Nieuws

Verslag van de 1ste maandbeker wedstrijd, gesponsord door BLOK system > supply

24 maart 2024

Het was koud, winderig en buiig (zelfs met hagel) op zaterdag 23 maart. Dat was jammer voor de deelnemers aan de 1ste maandbeker wedstrijd van het seizoen 2024. Deze wedstrijd werd met veel enthousiasme gesponsord door BLOK systeem > supply.

Het goede nieuws van deze dag was, dat hole 12 weer bespeeld mocht worden. En dat hierdoor, en uiteraard ook de conditie van de baan, de 18 holes baan weer de status qualifying kreeg. Dus ondanks de kou en een paar hagelbuien gingen de deelnemers enthousiast van start.

De baan was in prima conditie, wat niet voor alle bunkers gezegd kon worden. Maar gelukkig trof je in die bunkers een blauw paaltje aan. Wat wel jammer was, dat er in de nieuwe bunkers op hole 12 nu al voetstappen zichtbaar waren, omdat er niet geharkt werd. Maar goed, het mocht de pret en het spel niet drukken.

Waarschijnlijk door het koude weer, harde wind en af en toe een bui bleken de scores niet hoger uit te komen dan 34 stableford punten.

Alphons nam namens de WeCo de honneurs waar bij de prijsuitreiking, en Martijn Witteveen van BLOK System>Supply werd gevraagd om nog even uitleg te geven over de organisatie. Anouk Blok deelde zeer enthousiast de mooie prijzen uit aan de winnaars.

De winnaar van de eerste maandbeker werd Ab van Schooten met 34 punten. Ab mag in de maand april zijn auto of fiets op de speciale parkeerplaats parkeren. En wordt uitgenodigd voor de Heemskerkse Masters op 28 september.

Bij de uitslag van de heren had Harry Brand had 34 punten, maar was niet bij de prijsuitreiking aanwezig.
Cees Prinsen nam de tweede plaats in met 32 punten.
En de derde plaats was voor King Tse met 31 punten

Bij de dames mocht Annelies Nieuwveld de eerste prijs in ontvangst nemen. Zij had 32 punten. Volgens Alphons een hele prestatie van iemand die de 8 kruisjes had aangetikt.
Willy Tolhuijsen werd tweede met 31 punten, op matching cards, waardoor Thew derde werd.

De winnaars van de speciale verrichtingen werden door Alphons naar voren geroepen. Hij begon niet met de neary’s, want er was iets heel speicaals gebeurd. Dus mocht Carol Alblas haar prijs voor de tweary op hole 4 in ontvangst nemen, en Carin de prijs voor de leary op hole 18.

Maaike Molman zette de neary op hole 5 neer, maar toen kwam het. Ellen Crabbendam, weer helemaal terug na een moeilijke periode, sloeg na hole 5 de rest van de neary’s, dus pakte hole 8, hole 13 en hole 16.

BLOK System>Supply sponsorde deze wedstrijd voor de eerste keer, en heeft nu al toegezegd om ook in 2025 een wedstrijd te sponsoren.

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Op 9 mei gaat de donderdagavond competitie 2024 van start!!

17 april 2024

Op 9 mei gaat de donderdagavond competitie 2024 van start!! De commissie wil er een gezellige en sportieve avond van maken waar iedereen zich thuis voelt en lekker na een rondje golf gezellig wat blijft eten en/of drinken. We zetten hieronder de uitgangspunten voor de donderdagavond competitie, oftewel de Dozac, voor u nog eens op […]

Nieuws

Dinsdag zomeravondcompetitie (DIZAC) weer van start

DINSDAG ZOMERAVONDCOMPETITIE 2024 Op 7 mei start de dinsdag zomeravond competitie 2024,  de DIZAC. Inschrijven is mogelijk vanaf 16 april en is voor leden van de 18 holes-baan Heemskerkse Golfclub. De commissie wil er ook dit jaar weer een gezellige en sportieve avond en competitie van maken samen met jullie als deelnemers natuurlijk.  Na je […]

Nieuws

Wie wil er op onze centen letten?

15 april 2024

De financiële commissie van onze club is naarstig op zoek naar nieuwe leden. Na 6 jaar wil Piet Hoogeveen graag het stokje overdragen. Mocht u geïnteresseerd zijn, neem dan gerust contact op met Piet, hij kan u er alles over vertellen. ( piet@highveen.nl ) Heeft u geen affiniteit en ervaring met financiën? Iemand tippen mag […]