Nieuws

Verslag 30ste Harsveld Midsummernight toernooi

18 juni 2023

Afgelopen zaterdag is het 30ste Harsveld Midsummernight toernooi gespeeld. De omstandigheden waren prima: een stralend zonnetje, weinig wind en 72 enthousiaste wedstrijd deelnemers. Om 13.00 uur werd het startsein gegeven voor de all-tee start en na afloop was het gezellig druk op het terras, waar iedereen kon genieten van een drankje en mooie borrelhapjes, aangeboden door Harsveld Apparatenbouw.

Voorafgaand aan de prijsuitreiking heeft Rob de Visser (directeur Harsveld Apparatenbouw) mooie en warme woorden gesproken over Marijke Zonneveld, die afgelopen woensdag 14 juni is overleden. Hij memoreerde, dat Marijke en Simon zo’n 20 jaar met veel enthousiasme de wedstrijdleiding hadden van het Harsveld Midsummernight toernooi. En niet alleen dit toernooi, maar ook met volle overgave ondersteuning boden bij de organisatie van de Businessclub wedstrijden.
Marijke zal ontzettend gemist gaan worden.

De uitslag van de wedstrijd bij de dames:

  1. Ina de Lie (44 punten)
  2. Annemieke Sauer (42 punten)
  3. Renee Wanst (41 punten)

De uitslag van de wedstrijd bij de heren:

  1. Cees Dubbelaar (43 punten)
  2. Jacques Hogerheijde (42 punten)
  3. Willem Warmenhoven (41 punten mc)

Ina de Lie werd hiermee uiteindelijk winnaar van de Maandbeker en won daarmee de parkeerplaats voor de maand juli.
(Noot: Helaas is door een storing in het E-Golf4U systeem een verkeerde uitslag van Ina weergegeven, waardoor Cees in eerste instantie winnaar van de Maandbeker was. Dit is inmiddels teruggedraaid en zowel Cees als Ina zijn daarover geïnformeerd).

De uitslag van de speciale verrichtingen:
Neary hole 5: Chris van Dijk
Neary hole 8: Hermine de Wit
Neary hole 13: Cees Dubbelaar
Neary hole 16: Britt Spaan

Er waren niet alleen prachtige prijzen voor alle winnaars, maar Rob de Visser deelde aan de wedstrijdleiding van deze dag ook nog een mooie fles wijn uit. Uiteindelijk bleef het nog lang gezellig in het clubhuis op deze Harsveld Midsummernight.

  

De foto’s zijn gemaakt door Carinda de Visser, vanwege de afwezigheid van John de Graaf.

 

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Golfless is more!!

29 februari 2024

Ook in 2024 staat uw pro-team van de Heemskerkse Golfschool weer 7 dagen per week voor u klaar. Naast de reguliere privé lessen van 1 t/m 4 personen hebben wij uiteraard een uitgebreid aanbod zodat als lid van de club meerdere opties heeft om uw spel via uw PGA Holland Golfprofessionals te verbeteren. Inlooplessen Uiteraard […]

Nieuws

Regelsessies voor leden

Wanneer Zaterdag 16 maart 10.30-12.30 voor competitiespelers met nadruk op Matchplay 13.30-15.30 voor alle leden met nadruk op Strokeplay/Stableford Waar Presentatieruimte (oude shop) Meedoen? Aanmelden via Egolf4U op (“wedstrijd”) evenement op 16 maart.

Nieuws

Zaterdag 30 maart Open Dag Heemskerkse Golfclub

27 februari 2024

Op zaterdag 30 maart, van 10 tot 12 uur organiseren we op de Heemskerkse Golfclub weer een open dag. Ideaal voor iedereen (jong en oud) die eens kennis wil maken met de golfsport en onze gezellige golfclub. Uiteraard leren we iedereen de beginselen van de golfsport (golfclubs en golfleraar staan klaar) en vertellen we van […]