Uitwisseling Businessclub met de Houtrak en de Hoge Dijk op woensdag 2 juni

Gelieve in te schrijven voor 29 mei

U bent als businessclublid van de Houtrak of de Hoge Dijk van harte welkom bij de  Heemskerkse  (gelieve in te schrijven onderaan deze pagina) Inschrijving is op basis van beschikbaarheid van  startijden. Mogelijk is het aantal starttijden nog beperkt i.v.m. corona.

Het gaat om een 18 holes wedstrijd. U speelt samen met uw gast, collega of kennis als team. Wedstrijdvorm: Four ball better ball Stableford met 75% handicapverrekening uitgaande van max. handicap van 36.  Het is helaas geen  all-tee wedstrijd meer i.v.m. corona maatregelen. U ontvangt een startlijst. Er zijn geen greenfees, want u bent onze gast.

U ontvangt van ons koffie/thee met lekkers, lunchpakket, baancatering en bittergarnituur, we hebben hiervoor een laag tarief van € 25,- p.p. Gelieve deze contant aan de wedstrijdtafel te voldoen. U betaalt geen greenfee.

U kunt hieronder aangeven of gebruik wilt maken van de maaltijd

Wij zorgen voor de ballen op de driving range.
11.30 uur Opening wedstrijdtafel, ontvangst met koffie/thee en iets lekkers. Uitreiking lunchpakket.
13.00 uur: start wedstrijd, catering in de baan ( voorlopig geen alltee wedstrijd i.v.m. corona)

U ontvangt een startlijst.

Bij binnenkomst na afloop staat er een bittergarnituur voor u klaar.
Eventuele maaltijd kunt u zelf na afloop regelen met de Horeca. (op het ogenblik is de horeca nog gesloten)

Wij verzoeken u om u aan te melden via onderstaand formulier met uw bedrijfsnaam, naam en actuele golfhandicap

Eventuele Handicart kunt u reserveren via de  receptie Tel: 0251-250088

Adres Heemskerkse Golfclub