Nieuws

Par3 maandagavond inloop 24 juli 2023

1 augustus 2023

Par3 ‘Fairway Golftravel’ maandagavond inloop 24 juli 2023

Een flinke opkomst vandaag. Met maar liefst 51 deelnemers was het druk op de baan. Zo druk zelfs dat er hier en daar een kleine opstopping ontstond. Uiteindelijk kwam de laatste flight ongeveer 10-15 minuten later binnen dan gebruikelijk, dus gelukkig viel alles nog mee.

Na de flinke wind van vorige week was het vandaag weer wat rustiger, en dat werd al snel duidelijk in de scores. Die waren zoals gebruikelijk weer hoog. De score waar vorige week mee gewonnen werd, was vandaag niet genoeg voor het podium!

Ook een flink aantal nearies en bridies en een speciale, speciale, speciale verrichting. Een hole-in-one!! Jammer genoeg was dit buiten mededingen zodat de hole-in-one nestkast van sponsor John de Graaf niet uitgereikt kon worden. Maar het blijft speciaal Cees!

Chantal Derksen (23) ging er vanavond met de hoofdprijs vandoor op de voet gevolgd door Johan Plomp (21) en Carla Lammers (19).

Carla was vanavond in de “winning mood”, want haar team scoorde ook de eeuwige roem door de pub quiz te winnen!

Gefeliciteerd allemaal!

Tot volgende week

De Par3 commissie

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Golfless is more!!

29 februari 2024

Ook in 2024 staat uw pro-team van de Heemskerkse Golfschool weer 7 dagen per week voor u klaar. Naast de reguliere privé lessen van 1 t/m 4 personen hebben wij uiteraard een uitgebreid aanbod zodat als lid van de club meerdere opties heeft om uw spel via uw PGA Holland Golfprofessionals te verbeteren. Inlooplessen Uiteraard […]

Nieuws

Regelsessies voor leden

Wanneer Zaterdag 16 maart 10.30-12.30 voor competitiespelers met nadruk op Matchplay 13.30-15.30 voor alle leden met nadruk op Strokeplay/Stableford Waar Presentatieruimte (oude shop) Meedoen? Aanmelden via Egolf4U op (“wedstrijd”) evenement op 16 maart.

Nieuws

Zaterdag 30 maart Open Dag Heemskerkse Golfclub

27 februari 2024

Op zaterdag 30 maart, van 10 tot 12 uur organiseren we op de Heemskerkse Golfclub weer een open dag. Ideaal voor iedereen (jong en oud) die eens kennis wil maken met de golfsport en onze gezellige golfclub. Uiteraard leren we iedereen de beginselen van de golfsport (golfclubs en golfleraar staan klaar) en vertellen we van […]