Nieuws

Verslag van de soepwedstrijd par3 op 11-12-2022

14 december 2022

24 vrouwen en mannen trotseerden het frisse maar droge weer om deel te nemen aan de 2e soepwedstrijd. Na het drinken van een kopje koffie of thee met een stukje “appelslof van bakker Siets Klees” gingen ze gezamenlijk de baan op naar de verschillende holes voor de all-tee-start om 13.30u.

                

Na het spelen van 9 holes kwam de een tevreden, de ander iets minder enthousiast terug, maar allemaal hadden ze veel zin in een lekkere kop warme soep. Ze konden deze keer zelfs kiezen uit 3 soepen van slager Gertjan Brandjes: goulash-, tomaten- of bruine bonensoep. Het door Bea en Rina enthousiast geserveerde trio ging er goed in

   

 

Nadat iedereen verzadigd was werd er afscheid genomen van Margreet Berkhout die verschillende jaren actief is geweest voor de Par 3 commissie en ons nu helaas gaat verlaten. Ze heeft wel al aangeboden als inval ons voorlopig te willen blijven steunen. Met een mooie bos bloemen en een VVV-bon was ze verguld.

Daarna was het tijd voor de uitslag van deze 2e soepwedstrijd, De eerste prijs, een greenfee 9 holes voor de grote baan, is gewonnen door Monique Theunissen met 23 punten. Nico de Croock ging met 19 punten met een doosje golfballen naar huis en Cor Beentjes, ook 19 punten won de paraplu, de derde prijs.

We zien terug op een gezellige soepwedstrijd en hopen in januari [22-01-2023] veel mensen weer te begroeten, Vanaf 1 januari kunt u zich weer inschrijven.

 

De Par 3 commissie.

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Zaterdag 21 januari Nieuwjaarsreceptie!

17 januari 2023

Reminder! Dit weekend, zaterdag 21 januari van 15.00 – 17.00 uur, is onze Nieuwjaarsreceptie. Oke, het is wat aan de late kant, maar daarom niet minder gezellig! Komt allen, dan maken we er een leuke middag van. Tot dan!

Nieuws

Extra Certificaathouders vergadering

12 januari 2023

Het bestuur van de stichting Exploitatie Golfbaan IJmond-Noord nodigt de certificaathouders uit deel te nemen aan deze certificaathouders vergadering. Convocatie Certificaathouders vergadering op woensdag 25 januari 2023 in het clubhuis van de Heemskerkse Golfclub                                    Communicatieweg 18 te Heemskerk.                                                 Aanvang 19.30 uur. AGENDA certificaathouders vergadering:       1. Opening         2. Goedkeuring verslag […]

Nieuws

Verslag bridge avond van vrijdag 6 januari

10 januari 2023

Allereerst een groet aan ons commissielid Ineke Wolring, die wegens ziekte niet aanwezig kon zijn. Na een nieuwjaarswens van de wedstrijdleider kon de competitie starten. Deze avond speelden wij met 32 paren, die er in het nieuwe jaar fanatiek voor gingen. De prijzen waren weer zorgvuldig uitgekozen door de dames en namen vast een voorschot […]