Nieuws

Verslag Commissiecup 2022

10 oktober 2022

Afgelopen zaterdag 8 oktober vond de traditionele Commissiecup plaats. Voor deze wedstrijd worden alle commissieleden en hun partners uitgenodigd om hen te bedanken voor alle inzet, om onze club draaiende te houden. Zo rond 14.00 uur kwamen de eerste deelnemers zich melden bij de wedstrijdleiding (Peter en Nicoline van Driel).

Onze managers (Joost en Cees) hebben hard gewerkt aan de horeca voorbereiding en voor hulptroepen gezorgd, zodat de koffie en thee en heerlijke appeltaart (met of zonder slagroom) klaar stonden.

Om 15.00 uur werd gestart vanaf hole 1 en hole 10 voor de 9-holes wedstrijd. Het weer was prima (op een paar kleine buitjes na), de baan vanaf hole 10 was goed bespeelbaar en de sfeer was uitmuntend.

Dat bleef ook na afloop van de wedstrijd zo. Iedereen werd ontvangen met een drankje en een hapje. Onze voorzitter, Rens Koole, bedankte in zijn speech alle commissieleden, omdat onze club absoluut niet zonder kan.

De spanning rondom de uitslag groeide. Wie mocht zich dit jaar winnaar van de Commissiecup noemen? Vorig jaar was het Simon Zonneveld, die zich trotse winnaar kon noemen. Hij kon het stokje overdragen aan zijn naamgenoot: Simon van de Vlekkert.

Simon had 18 stableford punten, gevolgd door Margreet Vorst (18 punten mc) en Tom Groen (17 punten) nam de derde plaats in. Alle drie kregen een mooie fles wijn mee naar huis, en Simon kon de bokaal trots aan alle deelnemers laten zien.

Het bleef lang gezellig in het club, waar Sjeff (onze cateraar) voor een heerlijk buffet had gezorgd.

En als kers op de taart werden de deelnemers bij het verlaten van het clubhuis getrakteerd op een prachtig schouwspel van onze mooie golfbaan. Foto: Ineke Heeremans

 

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Foursome during the Season 2024

24 april 2024

Dit jaar is het weer zover! De WeCo heeft de Foursome during the Season competitie op de agenda gezet. Deze matchplay competitie is voor heren, dames en mix koppels, die lid zijn van de 18 holes baan. Gedurende het seizoen, vanaf 6 mei t/m 22 september, worden deze wedstrijden gespeeld. Er wordt bij voldoende inschrijving […]

Nieuws

Op 9 mei gaat de donderdagavond competitie 2024 van start!!

17 april 2024

Op 9 mei gaat de donderdagavond competitie 2024 van start!! De commissie wil er een gezellige en sportieve avond van maken waar iedereen zich thuis voelt en lekker na een rondje golf gezellig wat blijft eten en/of drinken. We zetten hieronder de uitgangspunten voor de donderdagavond competitie, oftewel de Dozac, voor u nog eens op […]

Nieuws

Dinsdag zomeravondcompetitie (DIZAC) weer van start

DINSDAG ZOMERAVONDCOMPETITIE 2024 Op 7 mei start de dinsdag zomeravond competitie 2024,  de DIZAC. Inschrijven is mogelijk vanaf 16 april en is voor leden van de 18 holes-baan Heemskerkse Golfclub. De commissie wil er ook dit jaar weer een gezellige en sportieve avond en competitie van maken samen met jullie als deelnemers natuurlijk.  Na je […]