Welkom bij de Heemskerkse

Uitwisseling Houtrak & Hoge Dijk

Uitwisseling Businessclub met de Houtrak en de Hoge Dijk op woensdag 6 oktober 2021

Je bent als Business Club lid van de Houtrak of de Hoge Dijk van harte welkom bij de Heemskerkse. Inschrijving is op basis van beschikbaarheid van starttijden.

Bij de Heemskerkse spelen we een 18 holes wedstrijd. Je speelt samen met je gast, collega of kennis als team. De wedstrijdvorm is: Four ball better ball / Stableford. Met 75% handicapverrekening uitgaande van max. handicap van 36. Het is een all-tee wedstrijd.

Na inschrijving, zie verder op deze pagina, ontvang je een startlijst. Voor deelname betaal je geen greenfee, want je bent onze gast. Je ontvangt van ons koffie/thee met lekkers, een lunchpakket, baancatering en een bittergarnituur na afloop. Hiervoor betaal je een laag tarief van € 25,- p.p. Gelieve deze contant aan de wedstrijdtafel te voldoen.

Je kunt hieronder aangeven of gebruik wilt maken van het diner. Een aanrader, want dit is een mooi moment om andere deelnemers te spreken.

Het programma

• 12.00 uur: opening wedstrijdtafel, ontvangst met koffie/thee en iets lekkers. Uitreiking lunchpakket;
  • Wij zorgen voor driving range ballen voor het inslaan;
  • 14.00 uur: start wedstrijd, catering in de baan (je ontvangst vooraf een startlijst);
  • Bij binnenkomst na afloop staat er een bittergarnituur klaar;
  • Eventuele Handicart is te reserveren via de receptie. Tel: 0251-250088;
  • Wedstrijdleiding: Rob Tolhuijsen. tel. 06-53405789 (bij verhindering tijdig afmelden via whatsapp of SMS op dit nummer)

Interesse om mee te spelen? Vul onderstaand formulier in met bedrijfsnaam, naam en actuele golfhandicap.

Menu op 6 oktober 26,50 euro

Amuse: crostini met tapenade & brood met boter

Carpaccio of Caprese

Gegrilde ribeye of geroosterde zalm of vegetarische lasagne