Nieuws

PAR3 Fairway golftravel maandagavond inloop 8 april 2024

9 april 2024

Na een winter waarin letterlijk alles in het water is gevallen, in de blubber is gezakt en in de soep is gelopen, was het heerlijk om met een zacht zonnetje en aangename temperatuur een windstille eerste ‘PAR3 Fairway golftravel maandag inloop’ te spelen!

Een ‘volle bak’ met heel veel vertrouwde, maar ook een aantal nieuwe gezichten!

Ook bij de wedstrijdleiding een nieuw gezicht (welkom Mira) en ook altijd weer spannend of alles goed gaat op zo’n eerste dag na de winterstop.

Daarnaast een nieuw spelelement. Naast de Neary hebben we nu ook een Tweary, gesponsord door onze eigen Sjeff. Het gaat erom wie de bal in twee slagen zo dicht mogelijk bij de hole krijgt. Natuurlijk wel op een hole met een beetje afstand, ander wordt het te gemakkelijk. Iedereen met een HCP 36,1 en hoger kan meedoen voor deze prijzen.

Ondanks dat de winter lang en nat was en de spieren nog wat stijf, werd er prima gescoord!

Bart Welp sloeg maar liefst 23 punten bij elkaar, Cor beentjes 20 en Muhitm Bor was goed voor 19 punten. Scores die je normaal gesproken pas wat verder in het seizoen verwacht. Dat belooft nog wat voor de rest van 2024!

Benieuwd wie zich gaan mengen in de strijd om de ‘overigens weer zeer goed gevulde’ – sponsors hartelijk dank daarvoor – prijzenpot!

 

Edwin de Wit won vanavond de Neary en de nieuwe Tweary waren direct een prooi voor Chantal Derksen en Bram Welp.

De firma Corn.Bak uit Assendelft heeft een aantal bijzondere planten aan de PAR3 commissie gedoneerd. Deze zijn niet in de winkel te koop en mogen we verloten onder onze deelnemers, zolang de voorraad strekt. Hartelijk dank hiervoor!

Zoals velen van jullie weten bestaat de PAR3 commissie dit jaar 10 jaar.

Tijd voor een feestje dus, en ik kan alvast verklappen dat onze afsluitende avond op 2 september voorzien zal worden van daverende live muziek!

Het is nog vroeg, maar reserveer de datum alvast maar…

 

Graag tot volgende week,

De PAR3 commissie.

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

TPR hindernis “Boomvakken” Baan weer Q

17 mei 2024

De definitie van “Hindernis” zoals gemeld in de plaatselijke regels van de Heemskerkse Golfclub wordt uitgebreid met: “Alle niet gemaaide boomvakken zijn rode hindernissen en de grens van de hindernis is daar waar het gras wel gemaaid is (op rough hoogte).” Als die grens niet duidelijk is geldt de contour van het boomvak. Als een […]

Nieuws

25 mei Open Dag Heemskerkse Golfclub

13 mei 2024

Zaterdag 25 mei, van 10 tot 12 uur organiseren we als Heemskerkse Golfclub weer een open dag. Ideaal voor iedereen (jong en oud) die eens kennis wil maken met deze populaire sport én deze gezellige golfclub. We maken er een leuke ochtend van! Uiteraard leren we je de beginselen van de golfsport (golfclubs en golfleraren […]

Nieuws

Indeling Foursome during the Season 2024

9 mei 2024

Het is zover! Na een aantal jaar wordt dit jaar weer de Foursome during the Season gespeeld. De indeling is gemaakt. In tegenstelling tot voorgaande jaren worden de voorrondes dit jaar gespeeld in poules van 3 tot 4 koppels. Na de poule fase volgt er een kwartfinale, halve finale en de finale. De nummers 1 […]