Nieuws

Ria Vree winnares Commissiecup 2023

11 oktober 2023

Als club koesteren we onze vrijwilligers. En om onze dank als bestuur te benadrukken organiseren we jaarlijks de Commissiecup waarvoor alle clubvrijwilligers worden uitgenodigd. Een wedstrijdje over 9 holes, waaraan dit jaar liefst 65 vrijwilligers hebben deelgenomen op zaterdag 7 oktober. Met een iets andere opzet dan voorgaande jaren. Om ervoor te zorgen dat de deelnemers zoveel mogelijk gelijktijdig aan de borrel konden, kozen we dit jaar voor een all tee start waarbij je ‘ergens’ moest starten en vervolgens 9 holes mocht lopen. Dat gaf vooraf de nodige onduidelijkheid over binnenlus versus buitenlus, hoe de punten dan te tellen, hoe om te gaan met hole 12 etc. Kortom, dit is en blijft een boeiend evenement om te organiseren. Maar wel leuk en uiteindelijk is alles prima voor elkaar gekomen. Kwestie van alle goedbedoelde adviezen gewoon negeren!

Het weer was prima, mooi verfrissend windje en vooral een prima sfeer. En daar is het allemaal om te doen, alle deelnemers worden terecht gezien als winnaars. 

Omdat dochterlief van de voorzitter in het huwelijk trad, had Carin als vice-voorzitter de eer alle vrijwilligers te bedanken voor hun inzet en de prijsuitreiking te doen.

Met maar liefst 20 punten eindigden drie heren als gedeeld tweede: Nico Hijnen, Hans Alblas en Theo Smit. Maar er kan er maar één de beste zijn en dat was Ria Vree die liefst 22 punten bijeen sloeg. Daarmee werd Ria gekroond tot winnares van de Commissiecup 2023. Ria, gefeliciteerd! En dus poseren voor onze huisfotograaf John de Graaf, die overigens trots (en terecht!) rondliep in zijn tijdens de Heemskerkse Masters gewonnen groene jasje.   

Het evenement werd traditiegetrouw afgesloten met een buffet diner, waaraan ook nog flink wat partners deelnamen zodat we de avond eindigden met ongeveer 100 man/vrouw. De verzorging door Sjeff was zoals we inmiddels gewend zijn, prima dus. Al met al weer een zeer geslaagde activiteit! 

Namens de WeCo, Renée en Peter

Winnaars
1e prijs: Ria Vree – 22 punten
2e prijs: Nico Hijnen, Hans Alblas en Theo Smit – 20 punten

Wilt u alle foto’s van John de Graaf zien? Klik dan hier

 

 

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Zaterdag 20 juli Open Dag Heemskerkse Golfclub

10 juli 2024

Zaterdag 20 juli, van 10 tot 12 uur bent u weer van harte welkom op de Open Dag van de Heemskerkse Golfclub. Ideaal voor iedereen (jong en oud) die eens kennis wil maken met deze populaire sport én onze gezellige golfclub. We maken er een leuke ochtend van! Uiteraard leren we je de beginselen van […]

Nieuws

Verslag Maandbeker nr. 5, gesponsord door The Spirit of Wine

9 juli 2024

De 5de maandbeker wedstrijd was net als voorgaande jaren weer een populaire wedstrijd. Vanaf 9.30 uur speelden 69 deelnemers  onder redelijk goede omstandigheden de 18 holes wedstrijd, gesponsord door The Spirit of Wine. Het waaide hard, maar mocht geen naam hebben als je het vergeleek met de eerste zomerstorm van zaterdag. De takken en bladeren […]

Nieuws

Clubkampioenschappen Matchplay 2024

2 juli 2024

In het weekend van zaterdag 29 juni en zondag 30 juni werden de finales van de Clubkampioenschappen Matchplay 2024 gespeeld. In drie categorieën werd gestreden om de beste speler van onze club: Heren (<50 jaar), Heren Senioren en Dames. De weergoden waren ons eindelijk goed gezind. Het was heerlijk weer in het finale weekend. Al […]