Nieuws

Verslag tweede maandbeker wedstrijd, gesponsord door Sportwereld Heiloo

2 april 2024

Veel deelnemers hebben de dagen vóór de wedstrijd enorm geduimd, dat het beter weer zou worden dan al meer dan een week voorspeld was voor tweede Paasdag. En het heeft gewerkt. Het was fris, maar droog.
Helaas was door de enorme regenval van zaterdagavond en zaterdagnacht de baan zeer nat. 80% van de bunkers stond helaas (weer) onder water.
Peter en Nicoline van Driel hadden de wedstrijdleiding en hebben een verstandig besluit genomen om de wedstrijd het stempel non-qualifying mee te geven.
Het was fijn, om na een paar jaar afwezigheid zowel Annelies Wanst als Kevin Li weer welkom te heten als lid van onze 18 holes baan en bij deze tweede maandbeker wedstrijd.

Na afloop van de wedstrijd was al snel te zien, dat de conditie van de baan bij een aantal deelnemers doorwerkte in hun score. Maar gelukkig werden er ook uitstekende scores geschreven. Onze alom bekende sponsor: Sportwereld Heiloo had wederom gezorgd voor mooie prijzen.

Peter en Nicoline konden de prijzen van de speciale verrichtingen uitreiken aan:

Alphons Beentjes: hole 5

Annelies Wanst: hole 8

Muhittin Bor: hole 13

Annelies Bouma: hole 16

 

Maar het ging uiteraard om de maandbeker. Deze werd gewonnen door Alex Been met een score van 36 punten (MC). Hij mag in de maand mei zijn auto parkeren op de speciale parkeerplaats. Daarnaast wordt hij uitgenodigd voor deelname aan de Heemskerkse Masters op zaterdag 28 september 2024.

Op de tweede plek eindigde Ab van Schooten met 36 punten. Tom Groen moest genoegen nemen met een derde plaats. Hij kwam met 34 punten binnen.

Bij de dames was de uitslag:

Annelies Bouma was winnaar bij de dames met 33 punten (MC). Thew Khanthonghoa werd tweede met 33 punten. Patricia Hogerheijde nam de derde plaats in met 32 punten.

Alex Been bedankte op zijn bekende eigen manier de wedstrijdleiding, sponsor en horeca voor een geweldige dag. En het bleef als vanouds nog lang gezellig bij Grandcafé De 19de.

Benieuwd naar alle foto’s, die John de Graaf heeft gemaakt van deze middag? Klik dan op onderstaande link.

Foto’s maandbeker nr. 2 – 2024

 

 

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Foursome during the Season 2024

24 april 2024

Dit jaar is het weer zover! De WeCo heeft de Foursome during the Season competitie op de agenda gezet. Deze matchplay competitie is voor heren, dames en mix koppels, die lid zijn van de 18 holes baan. Gedurende het seizoen, vanaf 6 mei t/m 22 september, worden deze wedstrijden gespeeld. Er wordt bij voldoende inschrijving […]

Nieuws

Op 9 mei gaat de donderdagavond competitie 2024 van start!!

17 april 2024

Op 9 mei gaat de donderdagavond competitie 2024 van start!! De commissie wil er een gezellige en sportieve avond van maken waar iedereen zich thuis voelt en lekker na een rondje golf gezellig wat blijft eten en/of drinken. We zetten hieronder de uitgangspunten voor de donderdagavond competitie, oftewel de Dozac, voor u nog eens op […]

Nieuws

Dinsdag zomeravondcompetitie (DIZAC) weer van start

DINSDAG ZOMERAVONDCOMPETITIE 2024 Op 7 mei start de dinsdag zomeravond competitie 2024,  de DIZAC. Inschrijven is mogelijk vanaf 16 april en is voor leden van de 18 holes-baan Heemskerkse Golfclub. De commissie wil er ook dit jaar weer een gezellige en sportieve avond en competitie van maken samen met jullie als deelnemers natuurlijk.  Na je […]