Nieuws

Ria Vree winnares Commissiecup 2023

11 oktober 2023

Als club koesteren we onze vrijwilligers. En om onze dank als bestuur te benadrukken organiseren we jaarlijks de Commissiecup waarvoor alle clubvrijwilligers worden uitgenodigd. Een wedstrijdje over 9 holes, waaraan dit jaar liefst 65 vrijwilligers hebben deelgenomen op zaterdag 7 oktober. Met een iets andere opzet dan voorgaande jaren. Om ervoor te zorgen dat de deelnemers zoveel mogelijk gelijktijdig aan de borrel konden, kozen we dit jaar voor een all tee start waarbij je ‘ergens’ moest starten en vervolgens 9 holes mocht lopen. Dat gaf vooraf de nodige onduidelijkheid over binnenlus versus buitenlus, hoe de punten dan te tellen, hoe om te gaan met hole 12 etc. Kortom, dit is en blijft een boeiend evenement om te organiseren. Maar wel leuk en uiteindelijk is alles prima voor elkaar gekomen. Kwestie van alle goedbedoelde adviezen gewoon negeren!

Het weer was prima, mooi verfrissend windje en vooral een prima sfeer. En daar is het allemaal om te doen, alle deelnemers worden terecht gezien als winnaars. 

Omdat dochterlief van de voorzitter in het huwelijk trad, had Carin als vice-voorzitter de eer alle vrijwilligers te bedanken voor hun inzet en de prijsuitreiking te doen.

Met maar liefst 20 punten eindigden drie heren als gedeeld tweede: Nico Hijnen, Hans Alblas en Theo Smit. Maar er kan er maar één de beste zijn en dat was Ria Vree die liefst 22 punten bijeen sloeg. Daarmee werd Ria gekroond tot winnares van de Commissiecup 2023. Ria, gefeliciteerd! En dus poseren voor onze huisfotograaf John de Graaf, die overigens trots (en terecht!) rondliep in zijn tijdens de Heemskerkse Masters gewonnen groene jasje.   

Het evenement werd traditiegetrouw afgesloten met een buffet diner, waaraan ook nog flink wat partners deelnamen zodat we de avond eindigden met ongeveer 100 man/vrouw. De verzorging door Sjeff was zoals we inmiddels gewend zijn, prima dus. Al met al weer een zeer geslaagde activiteit! 

Namens de WeCo, Renée en Peter

Winnaars
1e prijs: Ria Vree – 22 punten
2e prijs: Nico Hijnen, Hans Alblas en Theo Smit – 20 punten

Wilt u alle foto’s van John de Graaf zien? Klik dan hier

 

 

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Op 9 mei gaat de donderdagavond competitie 2024 van start!!

17 april 2024

Op 9 mei gaat de donderdagavond competitie 2024 van start!! De commissie wil er een gezellige en sportieve avond van maken waar iedereen zich thuis voelt en lekker na een rondje golf gezellig wat blijft eten en/of drinken. We zetten hieronder de uitgangspunten voor de donderdagavond competitie, oftewel de Dozac, voor u nog eens op […]

Nieuws

Dinsdag zomeravondcompetitie (DIZAC) weer van start

DINSDAG ZOMERAVONDCOMPETITIE 2024 Op 7 mei start de dinsdag zomeravond competitie 2024,  de DIZAC. Inschrijven is mogelijk vanaf 16 april en is voor leden van de 18 holes-baan Heemskerkse Golfclub. De commissie wil er ook dit jaar weer een gezellige en sportieve avond en competitie van maken samen met jullie als deelnemers natuurlijk.  Na je […]

Nieuws

Wie wil er op onze centen letten?

15 april 2024

De financiële commissie van onze club is naarstig op zoek naar nieuwe leden. Na 6 jaar wil Piet Hoogeveen graag het stokje overdragen. Mocht u geïnteresseerd zijn, neem dan gerust contact op met Piet, hij kan u er alles over vertellen. ( piet@highveen.nl ) Heeft u geen affiniteit en ervaring met financiën? Iemand tippen mag […]