Nieuws

Verslag Commissiecup 2022

10 oktober 2022

Afgelopen zaterdag 8 oktober vond de traditionele Commissiecup plaats. Voor deze wedstrijd worden alle commissieleden en hun partners uitgenodigd om hen te bedanken voor alle inzet, om onze club draaiende te houden. Zo rond 14.00 uur kwamen de eerste deelnemers zich melden bij de wedstrijdleiding (Peter en Nicoline van Driel).

Onze managers (Joost en Cees) hebben hard gewerkt aan de horeca voorbereiding en voor hulptroepen gezorgd, zodat de koffie en thee en heerlijke appeltaart (met of zonder slagroom) klaar stonden.

Om 15.00 uur werd gestart vanaf hole 1 en hole 10 voor de 9-holes wedstrijd. Het weer was prima (op een paar kleine buitjes na), de baan vanaf hole 10 was goed bespeelbaar en de sfeer was uitmuntend.

Dat bleef ook na afloop van de wedstrijd zo. Iedereen werd ontvangen met een drankje en een hapje. Onze voorzitter, Rens Koole, bedankte in zijn speech alle commissieleden, omdat onze club absoluut niet zonder kan.

De spanning rondom de uitslag groeide. Wie mocht zich dit jaar winnaar van de Commissiecup noemen? Vorig jaar was het Simon Zonneveld, die zich trotse winnaar kon noemen. Hij kon het stokje overdragen aan zijn naamgenoot: Simon van de Vlekkert.

Simon had 18 stableford punten, gevolgd door Margreet Vorst (18 punten mc) en Tom Groen (17 punten) nam de derde plaats in. Alle drie kregen een mooie fles wijn mee naar huis, en Simon kon de bokaal trots aan alle deelnemers laten zien.

Het bleef lang gezellig in het club, waar Sjeff (onze cateraar) voor een heerlijk buffet had gezorgd.

En als kers op de taart werden de deelnemers bij het verlaten van het clubhuis getrakteerd op een prachtig schouwspel van onze mooie golfbaan. Foto: Ineke Heeremans

 

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Verslag Rabbitwedstrijd Par 3 inloop Golftravel 5-6-2023

6 juni 2023

Wat willen we nu nog meer? Een heerlijk zonnetje, een verkoelend windje en een prachtige baan. En niet te vergeten  (uiteindelijk) 36 enthousiaste golfers die met veel plezier hun ronde hebben gelopen. Helaas kregen we een aantal afmeldingen, waaronder één omdat de trein niet reed en men in een oord ver van hier was gestrand….. […]

Nieuws

Slagerij John de Roode zorgde voor een heerlijke Pinksterdag!

30 mei 2023

Op Tweede Pinksterdag is de 3de maandbeker wedstrijd gespeeld, die (inmiddels traditioneel) gesponsord werd door Slagerij John de Roode uit Heemskerk. Ook dit jaar hebben John en Sjaninka weer voor prachtige èn heerlijke prijzen gezorgd. Aan de wedstrijd deden 65 enthousiaste leden mee. Zij hebben kunnen genieten van het mooie weer, onze prachtige baan en […]

Nieuws

Vierde par 3 inloopwedstrijd voor de overall-prijs van Fairway Golf-Travel van 22 mei

Onder een stralende zon gingen 39 deelnemers de strijd met elkaar aan. Men had er zin, vooraf meedelend dat de “neary” dit keer al in de pocket zat. Mocht dat n iet lukken, dan moest er toch wel een birdy geslagen kunnen worden. Echter, of dat nu lag aan de hazen en eenden  op  de […]