Uitwisseling Businessclub met de Houtrak en de Hoge Dijk 5 augustus

U bent als businessclublid van de Houtrak of de Hoge Dijk van harte welkom bij de  Heemskerkse  (gelieve in te schrijven onderaan deze pagina) Het gaat om een 18 holes wedstrijd. U speelt samen met uw gast, collega of kennis als team. Wedstrijdvorm: Four ball better ball Stableford met 75% handicapverrekening uitgaande van max. handicap van 36.  Het is helaas geen  all-tee wedstrijd meer i.v.m. corona maatregelen. U ontvangt een startlijst. Er zijn geen greenfees, want u bent onze gast.

U ontvangt van ons koffie/thee met lekkers, lunchpakket, baancatering en bittergarnituur, we hebben hiervoor een laag tarief van € 21,- p.p. Gelieve deze contant aan de wedstrijdtafel te voldoen. U betaalt geen greenfee.

U kunt hieronder aangeven of gebruik wilt maken van de maaltijd

Wij zorgen voor de ballen op de driving range.
11.30 uur Opening wedstrijdtafel, ontvangst met koffie/thee en iets lekkers.Uitreiking lunchpakket.
13.00 uur: start all-tee wedstrijd, catering in de baan
Bij binnenkomst na afloop staat er een bittergarnituur voor u klaar.
Eventuele maaltijd kunt u zelf na afloop regelen met de Horeca.

Gelieve niet uw naam op de neary’s te vermelden als u niet bij de prijsuitreiking aanwezig bent tijdens het eten.

Wij verzoeken u om u aan te melden via onderstaand formulier met uw bedrijfsnaam, naam en actuele golfhandicap

Eventuele Handicart kunt u reserveren via de  receptie Tel: 0251-250088

Adres Heemskerkse Golfclub

Communicatieweg 18, 1967 PR, Heemskerk

Wedstrijdleiding: Rob Tolhuijsen tel. 06-53405789 ( bij verhindering tijdig afmelden via whatsapp of SMS op dit nummer)

Inschrijven Businessclub wedstrijd (18 holes) op woensdag 5 augustus

Ja wij zijn aanwezig op de Businessclub dag van woensdag 5 augustus

De Horeca zal na afloop een snelle maaltijd verzorgen, welke zelf besteld en afgerekend kan worden

Het Diner is Plate service en bestaat uit de volgende items

Mix grill van tandoori kip, diamanthaas spies en een spare rib geserveerd met komkommer meloen dille salade  en frites.

Speeldata 2020:

Aanvang 13.00 uur. Wedstrijddata:

• woensdag 1 juli
  • woensdag 5 augustus