Nieuws

Par3 Fairway Golftravel maandagavond inloop 21 augustus 2023

29 augustus 2023

De lucht was strakblauw en het was bijna windstil vandaag. Met vijfenveertig deelnemers een sterk bezet veld. Veel water mee de baan in want dat heb je nodig met deze warmte.

De omstandigheden en de baan, die er prachtig bijlag dankzij het goede werk van de mannen van De Enk, zorgde ervoor dat de birdies weer hoog vlogen deze avond.

Maar liefst zes vogels vlogen er van de wedstrijd tafel. Zij werden gewonnen door Ad, Ado 2x, Peter, George, Ferry en Gerrit. Peter was zo succesvol op de negende dat hij ook de neary mee naar huis kon nemen. Proficiat heren!

Geen birdy of neary voor de dames vanavond. Voor wat de prijzen betreft, tot zover een “men only” aangelegenheid. Daar bracht Lieke Vlaanderen Oldenzeel gelukkig verandering in door als derde van de avond te eindigen. Ad de Haan werd tweede en Cor Beentjes eerste. Daarmee voert Cor nu ook het eindklassement aan. Het gaat volgende week heel spannend worden voor de eindstrijd!

Als laatste natuurlijk de pubquiz. Maar liefst vier teams wisten acht van de tien vragen goed te beantwoorden. Dat is een hoge score, maar er had een team nog een vraag meer goed en dat was het team van de familie Prins, Jacob Lust en Kees Schrama. Zij mogen een week lang genieten van de “eeuwige roem”.

Gefeliciteerd allemaal!!

De winnaars van de avond.

Tot volgende week

De Par3 commissie

 

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Heemskerkse Masters 2023

1 oktober 2023

Afgelopen zaterdag 30 september namen 32 genodigden deel aan de Heemskerkse Masters 2023. Zij waren uitgenodigd, omdat zij door hun commissie waren opgegeven als kampioen van een clubwedstrijd of winnaar van een qualifying wedstrijd. Het weer was geweldig op deze laatste zaterdag van september en de baan lag er prachtig bij. In het clubhuis kon […]

Nieuws

U kunt weer scoren!

28 september 2023

Wat wordt hole 12 prachtig hè?! Wat een uitdagende hole gaat dit worden. Helaas houden wij de hole in overleg met de baancommissie, HARECO en de manager nog gesloten om beschadiging te voorkomen. Toch qualifying! De NGF heeft dispensatie verleend aan de Heemskerkse om Qualifying ronden te spelen over 18 holes onder de volgende voorwaarden: […]

Nieuws

Nieuwe driving range ballen, dankzij TechResources.

27 september 2023

Afgelopen dinsdag hebben we alle driving range ballen vervangen voor nieuwe Nassau Range two ballen; kwalitatief hoogwaardige ballen waarmee we weer jaren vooruit kunnen.  Cyril Swart en Jan Stravers van TechResources hadden als sponsor uiteraard de primeur om de eerste ballen van de afslagmat te laten vertrekken. En dat ging ze, als ervaren golfers, vanzelfsprekend […]