Nieuws

Verslag Commissiecup 2022

10 oktober 2022

Afgelopen zaterdag 8 oktober vond de traditionele Commissiecup plaats. Voor deze wedstrijd worden alle commissieleden en hun partners uitgenodigd om hen te bedanken voor alle inzet, om onze club draaiende te houden. Zo rond 14.00 uur kwamen de eerste deelnemers zich melden bij de wedstrijdleiding (Peter en Nicoline van Driel).

Onze managers (Joost en Cees) hebben hard gewerkt aan de horeca voorbereiding en voor hulptroepen gezorgd, zodat de koffie en thee en heerlijke appeltaart (met of zonder slagroom) klaar stonden.

Om 15.00 uur werd gestart vanaf hole 1 en hole 10 voor de 9-holes wedstrijd. Het weer was prima (op een paar kleine buitjes na), de baan vanaf hole 10 was goed bespeelbaar en de sfeer was uitmuntend.

Dat bleef ook na afloop van de wedstrijd zo. Iedereen werd ontvangen met een drankje en een hapje. Onze voorzitter, Rens Koole, bedankte in zijn speech alle commissieleden, omdat onze club absoluut niet zonder kan.

De spanning rondom de uitslag groeide. Wie mocht zich dit jaar winnaar van de Commissiecup noemen? Vorig jaar was het Simon Zonneveld, die zich trotse winnaar kon noemen. Hij kon het stokje overdragen aan zijn naamgenoot: Simon van de Vlekkert.

Simon had 18 stableford punten, gevolgd door Margreet Vorst (18 punten mc) en Tom Groen (17 punten) nam de derde plaats in. Alle drie kregen een mooie fles wijn mee naar huis, en Simon kon de bokaal trots aan alle deelnemers laten zien.

Het bleef lang gezellig in het club, waar Sjeff (onze cateraar) voor een heerlijk buffet had gezorgd.

En als kers op de taart werden de deelnemers bij het verlaten van het clubhuis getrakteerd op een prachtig schouwspel van onze mooie golfbaan. Foto: Ineke Heeremans

 

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Heemskerkse Masters 2023

1 oktober 2023

Afgelopen zaterdag 30 september namen 32 genodigden deel aan de Heemskerkse Masters 2023. Zij waren uitgenodigd, omdat zij door hun commissie waren opgegeven als kampioen van een clubwedstrijd of winnaar van een qualifying wedstrijd. Het weer was geweldig op deze laatste zaterdag van september en de baan lag er prachtig bij. In het clubhuis kon […]

Nieuws

U kunt weer scoren!

28 september 2023

Wat wordt hole 12 prachtig hè?! Wat een uitdagende hole gaat dit worden. Helaas houden wij de hole in overleg met de baancommissie, HARECO en de manager nog gesloten om beschadiging te voorkomen. Toch qualifying! De NGF heeft dispensatie verleend aan de Heemskerkse om Qualifying ronden te spelen over 18 holes onder de volgende voorwaarden: […]

Nieuws

Nieuwe driving range ballen, dankzij TechResources.

27 september 2023

Afgelopen dinsdag hebben we alle driving range ballen vervangen voor nieuwe Nassau Range two ballen; kwalitatief hoogwaardige ballen waarmee we weer jaren vooruit kunnen.  Cyril Swart en Jan Stravers van TechResources hadden als sponsor uiteraard de primeur om de eerste ballen van de afslagmat te laten vertrekken. En dat ging ze, als ervaren golfers, vanzelfsprekend […]