Nieuws

Slagerij John de Roode zorgde voor een heerlijke Pinksterdag!

30 mei 2023

Op Tweede Pinksterdag is de 3de maandbeker wedstrijd gespeeld, die (inmiddels traditioneel) gesponsord werd door Slagerij John de Roode uit Heemskerk. Ook dit jaar hebben John en Sjaninka weer voor prachtige èn heerlijke prijzen gezorgd.

Aan de wedstrijd deden 65 enthousiaste leden mee. Zij hebben kunnen genieten van het mooie weer, onze prachtige baan en de snelle greens. Na afloop stroomde het terras vol en werd er gezellig nagezeten met een hapje en een drankje, in afwachting van de prijsuitreiking door Tom Groen en Ria Vree. Ook de sponsorflight heeft genoten van deze wedstrijddag.

 

Uitslag heren:

1: John de Graaf met 38 punten

2: Jan van Weelden met 36 punten

3: Henk Hildering met 35 punten

 

Uitslag dames:

1: Pauline de Kok met 41 punten (mc)

2: Anneke de Haan met 41 punten

3: Thew Khanthonghoa met 40 punten

 

Omdat Pauline met 41 punten overall winnaar werd, mag zij haar auto in de maand juni parkeren op de speciale parkeerplaats. De doosjes WeCo jubileum balletjes werden dit keer uitgedeeld aan Pauline, Anneke en Thew.

Uiteraard waren er tijdens deze wedstrijd ook prijzen te winnen voor de speciale verrichtingen:

Tweary hole 4: Herman Gerrits
Neary hole 5: Tom Groen
Neary hole 8: Alphons Beentjes
Neary hole 13: Hermine de Wit
Neary hole 16: Richard Harmens

John de Graaf heeft weer mooie foto’s gemaakt. Klik op onderstaande link om alle foto’s te zien.

https://drive.google.com/drive/folders/1biORNLHDo13Nqily_GyhLZgucITCqkgm

 

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Golfless is more!!

29 februari 2024

Ook in 2024 staat uw pro-team van de Heemskerkse Golfschool weer 7 dagen per week voor u klaar. Naast de reguliere privé lessen van 1 t/m 4 personen hebben wij uiteraard een uitgebreid aanbod zodat als lid van de club meerdere opties heeft om uw spel via uw PGA Holland Golfprofessionals te verbeteren. Inlooplessen Uiteraard […]

Nieuws

Regelsessies voor leden

Wanneer Zaterdag 16 maart 10.30-12.30 voor competitiespelers met nadruk op Matchplay 13.30-15.30 voor alle leden met nadruk op Strokeplay/Stableford Waar Presentatieruimte (oude shop) Meedoen? Aanmelden via Egolf4U op (“wedstrijd”) evenement op 16 maart.

Nieuws

Zaterdag 30 maart Open Dag Heemskerkse Golfclub

27 februari 2024

Op zaterdag 30 maart, van 10 tot 12 uur organiseren we op de Heemskerkse Golfclub weer een open dag. Ideaal voor iedereen (jong en oud) die eens kennis wil maken met de golfsport en onze gezellige golfclub. Uiteraard leren we iedereen de beginselen van de golfsport (golfclubs en golfleraar staan klaar) en vertellen we van […]