Nieuws

Voordelig je golfspel verbeteren met de Inlooplessen

27 februari 2023

De inlooplessen zijn groepslessen voor ieder niveau. Tijdens een inloop les wordt een specifiek onderdeel van het golfspel geoefend. Met een groep van maximaal 4 golfers (lid of geen lid) oefen je bijvoorbeeld de bunkerslag. Vanwege het specifieke onderdeel, kan je op ieder niveau gebruik maken van de inloop les. Je bepaalt zelf voor welk onderdeel je je inschrijft.

Deze laagdrempelige en voordelige manier van golfles nemen wordt tijdens meerdere periodes per jaar georganiseerd. De serie inlooplessen duren 9 weken. De inlooplessen worden gegeven in de volgende periodes:

  • Periode 1: 13 maart 2023 t/m 14 mei 2023
  • Periode 2: 29 mei 2023 t/m 24 juli 2023
  • Periode 3: 21 augustus 2023 t/m 29 oktober 2023

Hoe meer aanmeldingen, hoe meer lessen er kunnen worden ingepland. We streven ernaar om iedere dat lessen aan te kunnen bieden. Je kunt maximaal 2 lessen vooruit boeken zodat iedereen de mogelijkheid heeft om in te kunnen boeken.
De investering bedraagt in totaal €109,- voor één periode: 10 lessen van 30 minuten. Indien je binnen de aangegeven periode niet alle 10 de lessen hebt verbruikt, vervallen deze. Zorg dus dat je dit voorkomt!

Wil je aan alle drie de periodes mee doen? Dan hebben wij een mooie aanbieding voor je. Dan betaal je niet €327,- maar slechts €299,-!

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Op 9 mei gaat de donderdagavond competitie 2024 van start!!

17 april 2024

Op 9 mei gaat de donderdagavond competitie 2024 van start!! De commissie wil er een gezellige en sportieve avond van maken waar iedereen zich thuis voelt en lekker na een rondje golf gezellig wat blijft eten en/of drinken. We zetten hieronder de uitgangspunten voor de donderdagavond competitie, oftewel de Dozac, voor u nog eens op […]

Nieuws

Dinsdag zomeravondcompetitie (DIZAC) weer van start

DINSDAG ZOMERAVONDCOMPETITIE 2024 Op 7 mei start de dinsdag zomeravond competitie 2024,  de DIZAC. Inschrijven is mogelijk vanaf 16 april en is voor leden van de 18 holes-baan Heemskerkse Golfclub. De commissie wil er ook dit jaar weer een gezellige en sportieve avond en competitie van maken samen met jullie als deelnemers natuurlijk.  Na je […]

Nieuws

Wie wil er op onze centen letten?

15 april 2024

De financiële commissie van onze club is naarstig op zoek naar nieuwe leden. Na 6 jaar wil Piet Hoogeveen graag het stokje overdragen. Mocht u geïnteresseerd zijn, neem dan gerust contact op met Piet, hij kan u er alles over vertellen. ( piet@highveen.nl ) Heeft u geen affiniteit en ervaring met financiën? Iemand tippen mag […]