Nieuws

Ria Vree winnares Commissiecup 2023

11 oktober 2023

Als club koesteren we onze vrijwilligers. En om onze dank als bestuur te benadrukken organiseren we jaarlijks de Commissiecup waarvoor alle clubvrijwilligers worden uitgenodigd. Een wedstrijdje over 9 holes, waaraan dit jaar liefst 65 vrijwilligers hebben deelgenomen op zaterdag 7 oktober. Met een iets andere opzet dan voorgaande jaren. Om ervoor te zorgen dat de deelnemers zoveel mogelijk gelijktijdig aan de borrel konden, kozen we dit jaar voor een all tee start waarbij je ‘ergens’ moest starten en vervolgens 9 holes mocht lopen. Dat gaf vooraf de nodige onduidelijkheid over binnenlus versus buitenlus, hoe de punten dan te tellen, hoe om te gaan met hole 12 etc. Kortom, dit is en blijft een boeiend evenement om te organiseren. Maar wel leuk en uiteindelijk is alles prima voor elkaar gekomen. Kwestie van alle goedbedoelde adviezen gewoon negeren!

Het weer was prima, mooi verfrissend windje en vooral een prima sfeer. En daar is het allemaal om te doen, alle deelnemers worden terecht gezien als winnaars. 

Omdat dochterlief van de voorzitter in het huwelijk trad, had Carin als vice-voorzitter de eer alle vrijwilligers te bedanken voor hun inzet en de prijsuitreiking te doen.

Met maar liefst 20 punten eindigden drie heren als gedeeld tweede: Nico Hijnen, Hans Alblas en Theo Smit. Maar er kan er maar één de beste zijn en dat was Ria Vree die liefst 22 punten bijeen sloeg. Daarmee werd Ria gekroond tot winnares van de Commissiecup 2023. Ria, gefeliciteerd! En dus poseren voor onze huisfotograaf John de Graaf, die overigens trots (en terecht!) rondliep in zijn tijdens de Heemskerkse Masters gewonnen groene jasje.   

Het evenement werd traditiegetrouw afgesloten met een buffet diner, waaraan ook nog flink wat partners deelnamen zodat we de avond eindigden met ongeveer 100 man/vrouw. De verzorging door Sjeff was zoals we inmiddels gewend zijn, prima dus. Al met al weer een zeer geslaagde activiteit! 

Namens de WeCo, Renée en Peter

Winnaars
1e prijs: Ria Vree – 22 punten
2e prijs: Nico Hijnen, Hans Alblas en Theo Smit – 20 punten

Wilt u alle foto’s van John de Graaf zien? Klik dan hier

 

 

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Bridge avond 1 december

6 december 2023

Beste bridgers, Ondanks de vele afzeggingen en zelfs een no show, was het op 1 december weer een gezellig samenzijn. Buiten vroor het, maar binnen ontdooide iedereen! Het was extra spannend, omdat deze avond de promotie/degradatie op het spel stond.   Het was fijn om te zien dat meer deelnemers vooraf kwamen eten. Het aanbod […]

Nieuws

Invoering Winterregels en Aanpassing Plaatselijke Regels

23 november 2023

M.i.v. woensdag 1 november 2023 worden zgn. Tijdelijke Winterregels Regels “Plaatsen” en “Bal Schoonmaken” van kracht. Wat houdt dat in: Plaatsen Een bal die op een kort gemaaid gedeelte door de baan ligt, mag zonder straf worden geplaatst binnen 15 cm van de plaats waar hij oorspronkelijk lag, maar niet dichter bij de hole. De […]

Nieuws

Heemskerkse klaverjas drive

21 november 2023

Vandaag deelnemer geweest van de eerste Klaverjas Drive op de maandag. Initiatiefnemer Ralph heeft er voor gezorgd dat wij op de golfloze maandag wat om handen kregen. Vanwege de lage opkomst was het voor een ieder waarschijnlijk natte voeten vrees. Mogelijk met de vraag of het wel gezellig zou zijn. Maar gelukkig waren er doorzetters […]