Nieuws

Verslag 1ste Maandbeker wedstrijd

27 maart 2023

Sponsor: Sportwereld Heiloo

Zaterdag 25 maart. De baan was nat, de wind was zeer krachtig uit het zuid-westen. En toch waren de deelnemers aan de eerste Maandbeker wedstrijd goed gehumeurd.
Dit kwam onder andere door de ontvangst met koffie of thee en een heerlijk petit fourtje. Aangeboden door het bestuur vanwege het 35 jarig jubileum van onze golfclub.

In totaal hebben 54 spelers de omstandigheden getrotseerd en is de 1ste Maandbeker wedstrijd van 2023 gespeeld onder zware omstandigheden. Naast mooie prijzen van Sportwereld Heiloo werd er ook gestreden om de geliefde parkeerplaats voor de maand april.

De uitslag bij de dames:
1 Hennie van Schooten (31 punten)
2 Patricia Hogerheijde (30 punten mc)
3 Willy Tolhuijsen (30 punten mc)
4 Annelies Bouma (29 punten)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De heren konden over het algemeen toch beter omgaan met de elementen van deze dag.
De uitslag:
1 Phil van Schaijk (35 punten): èn winnaar van de 1ste Maandbeker
2 Tom Groen (33 punten mc)
3 Alex Been (33 punten mc)
4 Marius Mulder (32 punten)

 

 

 

 

 

 

 

 

Phil van Schaijk ontving naast zijn prijzen ook de Maandbeker uit handen van de wedstrijdleiders Tom Groen en Alphons Beentjes.

Naast alle prijzen van Sportwereld Heiloo werd aan de nummers 1, 2 en 3 van de totaal uitslag ook een doosje jubileum golfballen uitgereikt, gesponsord door de WeCo.

De speciale verrichtingen waren voor:
Tweary hole 4: Ab van Schooten
Neary hole 5: Margot Kick
Neary hole 8: Alex Been
Neary hole 13: Patricia Hogerheijde
Neary  hole 16: Bart Willem Hofman

 

 

 

 

 

 

 

 

Uiteindelijk bleef het nog lang gezellig in het clubhuis.

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Verslag Rabbitwedstrijd Par 3 inloop Golftravel 5-6-2023

6 juni 2023

Wat willen we nu nog meer? Een heerlijk zonnetje, een verkoelend windje en een prachtige baan. En niet te vergeten  (uiteindelijk) 36 enthousiaste golfers die met veel plezier hun ronde hebben gelopen. Helaas kregen we een aantal afmeldingen, waaronder één omdat de trein niet reed en men in een oord ver van hier was gestrand….. […]

Nieuws

Slagerij John de Roode zorgde voor een heerlijke Pinksterdag!

30 mei 2023

Op Tweede Pinksterdag is de 3de maandbeker wedstrijd gespeeld, die (inmiddels traditioneel) gesponsord werd door Slagerij John de Roode uit Heemskerk. Ook dit jaar hebben John en Sjaninka weer voor prachtige èn heerlijke prijzen gezorgd. Aan de wedstrijd deden 65 enthousiaste leden mee. Zij hebben kunnen genieten van het mooie weer, onze prachtige baan en […]

Nieuws

Vierde par 3 inloopwedstrijd voor de overall-prijs van Fairway Golf-Travel van 22 mei

Onder een stralende zon gingen 39 deelnemers de strijd met elkaar aan. Men had er zin, vooraf meedelend dat de “neary” dit keer al in de pocket zat. Mocht dat n iet lukken, dan moest er toch wel een birdy geslagen kunnen worden. Echter, of dat nu lag aan de hazen en eenden  op  de […]