Nieuws

Verslag Commissiecup 2022

10 oktober 2022

Afgelopen zaterdag 8 oktober vond de traditionele Commissiecup plaats. Voor deze wedstrijd worden alle commissieleden en hun partners uitgenodigd om hen te bedanken voor alle inzet, om onze club draaiende te houden. Zo rond 14.00 uur kwamen de eerste deelnemers zich melden bij de wedstrijdleiding (Peter en Nicoline van Driel).

Onze managers (Joost en Cees) hebben hard gewerkt aan de horeca voorbereiding en voor hulptroepen gezorgd, zodat de koffie en thee en heerlijke appeltaart (met of zonder slagroom) klaar stonden.

Om 15.00 uur werd gestart vanaf hole 1 en hole 10 voor de 9-holes wedstrijd. Het weer was prima (op een paar kleine buitjes na), de baan vanaf hole 10 was goed bespeelbaar en de sfeer was uitmuntend.

Dat bleef ook na afloop van de wedstrijd zo. Iedereen werd ontvangen met een drankje en een hapje. Onze voorzitter, Rens Koole, bedankte in zijn speech alle commissieleden, omdat onze club absoluut niet zonder kan.

De spanning rondom de uitslag groeide. Wie mocht zich dit jaar winnaar van de Commissiecup noemen? Vorig jaar was het Simon Zonneveld, die zich trotse winnaar kon noemen. Hij kon het stokje overdragen aan zijn naamgenoot: Simon van de Vlekkert.

Simon had 18 stableford punten, gevolgd door Margreet Vorst (18 punten mc) en Tom Groen (17 punten) nam de derde plaats in. Alle drie kregen een mooie fles wijn mee naar huis, en Simon kon de bokaal trots aan alle deelnemers laten zien.

Het bleef lang gezellig in het club, waar Sjeff (onze cateraar) voor een heerlijk buffet had gezorgd.

En als kers op de taart werden de deelnemers bij het verlaten van het clubhuis getrakteerd op een prachtig schouwspel van onze mooie golfbaan. Foto: Ineke Heeremans

 

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Zaterdag 20 juli Open Dag Heemskerkse Golfclub

10 juli 2024

Zaterdag 20 juli, van 10 tot 12 uur bent u weer van harte welkom op de Open Dag van de Heemskerkse Golfclub. Ideaal voor iedereen (jong en oud) die eens kennis wil maken met deze populaire sport én onze gezellige golfclub. We maken er een leuke ochtend van! Uiteraard leren we je de beginselen van […]

Nieuws

Verslag Maandbeker nr. 5, gesponsord door The Spirit of Wine

9 juli 2024

De 5de maandbeker wedstrijd was net als voorgaande jaren weer een populaire wedstrijd. Vanaf 9.30 uur speelden 69 deelnemers  onder redelijk goede omstandigheden de 18 holes wedstrijd, gesponsord door The Spirit of Wine. Het waaide hard, maar mocht geen naam hebben als je het vergeleek met de eerste zomerstorm van zaterdag. De takken en bladeren […]

Nieuws

Clubkampioenschappen Matchplay 2024

2 juli 2024

In het weekend van zaterdag 29 juni en zondag 30 juni werden de finales van de Clubkampioenschappen Matchplay 2024 gespeeld. In drie categorieën werd gestreden om de beste speler van onze club: Heren (<50 jaar), Heren Senioren en Dames. De weergoden waren ons eindelijk goed gezind. Het was heerlijk weer in het finale weekend. Al […]