Nieuws

Vlaggenwedstrijd PAR 3

30 augustus 2023

Op 4 september 2023 wordt er een vlaggenwedstrijd gehouden als afsluiting van deze par 3 maandagavond zomercompetitie.

Iedereen kan natuurlijk inschrijven via de website of zich opgeven bij de par 3 commissie.

Starttijden zijn om de 10 minuten, beginnend om 16.30 uur, de laatste afslagtijd (T-time) is 19.00 uur.

Er kunnen maximaal 64 personen (16 flights van 4 ) meespelen.

De wedstrijdleiding probeert zoveel mogelijk rekening te houden met indeling en starttijden van de spelers, maar is vrij om de indeling/starttijd van spelers te wijzigen/aan te passen.

Spelvorm: vlaggenwedstrijd

Spelregels zijn als volgt: elke deelnemer ontvangt een vlaggetje met daarop zijn naam en  bruto aantal slagen, (27 +handicap slagen).

Er wordt strokeplay gespeeld, dus iedereen moet uitholen en slagen tellen.

Bij het bereiken van je bruto aantal slagen 27 + handicap slagen, plaats je het vlaggetje daar waar de bal na de laatste slag ligt.

Ligt de bal bij de laatste slag op een green, dan plaatst men het vlaggetje aan de zijkant van die green. Ligt de bal in de hole dan plaatst men het vlaggetje in een daarvoor gemarkeerd vierkant aan de zijkant van de green.

Het is natuurlijk voor iedereen de bedoeling dat hij of zij hun vlaggetje mee naar de wedstrijdtafel kunnen brengen na het lopen van de 9 holes.

Na afloop zoals gewoonlijk de prijsuitreiking onder het genot van een hapje en een drankje u aangeboden door de par 3 commissie.

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Schone schoenen, schone trolleys.

13 juni 2024

In de week van 17-6 gaan de zeer gewaardeerde klussers van deze club weer iets moois realiseren. Bij de locker ruimte gaan zij een grote nieuwe afspuitplaats maken, waar iedereen zijn schoenen en trolleys schoon kan spuiten. De huidige afspuitplaats bij de lockerruimte verdwijnt. Houd hier wel rekening mee. Om u een idee te geven, […]

Nieuws

29 juni Open Dag Heemskerkse Golfclub

12 juni 2024

Zaterdag 29 juni, van 10 tot 12 uur organiseren we als Heemskerkse Golfclub weer een open dag. Ideaal voor iedereen (jong en oud) die eens kennis wil maken met deze populaire sport én deze gezellige golfclub. We maken er een leuke ochtend van! Uiteraard leren we je de beginselen van de golfsport (golfclubs en golfleraren […]

Nieuws

Tweede rabbitwedstrijd seizoen 2024 van de par 3 Weidelus

5 juni 2024

Onder begeleiding van 6 rabbits , op deze avond waren dat: Jan Kallenbach, Theo Koot, Frans Wortel, Marjolein van Geene, Bart van Etten en Mieke Cordez, sloegen 28 deelnemers vanaf de oranje T-box de grote baan af. Namens de Par3 commissie, dank aan deze rabbits! Wilt u ook een keer rabbit zijn geef u op […]