Nieuws

Rabbitwedstrijd 3 juli Par3 MAC grote baan 9 holes

5 juli 2023

Allerlei golfdeuren openen zich voor je

Op 3 juli was het weer volle maan. Hartje zomer dus! De energie van warme zomerdagen en die van de volle maan, zorgen ervoor dat je veerkrachtigheid bij het golfen opbloeit en deuren voor je zullen openen om je handicap te verlagen.

 

Met de ondersteuning van de diverse “rabbits” speelden 47 deelnemers, waaronder ook onze hoofdsponsor van Fairway Golftravel, om de prijzen.

Het weer was, buiten de straffe wind, wat regen en mindere temperatuur uitstekend geschikt voor onze Par3 spelers om losgelaten te worden op de grote baan om daar vanaf de oranje Tee de 9 holes grote baan te verkennen.

De spelers hadden gezien de uitslag nagenoeg geen last van de stevige wind.

Fris, moe en voldaan kwamen ze in het clubhuis, alwaar de kaarten werden ingevoerd.

Onder het genot van Mexicano en bitterbal werden de uitslagen bekend gemaakt.

 

Eerste prijs: 9 holes kaart grote baan HGC

Tweede prijs: worstpakket van slagerij Brantjes te Beverwijk

Derde prijs : vruchtenslof naar keuze bij bakkerij Klees te Beverwijk

Winnaar pubquiz: eeuwige roem voor 4 dagen.  Alle deelnemers.

 

Winnaars van de 1e. 9 holes zijn :

1e. prijs Bob Welp met 27 punten

2e. werd Mieke Lust met 23 punten

3e. eindigde André Wit met 22 punten.

 

De 2e. 9 holes prijswinnaars zijn:

1e. prijs Cees Schrama met 20 punten,

2e. werd Anita Dijkhuizen met 19 punten

3e. eindigde Jerry de Graaf met 19 punten.

Neary stond op hole 8 en werd geslagen bij de dames door Bea Mink en bij de heren door John Burgmeijer.

 

De pubquiz ging deze maandagavond over “rabbits” gezien de antwoorden werden veel nieuwe rassen tevoorschijn getoverd, onder andere: zandhaas, angora poedel, eekhoorn konijn etc.

Iedereen krijgt voor deze week eeuwige roem, daar er vrijdag 7 juli opnieuw gestreden wordt op de par3 maar dan in de ijzer 7 wedstrijd, zo stiekem weg werd er al flink geoefend door diverse deelnemers op onze mooie Weidelus.

 

Tot de volgende keer,

De Par3 commissie.

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Heemskerkse Masters 2023

1 oktober 2023

Afgelopen zaterdag 30 september namen 32 genodigden deel aan de Heemskerkse Masters 2023. Zij waren uitgenodigd, omdat zij door hun commissie waren opgegeven als kampioen van een clubwedstrijd of winnaar van een qualifying wedstrijd. Het weer was geweldig op deze laatste zaterdag van september en de baan lag er prachtig bij. In het clubhuis kon […]

Nieuws

U kunt weer scoren!

28 september 2023

Wat wordt hole 12 prachtig hè?! Wat een uitdagende hole gaat dit worden. Helaas houden wij de hole in overleg met de baancommissie, HARECO en de manager nog gesloten om beschadiging te voorkomen. Toch qualifying! De NGF heeft dispensatie verleend aan de Heemskerkse om Qualifying ronden te spelen over 18 holes onder de volgende voorwaarden: […]

Nieuws

Nieuwe driving range ballen, dankzij TechResources.

27 september 2023

Afgelopen dinsdag hebben we alle driving range ballen vervangen voor nieuwe Nassau Range two ballen; kwalitatief hoogwaardige ballen waarmee we weer jaren vooruit kunnen.  Cyril Swart en Jan Stravers van TechResources hadden als sponsor uiteraard de primeur om de eerste ballen van de afslagmat te laten vertrekken. En dat ging ze, als ervaren golfers, vanzelfsprekend […]