Nieuws

Verslag Commissiecup 2022

10 oktober 2022

Afgelopen zaterdag 8 oktober vond de traditionele Commissiecup plaats. Voor deze wedstrijd worden alle commissieleden en hun partners uitgenodigd om hen te bedanken voor alle inzet, om onze club draaiende te houden. Zo rond 14.00 uur kwamen de eerste deelnemers zich melden bij de wedstrijdleiding (Peter en Nicoline van Driel).

Onze managers (Joost en Cees) hebben hard gewerkt aan de horeca voorbereiding en voor hulptroepen gezorgd, zodat de koffie en thee en heerlijke appeltaart (met of zonder slagroom) klaar stonden.

Om 15.00 uur werd gestart vanaf hole 1 en hole 10 voor de 9-holes wedstrijd. Het weer was prima (op een paar kleine buitjes na), de baan vanaf hole 10 was goed bespeelbaar en de sfeer was uitmuntend.

Dat bleef ook na afloop van de wedstrijd zo. Iedereen werd ontvangen met een drankje en een hapje. Onze voorzitter, Rens Koole, bedankte in zijn speech alle commissieleden, omdat onze club absoluut niet zonder kan.

De spanning rondom de uitslag groeide. Wie mocht zich dit jaar winnaar van de Commissiecup noemen? Vorig jaar was het Simon Zonneveld, die zich trotse winnaar kon noemen. Hij kon het stokje overdragen aan zijn naamgenoot: Simon van de Vlekkert.

Simon had 18 stableford punten, gevolgd door Margreet Vorst (18 punten mc) en Tom Groen (17 punten) nam de derde plaats in. Alle drie kregen een mooie fles wijn mee naar huis, en Simon kon de bokaal trots aan alle deelnemers laten zien.

Het bleef lang gezellig in het club, waar Sjeff (onze cateraar) voor een heerlijk buffet had gezorgd.

En als kers op de taart werden de deelnemers bij het verlaten van het clubhuis getrakteerd op een prachtig schouwspel van onze mooie golfbaan. Foto: Ineke Heeremans

 

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Verslag bridgeavond van vrijdag 2 december

9 december 2022

Als vanouds bracht de maandelijkse bridgeavond weer veel spanning, vooral omdat dit keer promotie en degradatie op het spel stond. Onder leiding van de wedstrijdleider Ben was alles prima onder controle. Er werden goede resultaten behaald en teleurstellingen menshaftig ondergaan. Uiteindelijk werd het aan het einde van de avond duidelijk hoe vreugde en verdriet waren […]

Nieuws

Sinterklaas damesochtend

6 december 2022

Op deze speciale Sinterklaas editie van de damesochtend ging ik heerlijk op mijn fiets naar de golfbaan, ik had er veel zin in. Het was prachtig weer, eerst nog een beetje mist en later een heerlijk zonnetje. Wij speelden met drie clubs en een putter; ik had geen hoge verwachtingen, maar  speelde direct niet slecht. Het […]

Nieuws

Par 3 soepwedstrijd november

18 november 2022

En wederom was het heerlijk weer, het zonnetje scheen uitbundig en alle deelnemers hadden er zin in.  In totaal hebben er 42 golfers mee gedaan aan de soepwedstrijd. Iedereen was keurig op tijd en vooraf is er gezellig koffie of thee gedronken met wat lekkers. Dit lekkers was een heerlijke peren slof van bakker Siets […]