Nieuws

Mixed PAR 3 prolongatie LANDSTITEL!

30 mei 2023

Het Korte Banen Mixed team 18 holes heeft op 19 mei, als 1e team ooit, de vorige jaar behaalde landstitel Korte Banen Mixed 18-holes geprolongeerd.

Na een overtuigende zege in de halve finale op Hemelvaartsdag heeft het par 3 mixed team de vorig jaar behaalde landstitel met succes geprolongeerd.
In de finale werd, op de uitdagende par 3 baan van golfbaan Princenbosch, met ruime cijfers het team van Prinses Wilhelmina uit Enschede verslagen.


Het par 3 team bestaat uit:
Martin de Jong (captain)
Hermine de Wit
Karel Sandor
Rene ten Berge
Bart Bartelds
Richard Harmens

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Golfless is more!!

29 februari 2024

Ook in 2024 staat uw pro-team van de Heemskerkse Golfschool weer 7 dagen per week voor u klaar. Naast de reguliere privé lessen van 1 t/m 4 personen hebben wij uiteraard een uitgebreid aanbod zodat als lid van de club meerdere opties heeft om uw spel via uw PGA Holland Golfprofessionals te verbeteren. Inlooplessen Uiteraard […]

Nieuws

Regelsessies voor leden

Wanneer Zaterdag 16 maart 10.30-12.30 voor competitiespelers met nadruk op Matchplay 13.30-15.30 voor alle leden met nadruk op Strokeplay/Stableford Waar Presentatieruimte (oude shop) Meedoen? Aanmelden via Egolf4U op (“wedstrijd”) evenement op 16 maart.

Nieuws

Zaterdag 30 maart Open Dag Heemskerkse Golfclub

27 februari 2024

Op zaterdag 30 maart, van 10 tot 12 uur organiseren we op de Heemskerkse Golfclub weer een open dag. Ideaal voor iedereen (jong en oud) die eens kennis wil maken met de golfsport en onze gezellige golfclub. Uiteraard leren we iedereen de beginselen van de golfsport (golfclubs en golfleraar staan klaar) en vertellen we van […]