Nieuws

Rabbitwedstrijd 3 juli Par3 MAC grote baan 9 holes

5 juli 2023

Allerlei golfdeuren openen zich voor je

Op 3 juli was het weer volle maan. Hartje zomer dus! De energie van warme zomerdagen en die van de volle maan, zorgen ervoor dat je veerkrachtigheid bij het golfen opbloeit en deuren voor je zullen openen om je handicap te verlagen.

 

Met de ondersteuning van de diverse “rabbits” speelden 47 deelnemers, waaronder ook onze hoofdsponsor van Fairway Golftravel, om de prijzen.

Het weer was, buiten de straffe wind, wat regen en mindere temperatuur uitstekend geschikt voor onze Par3 spelers om losgelaten te worden op de grote baan om daar vanaf de oranje Tee de 9 holes grote baan te verkennen.

De spelers hadden gezien de uitslag nagenoeg geen last van de stevige wind.

Fris, moe en voldaan kwamen ze in het clubhuis, alwaar de kaarten werden ingevoerd.

Onder het genot van Mexicano en bitterbal werden de uitslagen bekend gemaakt.

 

Eerste prijs: 9 holes kaart grote baan HGC

Tweede prijs: worstpakket van slagerij Brantjes te Beverwijk

Derde prijs : vruchtenslof naar keuze bij bakkerij Klees te Beverwijk

Winnaar pubquiz: eeuwige roem voor 4 dagen.  Alle deelnemers.

 

Winnaars van de 1e. 9 holes zijn :

1e. prijs Bob Welp met 27 punten

2e. werd Mieke Lust met 23 punten

3e. eindigde André Wit met 22 punten.

 

De 2e. 9 holes prijswinnaars zijn:

1e. prijs Cees Schrama met 20 punten,

2e. werd Anita Dijkhuizen met 19 punten

3e. eindigde Jerry de Graaf met 19 punten.

Neary stond op hole 8 en werd geslagen bij de dames door Bea Mink en bij de heren door John Burgmeijer.

 

De pubquiz ging deze maandagavond over “rabbits” gezien de antwoorden werden veel nieuwe rassen tevoorschijn getoverd, onder andere: zandhaas, angora poedel, eekhoorn konijn etc.

Iedereen krijgt voor deze week eeuwige roem, daar er vrijdag 7 juli opnieuw gestreden wordt op de par3 maar dan in de ijzer 7 wedstrijd, zo stiekem weg werd er al flink geoefend door diverse deelnemers op onze mooie Weidelus.

 

Tot de volgende keer,

De Par3 commissie.

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

TPR hindernis “Boomvakken” Baan weer Q

17 mei 2024

De definitie van “Hindernis” zoals gemeld in de plaatselijke regels van de Heemskerkse Golfclub wordt uitgebreid met: “Alle niet gemaaide boomvakken zijn rode hindernissen en de grens van de hindernis is daar waar het gras wel gemaaid is (op rough hoogte).” Als die grens niet duidelijk is geldt de contour van het boomvak. Als een […]

Nieuws

25 mei Open Dag Heemskerkse Golfclub

13 mei 2024

Zaterdag 25 mei, van 10 tot 12 uur organiseren we als Heemskerkse Golfclub weer een open dag. Ideaal voor iedereen (jong en oud) die eens kennis wil maken met deze populaire sport én deze gezellige golfclub. We maken er een leuke ochtend van! Uiteraard leren we je de beginselen van de golfsport (golfclubs en golfleraren […]

Nieuws

Indeling Foursome during the Season 2024

9 mei 2024

Het is zover! Na een aantal jaar wordt dit jaar weer de Foursome during the Season gespeeld. De indeling is gemaakt. In tegenstelling tot voorgaande jaren worden de voorrondes dit jaar gespeeld in poules van 3 tot 4 koppels. Na de poule fase volgt er een kwartfinale, halve finale en de finale. De nummers 1 […]