Nieuws

Sponsoren en Business Club leden wedstrijd woensdag 7 september 2022

14 september 2022

De Business Club wedstrijd van september was een dubbele wedstrijd.  Vandaag werd ook gestreden om de sponsorbokaal.

Voor deze wedstrijd konden alle sponsoren zich inschrijven. Het was ook mogelijk deel te nemen aan een golfclinic. Helaas waren er onvoldoende deelnemers om de clinic door te laten gaan. Maar voor de combi BC sponsorwedstrijd waren ruim voldoende deelnemers. Alle holes waren bezet waarvan ook een aantal met een dubbele start.

Het was prachtig golf weer en de baan lag er uitstekend bij. Dat de scoringsomstandigheden uitstekend waren was ook zichtbaar in de uitslagen, er moesten meer dan 41 punten gehaald worden om in de prijzen te vallen.

Het was een hele rekenarij om de uitslagen te bepalen. Er waren team die alleen meededen met de BC- wedstrijd, alleen met de Sponsorwedstrijd of aan beide wedstrijden deelnamen.

De sponsorbokaal werd uitgereikt door onze voorzitter Rens Koole. Hij ging in op het belang van sponsoren voor de club om activiteiten mogelijk te maken. Hij bedankte alle sponsoren voor hun bijdrage en betrokkenheid bij de club waardoor extra activiteiten mogelijk zijn.

Na het influisteren van de winnaar voor de sponsorbokaal kom de prijs uitgereikt worden aan: Golfclub De Bakker met 42 stabelford punten.

Winnaar Sponsorbokaal: Golfclub De Bakker, Martijn van Velzen en Arthur Pastor

De winnaars van de neary ‘s; Hole 5, Tom Groen;  Hole 8 Esther Bos; Hole 13 en 16 Marcel Veldhuis

 

Microtechniek had deze keer de “Joker” ingezet;  Bart Fatels en Richard van den Berg wonnen met 42 punten de derde prijs.

Extra vermelding: Ook het team van het bestuur met Rens Koole en Cees Grijzenhout behaalde ook een mooi 42 punten, helaas buiten mededingen.

De tweede prijs werd behaald door het team van SVZ advocaten met Nicky Schaap en Tom Groen met score van 43 punten. Helaas kon Nicky wegens een belangrijke afspraak niet bij de prijsuitreiking aanwezig zijn.

De eerste prijs was voor de tweede keer dit jaar voor; Van Eijck van Heslinga Advocatuur met Laas van Eijk van Heslinga en Tom Admiraal met 44 punten.  Omdat ook Laas niet aanwezig kon zijn bij de prijsuitreiking heeft Tom ons uitgelegd hoe zij het voor elkaar hebben gekregen om met zulke mooie scores twee keer een de BC wedstrijd te winnen. Blijkbaar kunnen ze goed samenwerken en vullen zij elkaar aan op de holes waar dit nodig is, Ja en dan kun je ook winnen. Gefeliciteerd.

Na afloop van de wedstrijd en prijsuitreiking stond er een mooi en uitgebreid buffet gereed en kon er gekeken worden naar de Champions League wedstrijd Ajax – Rangers welke gewonnen werd door Ajax met 4-0.

Voor een fotoverslag, ook deze keer weer gemaakt door John de Graag, zie onderstaande link. (Zoals je op de foto’s kunt zien was het weer een zeer sportieve en gezellige dag.

https://drive.google.com/drive/folders/1PUPGt7RJUhp6HVetNLGgEloxKGDeS_JH?usp=sharing

Het wordt spannend boven in het klassement met nog 2 wedstrijden te gaan.

Bedrijf Score   Beste 5 Bedrijf Score   Beste 5
Aannemersbedrijf J M Putter 32 Persoonality Payrolling 8
Van Eijck van Heslinga Advocatuur 26 Jan de Wit architect BV 7
Mammoet Nederland BV 24 VSR Advies 7
Hiltermann Lease BV 16 Van Tunen & Partne 6
NUWEA B.V. 16 Dijkman Carbaat bouw BV 5
Techresources 14 Persoonality 5
SVZ Advocaten 13 Notariskantoor Van Duin 4
Oomen & Sweep Advocaten 10 Tebulo Engineering 4
Harsveld Apparatenbouw BV 9 Main energie 3
JG Solutions 9 Bart Bos Consultancy 2
KUUK 9 Bouwbedrijf Overdevest 2
Microtechniek 9 C.K. Administratiekantoor 2
NUWEA B.V. 2 9 Sportwereld Heiloo 2
Roofmanagement 9 Proyoung 1
Dutch Assest 8  

 

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Verslag Rabbitwedstrijd Par 3 inloop Golftravel 5-6-2023

6 juni 2023

Wat willen we nu nog meer? Een heerlijk zonnetje, een verkoelend windje en een prachtige baan. En niet te vergeten  (uiteindelijk) 36 enthousiaste golfers die met veel plezier hun ronde hebben gelopen. Helaas kregen we een aantal afmeldingen, waaronder één omdat de trein niet reed en men in een oord ver van hier was gestrand….. […]

Nieuws

Slagerij John de Roode zorgde voor een heerlijke Pinksterdag!

30 mei 2023

Op Tweede Pinksterdag is de 3de maandbeker wedstrijd gespeeld, die (inmiddels traditioneel) gesponsord werd door Slagerij John de Roode uit Heemskerk. Ook dit jaar hebben John en Sjaninka weer voor prachtige èn heerlijke prijzen gezorgd. Aan de wedstrijd deden 65 enthousiaste leden mee. Zij hebben kunnen genieten van het mooie weer, onze prachtige baan en […]

Nieuws

Vierde par 3 inloopwedstrijd voor de overall-prijs van Fairway Golf-Travel van 22 mei

Onder een stralende zon gingen 39 deelnemers de strijd met elkaar aan. Men had er zin, vooraf meedelend dat de “neary” dit keer al in de pocket zat. Mocht dat n iet lukken, dan moest er toch wel een birdy geslagen kunnen worden. Echter, of dat nu lag aan de hazen en eenden  op  de […]