Uitwisseling Businessclub Houtrak en Hoge Dijk met de Heemskerkse Golfclub

U bent als businessclublid van de Houtrak of de Hoge Dijk van harte welkom bij de  Heemskerkse  (gelieve in te schrijven onderaan deze pagina) Het gaat om een 18 holes wedstrijd. U speelt samen met uw gast, collega of kennis als team. Wedstrijdvorm: Four ball better ball Stableford met 75% handicapverrekening uitgaande van max. handicap van 36.  Het is een all-tee wedstrijd. Er zijn geen greenfees, want u bent onze gast.

U ontvangt van ons koffie/thee met lekkers, lunchpakket, baancatering en bittergarnituur, we hebben hiervoor een laag tarief van € 21,- p.p. Gelieve deze contant aan de wedstrijdtafel te voldoen. U betaalt geen greenfee.

U kunt hieronder aangeven of gebruik wilt maken van de maaltijd met Nasi met Rendang, ketjap boontjes, sambal ei, en een stokje saté en uiteraard kroepoek voor 15,50 euro p.p.

Gelieve dit aan de wedstrijdtafel te voldoen.

Wij zorgen voor de ballen op de driving range.
11.30 uur Opening wedstrijdtafel, ontvangst met koffie/thee en iets lekkers.Uitreiking lunchpakket.
13.00 uur: start all-tee wedstrijd, catering in de baan
Bij binnenkomst na afloop staat er een bittergarnituur voor u klaar.
+/-18.00 uur: Aanvang maaltijd. Prijsuitreiking.

Gelieve niet uw naam op de neary’s te vermelden als u niet bij de prijsuitreiking aanwezig bent tijdens het eten.

Wij verzoeken u om u aan te melden via onderstaand formulier met uw bedrijfsnaam, naam en actuele golfhandicap

Eventuele Handicart kunt u reserveren via de  receptie Tel: 0251-250088

Adres Heemskerkse Golfclub

Communicatieweg 18, 1967 PR, Heemskerk

Wedstrijdleiding: Rob Tolhuijsen tel. 06-53405789 ( bij verhindering tijdig afmelden via whatsapp of SMS op dit nummer)

Inschrijven Businessclub wedstrijd (18 holes) op woensdag (all-tee start 13.00 uur)

Ja wij zijn aanwezig op de Businessclub dag van woensdag 3 juli 2019

Menu  3 juli 2019

Direct na afloop informeel samenzijn met prijsuitreiking. Uitgebreide borrelgarnituur met aansluitend

€ 15,50 p.p

Kosteloze annulering van het diner is mogelijk tot drie dagen voor de wedstrijd,

anders is de horeca genoodzaakt u de kosten in rekening brengen.
Wij vragen hiervoor uw begrip.

Wedstrijden bij de Heemskerkse

Aanvang 13.00 uur. All Tee wedstrijden:

• woensdag 3 april
  • woensdag 1 mei