Nieuws

Weidelus PAR 3

26 maart 2024

De openingswedstrijd Par3 Weidelus op maandag 8 april zal weer in het teken staan van gezelligheid, nieuwe en/of oude par3 golfers ontmoeten en vooral de bekende golf lentekriebels testen in de zo bekende maandagavondcompetitie.

Mede dankzij sponsors kan de par3 cie leuke prijzen uitreiken aan de diverse winnaars gedurende de 20 wedstrijden die in het verschiet liggen.

De overallprijs van Fairway Golftravel laat nog even op zich wachten, maar zodra deze bekend is bij de commissie zal “de prijs” bekend worden gemaakt.

Dit seizoen wordt er op een leuke manier door onze pro Jos Douma van de golfschool advies en ondersteuning gegeven aan de deelnemers par3 MAC.

Op de openingsdag zal hij bij de afslag van hole 1 staan en aldaar kunt u kennis met “onze” Jos maken, daar kunt u, voordat er afgeslagen wordt, nog goede tips ontvangen.

De par3 commissie hoopt ook dit jaar weer dat u staat te dringen om in te schrijven voor de MAC (maandagavondcompetitie).

De commissie heeft dit seizoen het inschrijfgeld verhoogd naar 5 euro. Dit om de beroemde bitterbal te kunnen blijven geven en om ons 10-jarig bestaan te vieren.

Alvast bedankt en tot ziens op 8 april 2024 in het clubhuis van de HGC.

De par3 commissie

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Zaterdag 20 juli Open Dag Heemskerkse Golfclub

10 juli 2024

Zaterdag 20 juli, van 10 tot 12 uur bent u weer van harte welkom op de Open Dag van de Heemskerkse Golfclub. Ideaal voor iedereen (jong en oud) die eens kennis wil maken met deze populaire sport én onze gezellige golfclub. We maken er een leuke ochtend van! Uiteraard leren we je de beginselen van […]

Nieuws

Verslag Maandbeker nr. 5, gesponsord door The Spirit of Wine

9 juli 2024

De 5de maandbeker wedstrijd was net als voorgaande jaren weer een populaire wedstrijd. Vanaf 9.30 uur speelden 69 deelnemers  onder redelijk goede omstandigheden de 18 holes wedstrijd, gesponsord door The Spirit of Wine. Het waaide hard, maar mocht geen naam hebben als je het vergeleek met de eerste zomerstorm van zaterdag. De takken en bladeren […]

Nieuws

Clubkampioenschappen Matchplay 2024

2 juli 2024

In het weekend van zaterdag 29 juni en zondag 30 juni werden de finales van de Clubkampioenschappen Matchplay 2024 gespeeld. In drie categorieën werd gestreden om de beste speler van onze club: Heren (<50 jaar), Heren Senioren en Dames. De weergoden waren ons eindelijk goed gezind. Het was heerlijk weer in het finale weekend. Al […]