Uitwisseling Businessclub met de Houtrak en de Hoge Dijk op woensdag 4 augustus

Gelieve in te schrijven voor 31 juli ( in het weekend wordt de startlijst verstuurd)

U bent als businessclublid van de Houtrak of de Hoge Dijk van harte welkom bij de  Heemskerkse  (gelieve in te schrijven onderaan deze pagina) Inschrijving is op basis van beschikbaarheid van  startijden. Mogelijk is het aantal starttijden nog beperkt i.v.m. corona.

Het gaat om een 18 holes wedstrijd. U speelt samen met uw gast, collega of kennis als team. Wedstrijdvorm: Four ball better ball Stableford met 75% handicapverrekening uitgaande van max. handicap van 36.  Het is helaas geen  all-tee wedstrijd meer i.v.m. corona maatregelen. U ontvangt een startlijst. Er zijn geen greenfees, want u bent onze gast.

U ontvangt van ons koffie/thee met lekkers, lunchpakket, baancatering en bittergarnituur, we hebben hiervoor een laag tarief van € 25,- p.p. Gelieve deze contant aan de wedstrijdtafel te voldoen. U betaalt geen greenfee.

U kunt hieronder aangeven of gebruik wilt maken van de maaltijd

Wij zorgen voor de ballen op de driving range.
11.30 uur Opening wedstrijdtafel, ontvangst met koffie/thee en iets lekkers. Uitreiking lunchpakket.
13.00 uur: start wedstrijd, catering in de baan ( u ontvangt een startlijst met uw starttijd)

Bij binnenkomst na afloop staat er een bittergarnituur voor u klaar.

Eventueel gereserveerde  maaltijd kunt u zelf na afloop afroepen bij de Horeca.

Wij verzoeken u om u aan te melden via onderstaand formulier met uw bedrijfsnaam, naam en actuele golfhandicap

Eventuele Handicart kunt u reserveren via de  receptie Tel: 0251-250088

Adres Heemskerkse Golfclub

Communicatieweg 18, 1967 PR, Heemskerk