Nieuws

Volle bak bij de Buggy Battle

23 maart 2023

De handicartcommissie had het er maar druk mee om de nodige bekendheid te geven aan de Buggy Battle. Een gelukkige inval van een van de leden bracht redding. Er werden tijdens de Valentine ochtend uitnodigingen uitgedeeld en verder kreeg iedere andere belangstellende een brief.

Het werd helemaal prachtig toen de managers van de club opperden om de PAR-3 leden de mogelijkheid te bieden om ook mee te doen. Gevolg: een overschrijding van de beschikbare ruimte voor dertien flights.

De verkoop van de doosjes ballen (met medewerking van Rob Roest van golfshop Heiloo) liep ook voorspoedig en de commissie was vol goede moed.

Op zaterdag 18 maart was het zover. Onder prachtige omstandigheden kon de all tee start om 14.30 uur beginnen met de gemengde (PAR-3 leden samen met de seniorleden) flights. Zo leer je elkaar nog eens kennen.

Het was voor sommigen wel even wennen, dat deze middag geen individuele winnaars kende. Het spelletje Texas Scramble gaat uit van een teamprestatie en dat werd alom gewaardeerd.

Het grote voordeel van een all tee is, dat je allen op dezelfde tijd begint en op dezelfde tijd eindigt. En dat maakt de middag nog gezelliger met na afloop een drankje samen en een bitterbal om de borrel compleet te maken.

De prijsjes hadden we gekregen van de Stichting Handicart en dus konden de winnaars de amateurstatus behouden. Uiteraard mocht het allemaal niet te veel kosten om zoveel mogelijk geld op te halen voor de Stichting. De stichting die tot doel heeft om minder valide golfers zo lang mogelijk van het spel te laten genieten.

De uitslag:

 • Team Rachel Boddendijk 38 punten
 • Team Kees Balm 39 punten
 • Team Joke Jochems 41 punten
 • Team Simon van de Vlekkert 43 punten
 • Team Werner Andree 43 punten
 • Team Ferry de Boer 43 punten
 • Team Anja Hijnen 45 punten
 • Team Frans Seignette 45 punten
 • Team Hennie Oosterhof 46 punten
 • Team Marjolein de Jonge 46 punten
 • Team Nico Hijnen 47 punten
 • Team Ellen Vermeulen 49 punten
 • Team Marguerite van Veen 52 punten

   

De drie winnende teams konden een prijsje uitzoeken en de aanmoedigingsprijs ging naar het team met de meeste punten.

Na afloop konden vele deelnemers nog genieten van de golfschotel met de keus uit vlees, vis of vegetarisch. Uiteraard bedanken we de medewerkers voor hun inzet. Prima geregeld allemaal.

Als we volgend jaar ook nog een sponsor kunnen vinden kan wat ons betreft de Buggy Battle niet meer stuk.

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Verslag Rabbitwedstrijd Par 3 inloop Golftravel 5-6-2023

6 juni 2023

Wat willen we nu nog meer? Een heerlijk zonnetje, een verkoelend windje en een prachtige baan. En niet te vergeten  (uiteindelijk) 36 enthousiaste golfers die met veel plezier hun ronde hebben gelopen. Helaas kregen we een aantal afmeldingen, waaronder één omdat de trein niet reed en men in een oord ver van hier was gestrand….. […]

Nieuws

Slagerij John de Roode zorgde voor een heerlijke Pinksterdag!

30 mei 2023

Op Tweede Pinksterdag is de 3de maandbeker wedstrijd gespeeld, die (inmiddels traditioneel) gesponsord werd door Slagerij John de Roode uit Heemskerk. Ook dit jaar hebben John en Sjaninka weer voor prachtige èn heerlijke prijzen gezorgd. Aan de wedstrijd deden 65 enthousiaste leden mee. Zij hebben kunnen genieten van het mooie weer, onze prachtige baan en […]

Nieuws

Vierde par 3 inloopwedstrijd voor de overall-prijs van Fairway Golf-Travel van 22 mei

Onder een stralende zon gingen 39 deelnemers de strijd met elkaar aan. Men had er zin, vooraf meedelend dat de “neary” dit keer al in de pocket zat. Mocht dat n iet lukken, dan moest er toch wel een birdy geslagen kunnen worden. Echter, of dat nu lag aan de hazen en eenden  op  de […]