Nieuws

Verslag Maandbeker # 2.

11 april 2023

Gesponsord door Honda Welman uit Alkmaar

De voorspellingen van het weer waren tot 14.00 uur best goed. Pas daarna zou de regen uit het zuiden komen. En dat hebben de late starters geweten. Een aantal kwam vrijwel doorweekt binnen. Maar dat mocht de gezelligheid in het clubhuis niet drukken. Een aantal spelers en speelsters zijn na de prijsuitreiking blijven eten in ons restaurant om de Paasdagen gezellig af te sluiten.

De tweede maandbeker wedstrijd werd gesponsord door Honda Welman uit Alkmaar. Hun showroom en garage is gevestigd naast de A9 bij Alkmaar. Tijdens de Paasdagen heeft Jack Welman een aantal Honda’s uit zijn showroom gehaald en op onze golfclub tentoongesteld.

De winnaars van de diverse onderdelen werden verrast met prachtige prijzen (cadeaubonnen van Sportwereld Heiloo), die Jack Welman ter beschikking had gesteld.

De uitslag bij de dames:
Nr. 1: Annette Hildering met 36 punten
Nr. 2: Hennie van Schooten met 33 punten (mc)
Nr. 3: Renee Wanst met 33 punten

De uitslag bij de heren:
Nr. 1: Cees Dubbelaar met 40 punten
Nr. 2: Stephan Keizer met 38 punten*
Nr. 3: Tom Groen met 36 punten

Cees Dubbelaar werd daarmee winnaar van de Maandbeker en mag in de maand mei zijn auto parkeren op de speciale parkeerplaats. Een zeer blije Cees vertelde over zijn weg naar dit succes en dankte tijdens zijn overwinningsspeech alle deelnemers, de horeca en de wedstrijdleiding.

De speciale WeCo jubileum ballen gingen, net zoals de eerste maandbekerwedstrijd, naar de nummers 1, 2 en 3 bij de heren.

De uitslag van de speciale verrichtingen:

Neary hole 5: Co Limmen
Neary hole 8: John Zoontjes
Neary hole 13: Wim Leuven*
Neary hole 16: Patrick Snijder
Tweary hole 4: Aart Simons

 

* Zowel Stephan Keizer als Wim Leuven waren niet aanwezig bij de prijsuitreiking.
Het is de bedoeling, dat je aanwezig bent bij de prijsuitreiking. Zeker als je hoog in het klassement zit en dus kans kunt maken op een prijs. Maar zeker ook, als je een neary plaatst. Je ontneemt daarmee een ander de kans op een leuke prijs.

Nicoline en Peter van Driel hadden de wedstrijdleiding van deze wedstrijd, met de zeer gewaardeerde assistentie van Ria Vree. Ria, die trouwens heeft toegezegd om bij alle Maandbeker wedstrijden voor de WeCo de honneurs tijdens de wedstrijd waar te nemen.

Onze huisfotograaf John de Graaf was, zoals eigenlijk altijd, weer aanwezig om deze prachtige foto’s voor ons te maken. Om alle foto’s te bekijken, klikt u op onderstaande link.

Maandbeker #2: John de Graaf

 

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Bridge avond 1 december

6 december 2023

Beste bridgers, Ondanks de vele afzeggingen en zelfs een no show, was het op 1 december weer een gezellig samenzijn. Buiten vroor het, maar binnen ontdooide iedereen! Het was extra spannend, omdat deze avond de promotie/degradatie op het spel stond.   Het was fijn om te zien dat meer deelnemers vooraf kwamen eten. Het aanbod […]

Nieuws

Invoering Winterregels en Aanpassing Plaatselijke Regels

23 november 2023

M.i.v. woensdag 1 november 2023 worden zgn. Tijdelijke Winterregels Regels “Plaatsen” en “Bal Schoonmaken” van kracht. Wat houdt dat in: Plaatsen Een bal die op een kort gemaaid gedeelte door de baan ligt, mag zonder straf worden geplaatst binnen 15 cm van de plaats waar hij oorspronkelijk lag, maar niet dichter bij de hole. De […]

Nieuws

Heemskerkse klaverjas drive

21 november 2023

Vandaag deelnemer geweest van de eerste Klaverjas Drive op de maandag. Initiatiefnemer Ralph heeft er voor gezorgd dat wij op de golfloze maandag wat om handen kregen. Vanwege de lage opkomst was het voor een ieder waarschijnlijk natte voeten vrees. Mogelijk met de vraag of het wel gezellig zou zijn. Maar gelukkig waren er doorzetters […]