Nieuws

Superscores!

9 augustus 2022

bij wedstrijd van Notariskantoor Van Duin

 

Zaterdag 6 augustus is de 6e maandbeker wedstrijd gespeeld, gesponsord door Gert van Duin van Notariskantoor Van Duin.
De weersomstandigheden voor een mooi rondje golf waren perfect. De baan lag er prachtig bij en vanwege het droge weer rolden de ballen verder, dan je voor mogelijk zou houden.
Kortom, een heerlijke zaterdag voor mooie scores tijdens deze maandbeker wedstrijd.

De deelnemers met de hoogste scores,respectievelijk 44 en 41 stableford punten konden helaas niet bij de prijsuitreiking aanwezig zijn.

Vandaar dat een trotse en blije Renee Wanst, met een score van 41 punten, de maandbeker (voor de parkeerplaats in september) omhoog mocht houden.

De favoriete score van 41 punten werd ook behaald door:
Nicoline van Driel (2de plaats)
Rob Tolhuijsen (3de plaats)

Gert van Duin had ook voor de speciale verrichtingen mooie prijzen gezorgd.

De winnaars daarvan waren:
Neary hole 5 > Piet de Lie
Neary hole 8> Marjolein de Bie
Neary hole 13> Alex Been
Neary hole 16> Nicoline van Driel

De wedstrijdcommissie feliciteert alle winnaars met hun mooie resultaten!

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Zaterdag 21 januari Nieuwjaarsreceptie!

17 januari 2023

Reminder! Dit weekend, zaterdag 21 januari van 15.00 – 17.00 uur, is onze Nieuwjaarsreceptie. Oke, het is wat aan de late kant, maar daarom niet minder gezellig! Komt allen, dan maken we er een leuke middag van. Tot dan!

Nieuws

Extra Certificaathouders vergadering

12 januari 2023

Het bestuur van de stichting Exploitatie Golfbaan IJmond-Noord nodigt de certificaathouders uit deel te nemen aan deze certificaathouders vergadering. Convocatie Certificaathouders vergadering op woensdag 25 januari 2023 in het clubhuis van de Heemskerkse Golfclub                                    Communicatieweg 18 te Heemskerk.                                                 Aanvang 19.30 uur. AGENDA certificaathouders vergadering:       1. Opening         2. Goedkeuring verslag […]

Nieuws

Verslag bridge avond van vrijdag 6 januari

10 januari 2023

Allereerst een groet aan ons commissielid Ineke Wolring, die wegens ziekte niet aanwezig kon zijn. Na een nieuwjaarswens van de wedstrijdleider kon de competitie starten. Deze avond speelden wij met 32 paren, die er in het nieuwe jaar fanatiek voor gingen. De prijzen waren weer zorgvuldig uitgekozen door de dames en namen vast een voorschot […]