Nieuws

Voordelig je golfspel verbeteren met de Inlooplessen

27 februari 2023

De inlooplessen zijn groepslessen voor ieder niveau. Tijdens een inloop les wordt een specifiek onderdeel van het golfspel geoefend. Met een groep van maximaal 4 golfers (lid of geen lid) oefen je bijvoorbeeld de bunkerslag. Vanwege het specifieke onderdeel, kan je op ieder niveau gebruik maken van de inloop les. Je bepaalt zelf voor welk onderdeel je je inschrijft.

Deze laagdrempelige en voordelige manier van golfles nemen wordt tijdens meerdere periodes per jaar georganiseerd. De serie inlooplessen duren 9 weken. De inlooplessen worden gegeven in de volgende periodes:

  • Periode 1: 13 maart 2023 t/m 14 mei 2023
  • Periode 2: 29 mei 2023 t/m 24 juli 2023
  • Periode 3: 21 augustus 2023 t/m 29 oktober 2023

Hoe meer aanmeldingen, hoe meer lessen er kunnen worden ingepland. We streven ernaar om iedere dat lessen aan te kunnen bieden. Je kunt maximaal 2 lessen vooruit boeken zodat iedereen de mogelijkheid heeft om in te kunnen boeken.
De investering bedraagt in totaal €109,- voor één periode: 10 lessen van 30 minuten. Indien je binnen de aangegeven periode niet alle 10 de lessen hebt verbruikt, vervallen deze. Zorg dus dat je dit voorkomt!

Wil je aan alle drie de periodes mee doen? Dan hebben wij een mooie aanbieding voor je. Dan betaal je niet €327,- maar slechts €299,-!

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

The EziGolf Tourer experience!

23 maart 2023

Wat was ik blij dat ik uit voorzorg een Ezigolf tourer, die tijdelijk ter promotie bij HGC staan, gereserveerd had. Als Par3-lid had ik mij ingeschreven voor de Buggy Battle op 18 maart jl. Een mooie gelegenheid om voor het goede doel ook eens mijn golfvaardigheid op de grote baan (hole 1 t/m 9) te […]

Nieuws

Zaterdag 25 maart Open Dag Heemskerkse Golfclub

Op zaterdag 25 maart, van 10 tot 12 uur organiseren we op de Heemskerkse Golfclub weer een open dag. Ideaal voor iedereen (jong en oud) die eens kennis wil maken met de golfsport en onze gezellige golfclub. Uiteraard leren we iedereen de beginselen van de golfsport (golfclubs en golfleraar staan klaar) en vertellen we van […]

Nieuws

Volle bak bij de Buggy Battle

De handicartcommissie had het er maar druk mee om de nodige bekendheid te geven aan de Buggy Battle. Een gelukkige inval van een van de leden bracht redding. Er werden tijdens de Valentine ochtend uitnodigingen uitgedeeld en verder kreeg iedere andere belangstellende een brief. Het werd helemaal prachtig toen de managers van de club opperden […]