Nieuws

Uw dag op de Heemskerkse nog aangenamer

14 maart 2023

Uitnodiging deelname proefperiode van de ‘persoonlijke golfassistent’

 

Het clubmanagement en bestuur van de HGC spannen zich primair in voor u – de leden.
Èn, om als club interessant te blijven voor nieuwe leden. Het doel is dan ook om te blijven ontwikkelen, te innoveren en waarde toe te voegen aan u als lid.

Ontzorgen is hierin een belangrijk speerpunt. Wij oriënteren ons op een digitale, persoonlijke golfassistent (‘HGC app’) om alle zaken rond een dag op de Heemskerkse te vergemakkelijken. Van reserveren tot aanmelden en van kostenbesparingen voor u tot beheer van uw vrienden. Vele zorgen en bezwaren van leden lossen we hiermee op.

U bent van harte welkom om een deel te nemen aan de test van deze ‘HGC app’. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. De eerste tien reacties zullen meedoen – dus wees snel. U kunt zich aanmelden bij Patrick Rood (patrick.x.rood@gmail.com). De proefperiode start op 20 maart en eindigt 19 april.

De digitale banenboekjes zijn al klaar en zitten in de test app! Wij hebben de 18 holes en de PAR 3 banen professioneel in kaart laten brengen. Deze digitale banenboekjes zijn tot op de meter nauwkeurig, ook voor uw mobiel apparaat. Veel nauwkeuriger dan golf horloges en apps als Golfshot. Dus: beter, goedkoper en duurzamer.

Wat we met dit initiatief verstaan onder een directe, positieve impact op uw golfbeleving:

  • Clubgevoel & communicatie: zie wie van uw vrienden heeft gereserveerd, reserveer verschillende slots voor en met uw vrienden, communiceer met elkaar via de app. En, nodig anderen uit!
  • Kostenbesparing: geen noodzaak meer voor dure golfhorloges, apps, range finders, etc.
  • Snelheid & gemak: reserveren en aanmelden via uw mobiel apparaat, of bij de (nog te plaatsen) aanmeldpalen bij holes 1 en 10.
  • Plezier: Begeleiding van wedstrijden. Reserveer uw tafel in het restaurant, doe een bestelling bij de horeca, boek uw les, etc. Die stimuleert gebruik van horeca, de golfshool en shop.
  • Nieuws: baanstatus, aankondigingen, etc. direct op uw mobiel.
  • Duurzaamheid: banenboekjes en scorekaarten zijn digitaal en communiceren direct met golf.nl en WHS.
  • Veiligheid: Een noodgeval melden met één druk op de knop. De Marshal komt direct naar de locatie (GPS) en de receptie kan direct eventuele hulpdiensten inschakelen.

 

Wij kijken ernaar uit om samen met u de proefperiode te bewandelen.

 

Beste groet,

Patrick Rood

Bestuurslid – IT & Digitalisering

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Golfless is more!!

29 februari 2024

Ook in 2024 staat uw pro-team van de Heemskerkse Golfschool weer 7 dagen per week voor u klaar. Naast de reguliere privé lessen van 1 t/m 4 personen hebben wij uiteraard een uitgebreid aanbod zodat als lid van de club meerdere opties heeft om uw spel via uw PGA Holland Golfprofessionals te verbeteren. Inlooplessen Uiteraard […]

Nieuws

Regelsessies voor leden

Wanneer Zaterdag 16 maart 10.30-12.30 voor competitiespelers met nadruk op Matchplay 13.30-15.30 voor alle leden met nadruk op Strokeplay/Stableford Waar Presentatieruimte (oude shop) Meedoen? Aanmelden via Egolf4U op (“wedstrijd”) evenement op 16 maart.

Nieuws

Zaterdag 30 maart Open Dag Heemskerkse Golfclub

27 februari 2024

Op zaterdag 30 maart, van 10 tot 12 uur organiseren we op de Heemskerkse Golfclub weer een open dag. Ideaal voor iedereen (jong en oud) die eens kennis wil maken met de golfsport en onze gezellige golfclub. Uiteraard leren we iedereen de beginselen van de golfsport (golfclubs en golfleraar staan klaar) en vertellen we van […]