Nieuws

Verslag 1ste Maandbeker wedstrijd

27 maart 2023

Sponsor: Sportwereld Heiloo

Zaterdag 25 maart. De baan was nat, de wind was zeer krachtig uit het zuid-westen. En toch waren de deelnemers aan de eerste Maandbeker wedstrijd goed gehumeurd.
Dit kwam onder andere door de ontvangst met koffie of thee en een heerlijk petit fourtje. Aangeboden door het bestuur vanwege het 35 jarig jubileum van onze golfclub.

In totaal hebben 54 spelers de omstandigheden getrotseerd en is de 1ste Maandbeker wedstrijd van 2023 gespeeld onder zware omstandigheden. Naast mooie prijzen van Sportwereld Heiloo werd er ook gestreden om de geliefde parkeerplaats voor de maand april.

De uitslag bij de dames:
1 Hennie van Schooten (31 punten)
2 Patricia Hogerheijde (30 punten mc)
3 Willy Tolhuijsen (30 punten mc)
4 Annelies Bouma (29 punten)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De heren konden over het algemeen toch beter omgaan met de elementen van deze dag.
De uitslag:
1 Phil van Schaijk (35 punten): èn winnaar van de 1ste Maandbeker
2 Tom Groen (33 punten mc)
3 Alex Been (33 punten mc)
4 Marius Mulder (32 punten)

 

 

 

 

 

 

 

 

Phil van Schaijk ontving naast zijn prijzen ook de Maandbeker uit handen van de wedstrijdleiders Tom Groen en Alphons Beentjes.

Naast alle prijzen van Sportwereld Heiloo werd aan de nummers 1, 2 en 3 van de totaal uitslag ook een doosje jubileum golfballen uitgereikt, gesponsord door de WeCo.

De speciale verrichtingen waren voor:
Tweary hole 4: Ab van Schooten
Neary hole 5: Margot Kick
Neary hole 8: Alex Been
Neary hole 13: Patricia Hogerheijde
Neary  hole 16: Bart Willem Hofman

 

 

 

 

 

 

 

 

Uiteindelijk bleef het nog lang gezellig in het clubhuis.

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Bridge avond 1 december

6 december 2023

Beste bridgers, Ondanks de vele afzeggingen en zelfs een no show, was het op 1 december weer een gezellig samenzijn. Buiten vroor het, maar binnen ontdooide iedereen! Het was extra spannend, omdat deze avond de promotie/degradatie op het spel stond.   Het was fijn om te zien dat meer deelnemers vooraf kwamen eten. Het aanbod […]

Nieuws

Invoering Winterregels en Aanpassing Plaatselijke Regels

23 november 2023

M.i.v. woensdag 1 november 2023 worden zgn. Tijdelijke Winterregels Regels “Plaatsen” en “Bal Schoonmaken” van kracht. Wat houdt dat in: Plaatsen Een bal die op een kort gemaaid gedeelte door de baan ligt, mag zonder straf worden geplaatst binnen 15 cm van de plaats waar hij oorspronkelijk lag, maar niet dichter bij de hole. De […]

Nieuws

Heemskerkse klaverjas drive

21 november 2023

Vandaag deelnemer geweest van de eerste Klaverjas Drive op de maandag. Initiatiefnemer Ralph heeft er voor gezorgd dat wij op de golfloze maandag wat om handen kregen. Vanwege de lage opkomst was het voor een ieder waarschijnlijk natte voeten vrees. Mogelijk met de vraag of het wel gezellig zou zijn. Maar gelukkig waren er doorzetters […]