een bitterballetje.

Tot volgende week

De Par3 commissie

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Golfless is more!!

29 februari 2024

Ook in 2024 staat uw pro-team van de Heemskerkse Golfschool weer 7 dagen per week voor u klaar. Naast de reguliere privé lessen van 1 t/m 4 personen hebben wij uiteraard een uitgebreid aanbod zodat als lid van de club meerdere opties heeft om uw spel via uw PGA Holland Golfprofessionals te verbeteren. Inlooplessen Uiteraard […]

Nieuws

Regelsessies voor leden

Wanneer Zaterdag 16 maart 10.30-12.30 voor competitiespelers met nadruk op Matchplay 13.30-15.30 voor alle leden met nadruk op Strokeplay/Stableford Waar Presentatieruimte (oude shop) Meedoen? Aanmelden via Egolf4U op (“wedstrijd”) evenement op 16 maart.

Nieuws

Zaterdag 30 maart Open Dag Heemskerkse Golfclub

27 februari 2024

Op zaterdag 30 maart, van 10 tot 12 uur organiseren we op de Heemskerkse Golfclub weer een open dag. Ideaal voor iedereen (jong en oud) die eens kennis wil maken met de golfsport en onze gezellige golfclub. Uiteraard leren we iedereen de beginselen van de golfsport (golfclubs en golfleraar staan klaar) en vertellen we van […]