Nieuws

Verslag van de PAR 3 soepwedstrijd

20 februari 2023

Er waren 20 enthousiaste golfers naar ” de Heemskerkse” gekomen. Na een kopje koffie of thee met wat lekkers [deze keer een manderijnenmangoslof van bakkerij Siets Klees] kon iedereen de Par 3 baan op de verschillende holes betreden zodat iedereen om half twee tegelijk kon starten.

 

Een beetje miezerig soms, maar voor de rest goed golfweer. Het drukte de pret niet en er werd behoorlijk gescoord. Doordat we geen laptop tot onze beschikking hadden vroegen we de enthousiastelingen zelf zoveel mogelijk de kaart in te voeren.

Tijdens het nuttigen van  de heerlijke bruine bonensoep en de paddenstoelensoep [van slagerij Gert-Jan Brantjes] met stokbrood met kruidenboter of roomboter konden we de rest nog invoeren in de computer. Zo konden we toch een uitslag bekend maken.

 

De uitslag was als volgt:

1e prijs met 20 punten Mary Admiraal : een 9-holes greenfee voor de grote baan

2e prijs met 19 punten was voor Nico de Croock:  een fles rode wijn en een paraplu

3e prijs met 18 punten [matching cards berekening] voor Mieke Lust-van der Eng: een fles witte wijn.

Er werd gezellig nagezeten en iedereen keerde voldaan naar huis terug. Dit was alweer de laatste soepwedstrijd van het seizoen 2022-2023, de vorige kon helaas niet doorgaan door het slechte weer.

We zien u graag terug op de eerste maandagavond inloop-Par3 wedstrijd op maandag 17 april.

Vriendelijke groeten,

Par 3 Commissie

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Golfless is more!!

29 februari 2024

Ook in 2024 staat uw pro-team van de Heemskerkse Golfschool weer 7 dagen per week voor u klaar. Naast de reguliere privé lessen van 1 t/m 4 personen hebben wij uiteraard een uitgebreid aanbod zodat als lid van de club meerdere opties heeft om uw spel via uw PGA Holland Golfprofessionals te verbeteren. Inlooplessen Uiteraard […]

Nieuws

Regelsessies voor leden

Wanneer Zaterdag 16 maart 10.30-12.30 voor competitiespelers met nadruk op Matchplay 13.30-15.30 voor alle leden met nadruk op Strokeplay/Stableford Waar Presentatieruimte (oude shop) Meedoen? Aanmelden via Egolf4U op (“wedstrijd”) evenement op 16 maart.

Nieuws

Zaterdag 30 maart Open Dag Heemskerkse Golfclub

27 februari 2024

Op zaterdag 30 maart, van 10 tot 12 uur organiseren we op de Heemskerkse Golfclub weer een open dag. Ideaal voor iedereen (jong en oud) die eens kennis wil maken met de golfsport en onze gezellige golfclub. Uiteraard leren we iedereen de beginselen van de golfsport (golfclubs en golfleraar staan klaar) en vertellen we van […]