Nieuws

PAR3 Fairway golftravel maandagavond inloop 2024

1 juli 2024

Een heerlijk avondje golf.
De vakantieperiode is echt van start en dat zien we ook tijdens de maandagavond inloop. Het deelnemersveld is iets kleiner dan gebruikelijk. Weliswaar kleiner, maar zeker niet minder fanatiek! Voorzien van extra water, werd onder zomerse omstandigheden aangevangen met de maandagavond inloop.
Onderweg leken sommigen toch wat moeite met de warmte te hebben, want niet overal rolde het balletje zoals bedoeld. Evengoed werd er weer flink gescoord.

De birdies waren vandaag voor Kees en Ron, terwijl Bea en wederom Ron er met een neary vandoor gingen. De tweary vloog vandaag helaas niet.
Door zijn fraaie prestaties ging Ron er ook nog eens met de derde plek van door. Op matching cards nipt verslagen door Gerrit. Kees werd, mede door zijn birdy, eerste met 22 klinkende punten… Gerard was vandaag de winnaar van de golfclinic die voor aanvang van het nieuwe seizoen gehouden wordt door golfpro Jos.

Speciale vermelding nog voor het team van Ron, Jan Willem en Johan. Zij hadden alle vragen van de pubquiz goed beantwoord. Voor zover ik weet, voor het eerst sinds twee jaar. De prijs, een week lang ‘eeuwige roem’, is dik verdient!

Vriendelijke groet,
PAR3 commissie.

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Zaterdag 20 juli Open Dag Heemskerkse Golfclub

10 juli 2024

Zaterdag 20 juli, van 10 tot 12 uur bent u weer van harte welkom op de Open Dag van de Heemskerkse Golfclub. Ideaal voor iedereen (jong en oud) die eens kennis wil maken met deze populaire sport én onze gezellige golfclub. We maken er een leuke ochtend van! Uiteraard leren we je de beginselen van […]

Nieuws

Verslag Maandbeker nr. 5, gesponsord door The Spirit of Wine

9 juli 2024

De 5de maandbeker wedstrijd was net als voorgaande jaren weer een populaire wedstrijd. Vanaf 9.30 uur speelden 69 deelnemers  onder redelijk goede omstandigheden de 18 holes wedstrijd, gesponsord door The Spirit of Wine. Het waaide hard, maar mocht geen naam hebben als je het vergeleek met de eerste zomerstorm van zaterdag. De takken en bladeren […]

Nieuws

Clubkampioenschappen Matchplay 2024

2 juli 2024

In het weekend van zaterdag 29 juni en zondag 30 juni werden de finales van de Clubkampioenschappen Matchplay 2024 gespeeld. In drie categorieën werd gestreden om de beste speler van onze club: Heren (<50 jaar), Heren Senioren en Dames. De weergoden waren ons eindelijk goed gezind. Het was heerlijk weer in het finale weekend. Al […]