Nieuws

Verslag 1ste Maandbeker wedstrijd

27 maart 2023

Sponsor: Sportwereld Heiloo

Zaterdag 25 maart. De baan was nat, de wind was zeer krachtig uit het zuid-westen. En toch waren de deelnemers aan de eerste Maandbeker wedstrijd goed gehumeurd.
Dit kwam onder andere door de ontvangst met koffie of thee en een heerlijk petit fourtje. Aangeboden door het bestuur vanwege het 35 jarig jubileum van onze golfclub.

In totaal hebben 54 spelers de omstandigheden getrotseerd en is de 1ste Maandbeker wedstrijd van 2023 gespeeld onder zware omstandigheden. Naast mooie prijzen van Sportwereld Heiloo werd er ook gestreden om de geliefde parkeerplaats voor de maand april.

De uitslag bij de dames:
1 Hennie van Schooten (31 punten)
2 Patricia Hogerheijde (30 punten mc)
3 Willy Tolhuijsen (30 punten mc)
4 Annelies Bouma (29 punten)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De heren konden over het algemeen toch beter omgaan met de elementen van deze dag.
De uitslag:
1 Phil van Schaijk (35 punten): èn winnaar van de 1ste Maandbeker
2 Tom Groen (33 punten mc)
3 Alex Been (33 punten mc)
4 Marius Mulder (32 punten)

 

 

 

 

 

 

 

 

Phil van Schaijk ontving naast zijn prijzen ook de Maandbeker uit handen van de wedstrijdleiders Tom Groen en Alphons Beentjes.

Naast alle prijzen van Sportwereld Heiloo werd aan de nummers 1, 2 en 3 van de totaal uitslag ook een doosje jubileum golfballen uitgereikt, gesponsord door de WeCo.

De speciale verrichtingen waren voor:
Tweary hole 4: Ab van Schooten
Neary hole 5: Margot Kick
Neary hole 8: Alex Been
Neary hole 13: Patricia Hogerheijde
Neary  hole 16: Bart Willem Hofman

 

 

 

 

 

 

 

 

Uiteindelijk bleef het nog lang gezellig in het clubhuis.

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

TPR hindernis “Boomvakken” Baan weer Q

17 mei 2024

De definitie van “Hindernis” zoals gemeld in de plaatselijke regels van de Heemskerkse Golfclub wordt uitgebreid met: “Alle niet gemaaide boomvakken zijn rode hindernissen en de grens van de hindernis is daar waar het gras wel gemaaid is (op rough hoogte).” Als die grens niet duidelijk is geldt de contour van het boomvak. Als een […]

Nieuws

25 mei Open Dag Heemskerkse Golfclub

13 mei 2024

Zaterdag 25 mei, van 10 tot 12 uur organiseren we als Heemskerkse Golfclub weer een open dag. Ideaal voor iedereen (jong en oud) die eens kennis wil maken met deze populaire sport én deze gezellige golfclub. We maken er een leuke ochtend van! Uiteraard leren we je de beginselen van de golfsport (golfclubs en golfleraren […]

Nieuws

Indeling Foursome during the Season 2024

9 mei 2024

Het is zover! Na een aantal jaar wordt dit jaar weer de Foursome during the Season gespeeld. De indeling is gemaakt. In tegenstelling tot voorgaande jaren worden de voorrondes dit jaar gespeeld in poules van 3 tot 4 koppels. Na de poule fase volgt er een kwartfinale, halve finale en de finale. De nummers 1 […]