Nieuws

Update energieverbruik 2022

2 februari 2022

Beste leden,

Bij het opstellen van de begroting 2022 (september 2021) was er geen sprake van mogelijke onrust in de energiemarkt. Tijdens de Algemene Ledenvergadering eind november 2021 was er wel een plotselinge onrust in de energietarieven, vooral de gastarieven.

Op vragen uit de vergadering hebben wij toen geantwoord dat wij een jaarcontract hebben dat per 1 januari 2022 afloopt. We zouden het nieuwe jaarcontract afwachten en afhankelijk van het tarief kiezen voor een nieuw jaarcontract of een contract met variabele tarieven en dan in het voorjaar, als de tarieven weer laag zijn, een nieuw jaarcontract ( of meerjarencontract) afsluiten.

We hebben het nieuwe jaarcontract gezien en hebben gekozen voor het variabele tarief. Als dit variabele tarief niet daalt in het voorjaar krijgen wij een kostenstijging van 60.000 euro voor onze kiezen, en daar zouden we niet blij mee zijn!

Reden om nu actie te ondernemen.

Met ingang van vandaag zijn de thermostaten in het clubhuis van 21 graden verlaagd naar 18 graden, in de ruimtes die we op dit moment niet gebruiken zijn de radiatorthermostaten zo laag mogelijk gezet (denk aan kleedkamers e.d.). Ook alle terrasdeuren zijn afgesloten zodat ook daar de warmte niet uit het pand stroomt, iets wat u thuis waarschijnlijk ook al doet.

Komende weken gaan we een projectgroep optuigen met de onderhoudscommissie en deskundigen. We gaan alle varianten onderzoeken: van warmtepompen tot het afsluiten van de bovenverdieping in de winter.

Als er onder u mensen zijn die materie deskundig zijn en graag willen participeren in de projectgroep dan houden wij ons aanbevolen. Aanmelden kan per direct bij ons Hoofd Gebouwen, Marius Mulder (MMulder@schuf.com).

Bij voorbaat dank voor uw begrip.

Namens het bestuur,

Wim Tesselaar

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Foursome during the Season 2024

24 april 2024

Dit jaar is het weer zover! De WeCo heeft de Foursome during the Season competitie op de agenda gezet. Deze matchplay competitie is voor heren, dames en mix koppels, die lid zijn van de 18 holes baan. Gedurende het seizoen, vanaf 6 mei t/m 22 september, worden deze wedstrijden gespeeld. Er wordt bij voldoende inschrijving […]

Nieuws

Op 9 mei gaat de donderdagavond competitie 2024 van start!!

17 april 2024

Op 9 mei gaat de donderdagavond competitie 2024 van start!! De commissie wil er een gezellige en sportieve avond van maken waar iedereen zich thuis voelt en lekker na een rondje golf gezellig wat blijft eten en/of drinken. We zetten hieronder de uitgangspunten voor de donderdagavond competitie, oftewel de Dozac, voor u nog eens op […]

Nieuws

Dinsdag zomeravondcompetitie (DIZAC) weer van start

DINSDAG ZOMERAVONDCOMPETITIE 2024 Op 7 mei start de dinsdag zomeravond competitie 2024,  de DIZAC. Inschrijven is mogelijk vanaf 16 april en is voor leden van de 18 holes-baan Heemskerkse Golfclub. De commissie wil er ook dit jaar weer een gezellige en sportieve avond en competitie van maken samen met jullie als deelnemers natuurlijk.  Na je […]