Nieuws

Vlaggenwedstrijd PAR 3

30 augustus 2023

Op 4 september 2023 wordt er een vlaggenwedstrijd gehouden als afsluiting van deze par 3 maandagavond zomercompetitie.

Iedereen kan natuurlijk inschrijven via de website of zich opgeven bij de par 3 commissie.

Starttijden zijn om de 10 minuten, beginnend om 16.30 uur, de laatste afslagtijd (T-time) is 19.00 uur.

Er kunnen maximaal 64 personen (16 flights van 4 ) meespelen.

De wedstrijdleiding probeert zoveel mogelijk rekening te houden met indeling en starttijden van de spelers, maar is vrij om de indeling/starttijd van spelers te wijzigen/aan te passen.

Spelvorm: vlaggenwedstrijd

Spelregels zijn als volgt: elke deelnemer ontvangt een vlaggetje met daarop zijn naam en  bruto aantal slagen, (27 +handicap slagen).

Er wordt strokeplay gespeeld, dus iedereen moet uitholen en slagen tellen.

Bij het bereiken van je bruto aantal slagen 27 + handicap slagen, plaats je het vlaggetje daar waar de bal na de laatste slag ligt.

Ligt de bal bij de laatste slag op een green, dan plaatst men het vlaggetje aan de zijkant van die green. Ligt de bal in de hole dan plaatst men het vlaggetje in een daarvoor gemarkeerd vierkant aan de zijkant van de green.

Het is natuurlijk voor iedereen de bedoeling dat hij of zij hun vlaggetje mee naar de wedstrijdtafel kunnen brengen na het lopen van de 9 holes.

Na afloop zoals gewoonlijk de prijsuitreiking onder het genot van een hapje en een drankje u aangeboden door de par 3 commissie.

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Heemskerkse Masters 2023

1 oktober 2023

Afgelopen zaterdag 30 september namen 32 genodigden deel aan de Heemskerkse Masters 2023. Zij waren uitgenodigd, omdat zij door hun commissie waren opgegeven als kampioen van een clubwedstrijd of winnaar van een qualifying wedstrijd. Het weer was geweldig op deze laatste zaterdag van september en de baan lag er prachtig bij. In het clubhuis kon […]

Nieuws

U kunt weer scoren!

28 september 2023

Wat wordt hole 12 prachtig hè?! Wat een uitdagende hole gaat dit worden. Helaas houden wij de hole in overleg met de baancommissie, HARECO en de manager nog gesloten om beschadiging te voorkomen. Toch qualifying! De NGF heeft dispensatie verleend aan de Heemskerkse om Qualifying ronden te spelen over 18 holes onder de volgende voorwaarden: […]

Nieuws

Nieuwe driving range ballen, dankzij TechResources.

27 september 2023

Afgelopen dinsdag hebben we alle driving range ballen vervangen voor nieuwe Nassau Range two ballen; kwalitatief hoogwaardige ballen waarmee we weer jaren vooruit kunnen.  Cyril Swart en Jan Stravers van TechResources hadden als sponsor uiteraard de primeur om de eerste ballen van de afslagmat te laten vertrekken. En dat ging ze, als ervaren golfers, vanzelfsprekend […]