Nieuws

Versterking clubmanagement

1 augustus 2022

Vanaf begin augustus zal onze clubmanager Cees Grijzenhout versterking krijgen in de persoon van Joost Bollen. De focus zal hierbij liggen op het commerciële- en hospitality-vlak.

Als het om de golfsport gaat, kan Joost nog leren van Cees; als het om commercie en marketingcommunicatie gaat, zijn de rollen omgedraaid. We denken dan ook dat ze elkaar prima zullen aanvullen en versterken.

Joost woont met zijn vrouw in Heiloo en is enthousiast golfer bij de plaatselijke Golfclub. Maar zoals hijzelf zei: “Nu wordt het tijd voor een serieuze baan, om te spelen én om te werken”. Kortom, hij heeft er zin in!

Hij is telefonisch bereikbaar op: 06 2 0606 345. Per mail op: joost@heemskerksegolfclub.nl

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Par 3 soepwedstrijd november

18 november 2022

En wederom was het heerlijk weer, het zonnetje scheen uitbundig en alle deelnemers hadden er zin in.  In totaal hebben er 42 golfers mee gedaan aan de soepwedstrijd. Iedereen was keurig op tijd en vooraf is er gezellig koffie of thee gedronken met wat lekkers. Dit lekkers was een heerlijke peren slof van bakker Siets […]

Nieuws

Communicatieweg is weer open!

17 november 2022

Eerder dan verwacht, is de Communicatieweg weer open voor verkeer. U kunt dus vanaf heden weer de kortste route nemen om bij de golfbaan te komen.  

Nieuws

Verslag tweede bridge avond

15 november 2022

Ook de 2e bridge avond is weer gezellig verlopen en hebben we leuk kunnen bridgen in 3 lijnen. Ook ons brein heeft wat beweging nodig. En wat is er leuker om dit aan de bridgetafel, samen met anderen, te kunnen doen. Het idee om wat meer op de tijd te letten pakte goed uit en we […]