Nieuws

Voordelig je golfspel verbeteren met de Inlooplessen

27 februari 2023

De inlooplessen zijn groepslessen voor ieder niveau. Tijdens een inloop les wordt een specifiek onderdeel van het golfspel geoefend. Met een groep van maximaal 4 golfers (lid of geen lid) oefen je bijvoorbeeld de bunkerslag. Vanwege het specifieke onderdeel, kan je op ieder niveau gebruik maken van de inloop les. Je bepaalt zelf voor welk onderdeel je je inschrijft.

Deze laagdrempelige en voordelige manier van golfles nemen wordt tijdens meerdere periodes per jaar georganiseerd. De serie inlooplessen duren 9 weken. De inlooplessen worden gegeven in de volgende periodes:

  • Periode 1: 13 maart 2023 t/m 14 mei 2023
  • Periode 2: 29 mei 2023 t/m 24 juli 2023
  • Periode 3: 21 augustus 2023 t/m 29 oktober 2023

Hoe meer aanmeldingen, hoe meer lessen er kunnen worden ingepland. We streven ernaar om iedere dat lessen aan te kunnen bieden. Je kunt maximaal 2 lessen vooruit boeken zodat iedereen de mogelijkheid heeft om in te kunnen boeken.
De investering bedraagt in totaal €109,- voor één periode: 10 lessen van 30 minuten. Indien je binnen de aangegeven periode niet alle 10 de lessen hebt verbruikt, vervallen deze. Zorg dus dat je dit voorkomt!

Wil je aan alle drie de periodes mee doen? Dan hebben wij een mooie aanbieding voor je. Dan betaal je niet €327,- maar slechts €299,-!

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Heemskerkse Masters 2023

1 oktober 2023

Afgelopen zaterdag 30 september namen 32 genodigden deel aan de Heemskerkse Masters 2023. Zij waren uitgenodigd, omdat zij door hun commissie waren opgegeven als kampioen van een clubwedstrijd of winnaar van een qualifying wedstrijd. Het weer was geweldig op deze laatste zaterdag van september en de baan lag er prachtig bij. In het clubhuis kon […]

Nieuws

U kunt weer scoren!

28 september 2023

Wat wordt hole 12 prachtig hè?! Wat een uitdagende hole gaat dit worden. Helaas houden wij de hole in overleg met de baancommissie, HARECO en de manager nog gesloten om beschadiging te voorkomen. Toch qualifying! De NGF heeft dispensatie verleend aan de Heemskerkse om Qualifying ronden te spelen over 18 holes onder de volgende voorwaarden: […]

Nieuws

Nieuwe driving range ballen, dankzij TechResources.

27 september 2023

Afgelopen dinsdag hebben we alle driving range ballen vervangen voor nieuwe Nassau Range two ballen; kwalitatief hoogwaardige ballen waarmee we weer jaren vooruit kunnen.  Cyril Swart en Jan Stravers van TechResources hadden als sponsor uiteraard de primeur om de eerste ballen van de afslagmat te laten vertrekken. En dat ging ze, als ervaren golfers, vanzelfsprekend […]