Verslag bridge avond van vrijdag 6 januari

10 januari 2023
Allereerst een groet aan ons commissielid Ineke Wolring, die wegens ziekte niet aanwezig kon zijn.
Na een nieuwjaarswens van de wedstrijdleider kon de competitie starten.
Deze avond speelden wij met 32 paren, die er in het nieuwe jaar fanatiek voor gingen.
De prijzen waren weer zorgvuldig uitgekozen door de dames en namen vast een voorschot op het voorjaar. Zoals wij gewend zijn was de horeca weer op zijn/haar best!Kortom: een heerlijke avond.

1e plaats A-lijn: Annie van Prooijen en Jaap Tuinenbreijer
Winnaars 50% prijs A-lijn: Maria Schram en Andrea Schram
Winnaars aanmoedigingsprijs A-lijn: Janine en Joop Haasbroek
1e plaats B-lijn: Frieda Rozemeijer en Riet Zonneveld
Winnaars 50% prijs B-lijn: Gerda en Jaap Naber
Winnaars aanmoedigingsprijs B-lijn: Ans Rutgers en Marie Wölcken
1ste plaats C-lijn: Marlies Nooij en Trinette Beentjes

Winnaars 50% prijs C-lijn: Frans en Ineke Winkelma
Aanmoedigingsprijs C-lijn: Beer van Muiswinkel en Kick Vergers

Recent nieuws

Zaterdag 21 januari Nieuwjaarsreceptie!

17 januari 2023

Reminder! Dit weekend, zaterdag 21 januari van 15.00 – 17.00 uur, is onze Nieuwjaarsreceptie. Oke, het is wat aan de late kant, maar daarom niet minder gezellig! Komt allen, dan maken we er een leuke middag van. Tot dan!

Extra Certificaathouders vergadering

12 januari 2023

Het bestuur van de stichting Exploitatie Golfbaan IJmond-Noord nodigt de certificaathouders uit deel te nemen aan deze certificaathouders vergadering. Convocatie Certificaathouders vergadering op woensdag 25 januari 2023 in het clubhuis van de Heemskerkse Golfclub                                    Communicatieweg 18 te Heemskerk.                                                 Aanvang 19.30 uur. AGENDA certificaathouders vergadering:       1. Opening         2. Goedkeuring verslag […]

Overleden

2 januari 2023

Tot ons verdriet hebben wij vernomen dat Peter Drogtrop, Bernard Shaw en Jan Leeuwerink zijn overleden. Wij wensen de familie en vrienden veel sterkte toe. Namens de Heemskerkse golfclub.