Nieuws

Weidelus PAR 3

26 maart 2024

De openingswedstrijd Par3 Weidelus op maandag 8 april zal weer in het teken staan van gezelligheid, nieuwe en/of oude par3 golfers ontmoeten en vooral de bekende golf lentekriebels testen in de zo bekende maandagavondcompetitie.

Mede dankzij sponsors kan de par3 cie leuke prijzen uitreiken aan de diverse winnaars gedurende de 20 wedstrijden die in het verschiet liggen.

De overallprijs van Fairway Golftravel laat nog even op zich wachten, maar zodra deze bekend is bij de commissie zal “de prijs” bekend worden gemaakt.

Dit seizoen wordt er op een leuke manier door onze pro Jos Douma van de golfschool advies en ondersteuning gegeven aan de deelnemers par3 MAC.

Op de openingsdag zal hij bij de afslag van hole 1 staan en aldaar kunt u kennis met “onze” Jos maken, daar kunt u, voordat er afgeslagen wordt, nog goede tips ontvangen.

De par3 commissie hoopt ook dit jaar weer dat u staat te dringen om in te schrijven voor de MAC (maandagavondcompetitie).

De commissie heeft dit seizoen het inschrijfgeld verhoogd naar 5 euro. Dit om de beroemde bitterbal te kunnen blijven geven en om ons 10-jarig bestaan te vieren.

Alvast bedankt en tot ziens op 8 april 2024 in het clubhuis van de HGC.

De par3 commissie

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Foursome during the Season 2024

24 april 2024

Dit jaar is het weer zover! De WeCo heeft de Foursome during the Season competitie op de agenda gezet. Deze matchplay competitie is voor heren, dames en mix koppels, die lid zijn van de 18 holes baan. Gedurende het seizoen, vanaf 6 mei t/m 22 september, worden deze wedstrijden gespeeld. Er wordt bij voldoende inschrijving […]

Nieuws

Op 9 mei gaat de donderdagavond competitie 2024 van start!!

17 april 2024

Op 9 mei gaat de donderdagavond competitie 2024 van start!! De commissie wil er een gezellige en sportieve avond van maken waar iedereen zich thuis voelt en lekker na een rondje golf gezellig wat blijft eten en/of drinken. We zetten hieronder de uitgangspunten voor de donderdagavond competitie, oftewel de Dozac, voor u nog eens op […]

Nieuws

Dinsdag zomeravondcompetitie (DIZAC) weer van start

DINSDAG ZOMERAVONDCOMPETITIE 2024 Op 7 mei start de dinsdag zomeravond competitie 2024,  de DIZAC. Inschrijven is mogelijk vanaf 16 april en is voor leden van de 18 holes-baan Heemskerkse Golfclub. De commissie wil er ook dit jaar weer een gezellige en sportieve avond en competitie van maken samen met jullie als deelnemers natuurlijk.  Na je […]