Nieuws

Update energieverbruik 2022

2 februari 2022

Beste leden,

Bij het opstellen van de begroting 2022 (september 2021) was er geen sprake van mogelijke onrust in de energiemarkt. Tijdens de Algemene Ledenvergadering eind november 2021 was er wel een plotselinge onrust in de energietarieven, vooral de gastarieven.

Op vragen uit de vergadering hebben wij toen geantwoord dat wij een jaarcontract hebben dat per 1 januari 2022 afloopt. We zouden het nieuwe jaarcontract afwachten en afhankelijk van het tarief kiezen voor een nieuw jaarcontract of een contract met variabele tarieven en dan in het voorjaar, als de tarieven weer laag zijn, een nieuw jaarcontract ( of meerjarencontract) afsluiten.

We hebben het nieuwe jaarcontract gezien en hebben gekozen voor het variabele tarief. Als dit variabele tarief niet daalt in het voorjaar krijgen wij een kostenstijging van 60.000 euro voor onze kiezen, en daar zouden we niet blij mee zijn!

Reden om nu actie te ondernemen.

Met ingang van vandaag zijn de thermostaten in het clubhuis van 21 graden verlaagd naar 18 graden, in de ruimtes die we op dit moment niet gebruiken zijn de radiatorthermostaten zo laag mogelijk gezet (denk aan kleedkamers e.d.). Ook alle terrasdeuren zijn afgesloten zodat ook daar de warmte niet uit het pand stroomt, iets wat u thuis waarschijnlijk ook al doet.

Komende weken gaan we een projectgroep optuigen met de onderhoudscommissie en deskundigen. We gaan alle varianten onderzoeken: van warmtepompen tot het afsluiten van de bovenverdieping in de winter.

Als er onder u mensen zijn die materie deskundig zijn en graag willen participeren in de projectgroep dan houden wij ons aanbevolen. Aanmelden kan per direct bij ons Hoofd Gebouwen, Marius Mulder (MMulder@schuf.com).

Bij voorbaat dank voor uw begrip.

Namens het bestuur,

Wim Tesselaar

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Clubkampioenschappen Matchplay 2022

27 juni 2022

In het weekend van 25 en 26 juni werden de halve finales en finales gespeeld van onze Clubkampioenschappen Matchplay 2022. De halve finalisten bij de dames: Britt Spaan versus Ellen Crabbendam. Het werd een zeer spannende partij, die resulteerde in een play-off. Ellen won op hole 1. Marie Jose Bovenlander versus Maaike Molman. In de […]

Nieuws

Het was een prachtig midzomerdamestoernooi

23 juni 2022

21 juni is een prachtige datum. De zomer begint en het midzomerdamestoernooi vindt plaats! Er namen 38 dames deel aan deze all tee start, onder leiding van de tweekoppige organisatie: Britta en Petra. Het was prachtig weer met hier en daar een wolkje. Op weg naar de hole om te starten, blijkt de baan er […]

Nieuws

Nieuw! Team wedstrijd (Texas Scramble) op zaterdag 9 juli

Gesponsord door Roof Management van Ado Hartenhof Op zaterdag 9 juli organiseert De Heemskerkse voor haar leden een Texas Scramble Team wedstrijd. Om 12.30 uur wordt het startsein gegeven voor de all-tee start. U kunt zelf uw team van 3 personen samenstellen. Inmiddels staan er al 78 deelnemers ingeschreven (26 teams). Er kunnen  maximaal 108 spelers […]