Bedankt voor de support

Sponsordag

Als dank voor je support aan onze club nodigen we je graag uit voor onze sponsordag. De eerste mogelijkheden is deelname aan de 18 holes wedstrijd. Dit valt samen met de Business Club wedstrijd. En voor de niet ervaren golfers is er een mogelijkheid om aan de golfclinic mee te doen.

De golfclinic duurt zo’n 2 uur, is onder begeleiding van onze golfprofessional en is inclusief golfbenodigdheden.

Hoe ziet er programma er precies uit?

• 11.00 uur: opening wedstrijdtafel, ontvangst met koffie/thee en lunchpakket. Er staan ballen klaar op de driving range om in te spelen;
  • 13.00 uur: start van de 18 holes wedstrijd, waarbij we spelen om de sponsor bokaal. De startlijst volgt en er is baan catering en drankjes in de baan;
  • 14.30 uur: ontvangst voor de deelnemers van de golfclinic met koffie/thee
  • 15.00 uur: aanvang golfclinic
  • 17.30 uur: bittergarnituur en prijsuitreiking (drankjes zijn op eigen rekening)
  • 17.45 uur: deelname maaltijd (optioneel en op eigen kosten, ca.€ 18,- p.p

Interesse? Schrijf je snel in voor jou en een medespeler.

• Selecteer 18 holes wedstrijd of golfclinic

Vind ons