Nieuws

Sponsoren en Business Club leden wedstrijd woensdag 7 september 2022

14 september 2022

De Business Club wedstrijd van september was een dubbele wedstrijd.  Vandaag werd ook gestreden om de sponsorbokaal.

Voor deze wedstrijd konden alle sponsoren zich inschrijven. Het was ook mogelijk deel te nemen aan een golfclinic. Helaas waren er onvoldoende deelnemers om de clinic door te laten gaan. Maar voor de combi BC sponsorwedstrijd waren ruim voldoende deelnemers. Alle holes waren bezet waarvan ook een aantal met een dubbele start.

Het was prachtig golf weer en de baan lag er uitstekend bij. Dat de scoringsomstandigheden uitstekend waren was ook zichtbaar in de uitslagen, er moesten meer dan 41 punten gehaald worden om in de prijzen te vallen.

Het was een hele rekenarij om de uitslagen te bepalen. Er waren team die alleen meededen met de BC- wedstrijd, alleen met de Sponsorwedstrijd of aan beide wedstrijden deelnamen.

De sponsorbokaal werd uitgereikt door onze voorzitter Rens Koole. Hij ging in op het belang van sponsoren voor de club om activiteiten mogelijk te maken. Hij bedankte alle sponsoren voor hun bijdrage en betrokkenheid bij de club waardoor extra activiteiten mogelijk zijn.

Na het influisteren van de winnaar voor de sponsorbokaal kom de prijs uitgereikt worden aan: Golfclub De Bakker met 42 stabelford punten.

Winnaar Sponsorbokaal: Golfclub De Bakker, Martijn van Velzen en Arthur Pastor

De winnaars van de neary ‘s; Hole 5, Tom Groen;  Hole 8 Esther Bos; Hole 13 en 16 Marcel Veldhuis

 

Microtechniek had deze keer de “Joker” ingezet;  Bart Fatels en Richard van den Berg wonnen met 42 punten de derde prijs.

Extra vermelding: Ook het team van het bestuur met Rens Koole en Cees Grijzenhout behaalde ook een mooi 42 punten, helaas buiten mededingen.

De tweede prijs werd behaald door het team van SVZ advocaten met Nicky Schaap en Tom Groen met score van 43 punten. Helaas kon Nicky wegens een belangrijke afspraak niet bij de prijsuitreiking aanwezig zijn.

De eerste prijs was voor de tweede keer dit jaar voor; Van Eijck van Heslinga Advocatuur met Laas van Eijk van Heslinga en Tom Admiraal met 44 punten.  Omdat ook Laas niet aanwezig kon zijn bij de prijsuitreiking heeft Tom ons uitgelegd hoe zij het voor elkaar hebben gekregen om met zulke mooie scores twee keer een de BC wedstrijd te winnen. Blijkbaar kunnen ze goed samenwerken en vullen zij elkaar aan op de holes waar dit nodig is, Ja en dan kun je ook winnen. Gefeliciteerd.

Na afloop van de wedstrijd en prijsuitreiking stond er een mooi en uitgebreid buffet gereed en kon er gekeken worden naar de Champions League wedstrijd Ajax – Rangers welke gewonnen werd door Ajax met 4-0.

Voor een fotoverslag, ook deze keer weer gemaakt door John de Graag, zie onderstaande link. (Zoals je op de foto’s kunt zien was het weer een zeer sportieve en gezellige dag.

https://drive.google.com/drive/folders/1PUPGt7RJUhp6HVetNLGgEloxKGDeS_JH?usp=sharing

Het wordt spannend boven in het klassement met nog 2 wedstrijden te gaan.

Bedrijf Score   Beste 5 Bedrijf Score   Beste 5
Aannemersbedrijf J M Putter 32 Persoonality Payrolling 8
Van Eijck van Heslinga Advocatuur 26 Jan de Wit architect BV 7
Mammoet Nederland BV 24 VSR Advies 7
Hiltermann Lease BV 16 Van Tunen & Partne 6
NUWEA B.V. 16 Dijkman Carbaat bouw BV 5
Techresources 14 Persoonality 5
SVZ Advocaten 13 Notariskantoor Van Duin 4
Oomen & Sweep Advocaten 10 Tebulo Engineering 4
Harsveld Apparatenbouw BV 9 Main energie 3
JG Solutions 9 Bart Bos Consultancy 2
KUUK 9 Bouwbedrijf Overdevest 2
Microtechniek 9 C.K. Administratiekantoor 2
NUWEA B.V. 2 9 Sportwereld Heiloo 2
Roofmanagement 9 Proyoung 1
Dutch Assest 8  

 

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Bridge avond 1 december

6 december 2023

Beste bridgers, Ondanks de vele afzeggingen en zelfs een no show, was het op 1 december weer een gezellig samenzijn. Buiten vroor het, maar binnen ontdooide iedereen! Het was extra spannend, omdat deze avond de promotie/degradatie op het spel stond.   Het was fijn om te zien dat meer deelnemers vooraf kwamen eten. Het aanbod […]

Nieuws

Invoering Winterregels en Aanpassing Plaatselijke Regels

23 november 2023

M.i.v. woensdag 1 november 2023 worden zgn. Tijdelijke Winterregels Regels “Plaatsen” en “Bal Schoonmaken” van kracht. Wat houdt dat in: Plaatsen Een bal die op een kort gemaaid gedeelte door de baan ligt, mag zonder straf worden geplaatst binnen 15 cm van de plaats waar hij oorspronkelijk lag, maar niet dichter bij de hole. De […]

Nieuws

Heemskerkse klaverjas drive

21 november 2023

Vandaag deelnemer geweest van de eerste Klaverjas Drive op de maandag. Initiatiefnemer Ralph heeft er voor gezorgd dat wij op de golfloze maandag wat om handen kregen. Vanwege de lage opkomst was het voor een ieder waarschijnlijk natte voeten vrees. Mogelijk met de vraag of het wel gezellig zou zijn. Maar gelukkig waren er doorzetters […]