Nieuws

Verslag Maandbeker # 2.

11 april 2023

Gesponsord door Honda Welman uit Alkmaar

De voorspellingen van het weer waren tot 14.00 uur best goed. Pas daarna zou de regen uit het zuiden komen. En dat hebben de late starters geweten. Een aantal kwam vrijwel doorweekt binnen. Maar dat mocht de gezelligheid in het clubhuis niet drukken. Een aantal spelers en speelsters zijn na de prijsuitreiking blijven eten in ons restaurant om de Paasdagen gezellig af te sluiten.

De tweede maandbeker wedstrijd werd gesponsord door Honda Welman uit Alkmaar. Hun showroom en garage is gevestigd naast de A9 bij Alkmaar. Tijdens de Paasdagen heeft Jack Welman een aantal Honda’s uit zijn showroom gehaald en op onze golfclub tentoongesteld.

De winnaars van de diverse onderdelen werden verrast met prachtige prijzen (cadeaubonnen van Sportwereld Heiloo), die Jack Welman ter beschikking had gesteld.

De uitslag bij de dames:
Nr. 1: Annette Hildering met 36 punten
Nr. 2: Hennie van Schooten met 33 punten (mc)
Nr. 3: Renee Wanst met 33 punten

De uitslag bij de heren:
Nr. 1: Cees Dubbelaar met 40 punten
Nr. 2: Stephan Keizer met 38 punten*
Nr. 3: Tom Groen met 36 punten

Cees Dubbelaar werd daarmee winnaar van de Maandbeker en mag in de maand mei zijn auto parkeren op de speciale parkeerplaats. Een zeer blije Cees vertelde over zijn weg naar dit succes en dankte tijdens zijn overwinningsspeech alle deelnemers, de horeca en de wedstrijdleiding.

De speciale WeCo jubileum ballen gingen, net zoals de eerste maandbekerwedstrijd, naar de nummers 1, 2 en 3 bij de heren.

De uitslag van de speciale verrichtingen:

Neary hole 5: Co Limmen
Neary hole 8: John Zoontjes
Neary hole 13: Wim Leuven*
Neary hole 16: Patrick Snijder
Tweary hole 4: Aart Simons

 

* Zowel Stephan Keizer als Wim Leuven waren niet aanwezig bij de prijsuitreiking.
Het is de bedoeling, dat je aanwezig bent bij de prijsuitreiking. Zeker als je hoog in het klassement zit en dus kans kunt maken op een prijs. Maar zeker ook, als je een neary plaatst. Je ontneemt daarmee een ander de kans op een leuke prijs.

Nicoline en Peter van Driel hadden de wedstrijdleiding van deze wedstrijd, met de zeer gewaardeerde assistentie van Ria Vree. Ria, die trouwens heeft toegezegd om bij alle Maandbeker wedstrijden voor de WeCo de honneurs tijdens de wedstrijd waar te nemen.

Onze huisfotograaf John de Graaf was, zoals eigenlijk altijd, weer aanwezig om deze prachtige foto’s voor ons te maken. Om alle foto’s te bekijken, klikt u op onderstaande link.

Maandbeker #2: John de Graaf

 

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Verslag Rabbitwedstrijd Par 3 inloop Golftravel 5-6-2023

6 juni 2023

Wat willen we nu nog meer? Een heerlijk zonnetje, een verkoelend windje en een prachtige baan. En niet te vergeten  (uiteindelijk) 36 enthousiaste golfers die met veel plezier hun ronde hebben gelopen. Helaas kregen we een aantal afmeldingen, waaronder één omdat de trein niet reed en men in een oord ver van hier was gestrand….. […]

Nieuws

Slagerij John de Roode zorgde voor een heerlijke Pinksterdag!

30 mei 2023

Op Tweede Pinksterdag is de 3de maandbeker wedstrijd gespeeld, die (inmiddels traditioneel) gesponsord werd door Slagerij John de Roode uit Heemskerk. Ook dit jaar hebben John en Sjaninka weer voor prachtige èn heerlijke prijzen gezorgd. Aan de wedstrijd deden 65 enthousiaste leden mee. Zij hebben kunnen genieten van het mooie weer, onze prachtige baan en […]

Nieuws

Vierde par 3 inloopwedstrijd voor de overall-prijs van Fairway Golf-Travel van 22 mei

Onder een stralende zon gingen 39 deelnemers de strijd met elkaar aan. Men had er zin, vooraf meedelend dat de “neary” dit keer al in de pocket zat. Mocht dat n iet lukken, dan moest er toch wel een birdy geslagen kunnen worden. Echter, of dat nu lag aan de hazen en eenden  op  de […]