Nieuws

Vlaggenwedstrijd PAR 3

30 augustus 2023

Op 4 september 2023 wordt er een vlaggenwedstrijd gehouden als afsluiting van deze par 3 maandagavond zomercompetitie.

Iedereen kan natuurlijk inschrijven via de website of zich opgeven bij de par 3 commissie.

Starttijden zijn om de 10 minuten, beginnend om 16.30 uur, de laatste afslagtijd (T-time) is 19.00 uur.

Er kunnen maximaal 64 personen (16 flights van 4 ) meespelen.

De wedstrijdleiding probeert zoveel mogelijk rekening te houden met indeling en starttijden van de spelers, maar is vrij om de indeling/starttijd van spelers te wijzigen/aan te passen.

Spelvorm: vlaggenwedstrijd

Spelregels zijn als volgt: elke deelnemer ontvangt een vlaggetje met daarop zijn naam en  bruto aantal slagen, (27 +handicap slagen).

Er wordt strokeplay gespeeld, dus iedereen moet uitholen en slagen tellen.

Bij het bereiken van je bruto aantal slagen 27 + handicap slagen, plaats je het vlaggetje daar waar de bal na de laatste slag ligt.

Ligt de bal bij de laatste slag op een green, dan plaatst men het vlaggetje aan de zijkant van die green. Ligt de bal in de hole dan plaatst men het vlaggetje in een daarvoor gemarkeerd vierkant aan de zijkant van de green.

Het is natuurlijk voor iedereen de bedoeling dat hij of zij hun vlaggetje mee naar de wedstrijdtafel kunnen brengen na het lopen van de 9 holes.

Na afloop zoals gewoonlijk de prijsuitreiking onder het genot van een hapje en een drankje u aangeboden door de par 3 commissie.

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Golfless is more!!

29 februari 2024

Ook in 2024 staat uw pro-team van de Heemskerkse Golfschool weer 7 dagen per week voor u klaar. Naast de reguliere privé lessen van 1 t/m 4 personen hebben wij uiteraard een uitgebreid aanbod zodat als lid van de club meerdere opties heeft om uw spel via uw PGA Holland Golfprofessionals te verbeteren. Inlooplessen Uiteraard […]

Nieuws

Regelsessies voor leden

Wanneer Zaterdag 16 maart 10.30-12.30 voor competitiespelers met nadruk op Matchplay 13.30-15.30 voor alle leden met nadruk op Strokeplay/Stableford Waar Presentatieruimte (oude shop) Meedoen? Aanmelden via Egolf4U op (“wedstrijd”) evenement op 16 maart.

Nieuws

Zaterdag 30 maart Open Dag Heemskerkse Golfclub

27 februari 2024

Op zaterdag 30 maart, van 10 tot 12 uur organiseren we op de Heemskerkse Golfclub weer een open dag. Ideaal voor iedereen (jong en oud) die eens kennis wil maken met de golfsport en onze gezellige golfclub. Uiteraard leren we iedereen de beginselen van de golfsport (golfclubs en golfleraar staan klaar) en vertellen we van […]