Nieuws

Volle bak bij de Buggy Battle

23 maart 2023

De handicartcommissie had het er maar druk mee om de nodige bekendheid te geven aan de Buggy Battle. Een gelukkige inval van een van de leden bracht redding. Er werden tijdens de Valentine ochtend uitnodigingen uitgedeeld en verder kreeg iedere andere belangstellende een brief.

Het werd helemaal prachtig toen de managers van de club opperden om de PAR-3 leden de mogelijkheid te bieden om ook mee te doen. Gevolg: een overschrijding van de beschikbare ruimte voor dertien flights.

De verkoop van de doosjes ballen (met medewerking van Rob Roest van golfshop Heiloo) liep ook voorspoedig en de commissie was vol goede moed.

Op zaterdag 18 maart was het zover. Onder prachtige omstandigheden kon de all tee start om 14.30 uur beginnen met de gemengde (PAR-3 leden samen met de seniorleden) flights. Zo leer je elkaar nog eens kennen.

Het was voor sommigen wel even wennen, dat deze middag geen individuele winnaars kende. Het spelletje Texas Scramble gaat uit van een teamprestatie en dat werd alom gewaardeerd.

Het grote voordeel van een all tee is, dat je allen op dezelfde tijd begint en op dezelfde tijd eindigt. En dat maakt de middag nog gezelliger met na afloop een drankje samen en een bitterbal om de borrel compleet te maken.

De prijsjes hadden we gekregen van de Stichting Handicart en dus konden de winnaars de amateurstatus behouden. Uiteraard mocht het allemaal niet te veel kosten om zoveel mogelijk geld op te halen voor de Stichting. De stichting die tot doel heeft om minder valide golfers zo lang mogelijk van het spel te laten genieten.

De uitslag:

 • Team Rachel Boddendijk 38 punten
 • Team Kees Balm 39 punten
 • Team Joke Jochems 41 punten
 • Team Simon van de Vlekkert 43 punten
 • Team Werner Andree 43 punten
 • Team Ferry de Boer 43 punten
 • Team Anja Hijnen 45 punten
 • Team Frans Seignette 45 punten
 • Team Hennie Oosterhof 46 punten
 • Team Marjolein de Jonge 46 punten
 • Team Nico Hijnen 47 punten
 • Team Ellen Vermeulen 49 punten
 • Team Marguerite van Veen 52 punten

   

De drie winnende teams konden een prijsje uitzoeken en de aanmoedigingsprijs ging naar het team met de meeste punten.

Na afloop konden vele deelnemers nog genieten van de golfschotel met de keus uit vlees, vis of vegetarisch. Uiteraard bedanken we de medewerkers voor hun inzet. Prima geregeld allemaal.

Als we volgend jaar ook nog een sponsor kunnen vinden kan wat ons betreft de Buggy Battle niet meer stuk.

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Op 9 mei gaat de donderdagavond competitie 2024 van start!!

17 april 2024

Op 9 mei gaat de donderdagavond competitie 2024 van start!! De commissie wil er een gezellige en sportieve avond van maken waar iedereen zich thuis voelt en lekker na een rondje golf gezellig wat blijft eten en/of drinken. We zetten hieronder de uitgangspunten voor de donderdagavond competitie, oftewel de Dozac, voor u nog eens op […]

Nieuws

Dinsdag zomeravondcompetitie (DIZAC) weer van start

DINSDAG ZOMERAVONDCOMPETITIE 2024 Op 7 mei start de dinsdag zomeravond competitie 2024,  de DIZAC. Inschrijven is mogelijk vanaf 16 april en is voor leden van de 18 holes-baan Heemskerkse Golfclub. De commissie wil er ook dit jaar weer een gezellige en sportieve avond en competitie van maken samen met jullie als deelnemers natuurlijk.  Na je […]

Nieuws

Wie wil er op onze centen letten?

15 april 2024

De financiële commissie van onze club is naarstig op zoek naar nieuwe leden. Na 6 jaar wil Piet Hoogeveen graag het stokje overdragen. Mocht u geïnteresseerd zijn, neem dan gerust contact op met Piet, hij kan u er alles over vertellen. ( piet@highveen.nl ) Heeft u geen affiniteit en ervaring met financiën? Iemand tippen mag […]