Nieuws

Winter afslagplaatsen en winter stroke index tabellen 18 holes baan

9 november 2022

In overleg met de Baancommissie is besloten om in de loop van vrijdag 11 november de winter tees op de 18 holes baan te plaatsen.  De baan is dan tijdelijk Non qualifying.

De Winter tees staan alleen op de gele en rode afslagplaatsen, de overige tees worden verwijderd.

Daarna gelden dan de aangepaste winter tee stroke play tabellen voor de 18 holes baan. Check uw playing handicap dus, voordat u de baan in gaat. De tabellen zijn te vinden in de starthuisjes op hole 1 en 10 en in het clubhuis in de gang naar de kleedkamers. Uiteraard wordt ook het Egolf4U systeem aangepast, zodat u het juiste aantal handicap slagen krijgt toebedeeld voor het spelen vanaf de winter tees.

Voor vragen e-mail naar: hareco@heemskerksegolfclub.nl

Hareco 8 november 2021

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Golfless is more!!

29 februari 2024

Ook in 2024 staat uw pro-team van de Heemskerkse Golfschool weer 7 dagen per week voor u klaar. Naast de reguliere privé lessen van 1 t/m 4 personen hebben wij uiteraard een uitgebreid aanbod zodat als lid van de club meerdere opties heeft om uw spel via uw PGA Holland Golfprofessionals te verbeteren. Inlooplessen Uiteraard […]

Nieuws

Regelsessies voor leden

Wanneer Zaterdag 16 maart 10.30-12.30 voor competitiespelers met nadruk op Matchplay 13.30-15.30 voor alle leden met nadruk op Strokeplay/Stableford Waar Presentatieruimte (oude shop) Meedoen? Aanmelden via Egolf4U op (“wedstrijd”) evenement op 16 maart.

Nieuws

Zaterdag 30 maart Open Dag Heemskerkse Golfclub

27 februari 2024

Op zaterdag 30 maart, van 10 tot 12 uur organiseren we op de Heemskerkse Golfclub weer een open dag. Ideaal voor iedereen (jong en oud) die eens kennis wil maken met de golfsport en onze gezellige golfclub. Uiteraard leren we iedereen de beginselen van de golfsport (golfclubs en golfleraar staan klaar) en vertellen we van […]