Nieuws

Par3 Fairway Golftravel maandagavond inloop 21 augustus 2023

29 augustus 2023

De lucht was strakblauw en het was bijna windstil vandaag. Met vijfenveertig deelnemers een sterk bezet veld. Veel water mee de baan in want dat heb je nodig met deze warmte.

De omstandigheden en de baan, die er prachtig bijlag dankzij het goede werk van de mannen van De Enk, zorgde ervoor dat de birdies weer hoog vlogen deze avond.

Maar liefst zes vogels vlogen er van de wedstrijd tafel. Zij werden gewonnen door Ad, Ado 2x, Peter, George, Ferry en Gerrit. Peter was zo succesvol op de negende dat hij ook de neary mee naar huis kon nemen. Proficiat heren!

Geen birdy of neary voor de dames vanavond. Voor wat de prijzen betreft, tot zover een “men only” aangelegenheid. Daar bracht Lieke Vlaanderen Oldenzeel gelukkig verandering in door als derde van de avond te eindigen. Ad de Haan werd tweede en Cor Beentjes eerste. Daarmee voert Cor nu ook het eindklassement aan. Het gaat volgende week heel spannend worden voor de eindstrijd!

Als laatste natuurlijk de pubquiz. Maar liefst vier teams wisten acht van de tien vragen goed te beantwoorden. Dat is een hoge score, maar er had een team nog een vraag meer goed en dat was het team van de familie Prins, Jacob Lust en Kees Schrama. Zij mogen een week lang genieten van de “eeuwige roem”.

Gefeliciteerd allemaal!!

De winnaars van de avond.

Tot volgende week

De Par3 commissie

 

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

TPR hindernis “Boomvakken” Baan weer Q

17 mei 2024

De definitie van “Hindernis” zoals gemeld in de plaatselijke regels van de Heemskerkse Golfclub wordt uitgebreid met: “Alle niet gemaaide boomvakken zijn rode hindernissen en de grens van de hindernis is daar waar het gras wel gemaaid is (op rough hoogte).” Als die grens niet duidelijk is geldt de contour van het boomvak. Als een […]

Nieuws

25 mei Open Dag Heemskerkse Golfclub

13 mei 2024

Zaterdag 25 mei, van 10 tot 12 uur organiseren we als Heemskerkse Golfclub weer een open dag. Ideaal voor iedereen (jong en oud) die eens kennis wil maken met deze populaire sport én deze gezellige golfclub. We maken er een leuke ochtend van! Uiteraard leren we je de beginselen van de golfsport (golfclubs en golfleraren […]

Nieuws

Indeling Foursome during the Season 2024

9 mei 2024

Het is zover! Na een aantal jaar wordt dit jaar weer de Foursome during the Season gespeeld. De indeling is gemaakt. In tegenstelling tot voorgaande jaren worden de voorrondes dit jaar gespeeld in poules van 3 tot 4 koppels. Na de poule fase volgt er een kwartfinale, halve finale en de finale. De nummers 1 […]