Nieuws

Winterafsluiting Damesochtend 4 april

18 april 2023

Dit keer was er geen twijfel of de wedstrijd door zou gaan, er was goed weer voorspeld en dat klopte helemaal! Dat was afgelopen winter wel anders. Regelmatig was de baan gesloten of wel open, maar heel nat. Toch waren er altijd wel een paar diehards die de uitdaging aangingen en een aantal of zelfs 9 holes liepen.

We werden ontvangen met een kopje koffie en een paaseitje.

34 dames hadden zich ingeschreven. Om 10.00 was de all tee start en we speelden in teams van 3.

De zon liet zich al zien en de temperatuur werd steeds aangenamer, dat beloofde een mooie ochtend te worden. Wij, Anneke, Ella en ondergetekende, startten op hole 16. Anneke sloeg als 1e de tweary en kon het busje neerzetten en…dat is blijven staan, proficiat! Door de baan werden we weer getrakteerd op een paaseitje door Inge en Edith.

Na afloop was er de bekende drukte in de kleedkamer. De kaarten werden door Britta ingevoerd, altijd een helpende hand bij computerproblemen.

In het clubhuis waren de tafels al gedekt, het  zag er allemaal heel verzorgd uit.

We genoten van een heerlijk gevarieerd buffet en tussendoor werden de prijswinnaars bekend gemaakt door Petra.

1e plaats lage hcp.  Joke Jochems

1e plaats hoge hcp. Anja Hijnen

1e plaats matchplay Petra Visser

Winnaars winterafsluiting team: Ella Mandaat, Anneke de Haan, Marie José Bovenlander

Damescommissie ontzettend bedankt voor al jullie inspanningen. We kijken uit naar de zomer inloop ochtenden en de wedstrijden die jullie weer gaan organiseren.

En de horeca heeft z’n visitekaartje afgegeven, het was goed, dank jullie wel.

Marie José Bovenlander

Op dinsdag 4 april jl. was het dan zover. De afsluiting van de Dinsdagochtend-Dames-Wintercompetitie. De organisatie, Edith, Inge en Petra, had een leuke teamwedstrijd georganiseerd. Het weer viel zowaar ook eens een keer mee. Op het allerlaatste moment mochten zelfs de handicarts in de baan. Fijn voor de dames die al heel lang geen rondje konden golfen op de grote baan.

Na afloop van de wedstrijd stond daar een prima buffet voor ons klaar. Voor ieder wat wils en als afsluiting een heerlijk toetje. Super deze horeca, chapeau!

Tijdens de lunch werden de prijzen bekend gemaakt. Dit gaat over de 10 beste rondes. En tot mijn grote verrassing bleek ik de winnaar te zijn in de categorie lage handicaps. De andere prijs was voor de hoge handicaps en dat bleek Anja Hijnen te zijn. Vervolgens werden er nog balletjes uitgedeeld voor de dag winnaars en de geslagen nearies en twearies. De fun wedstrijd van vandaag werd uiteindelijk na wat computerproblemen gewonnen door het team Anneke de Haan, Marie Jose Bovenlander en Ella Mandaat.

Al met al een heerlijke dag en nu op naar de zomercompetitie.

Joke Jochems – van Gilst

 

 

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Verslag Rabbitwedstrijd Par 3 inloop Golftravel 5-6-2023

6 juni 2023

Wat willen we nu nog meer? Een heerlijk zonnetje, een verkoelend windje en een prachtige baan. En niet te vergeten  (uiteindelijk) 36 enthousiaste golfers die met veel plezier hun ronde hebben gelopen. Helaas kregen we een aantal afmeldingen, waaronder één omdat de trein niet reed en men in een oord ver van hier was gestrand….. […]

Nieuws

Slagerij John de Roode zorgde voor een heerlijke Pinksterdag!

30 mei 2023

Op Tweede Pinksterdag is de 3de maandbeker wedstrijd gespeeld, die (inmiddels traditioneel) gesponsord werd door Slagerij John de Roode uit Heemskerk. Ook dit jaar hebben John en Sjaninka weer voor prachtige èn heerlijke prijzen gezorgd. Aan de wedstrijd deden 65 enthousiaste leden mee. Zij hebben kunnen genieten van het mooie weer, onze prachtige baan en […]

Nieuws

Vierde par 3 inloopwedstrijd voor de overall-prijs van Fairway Golf-Travel van 22 mei

Onder een stralende zon gingen 39 deelnemers de strijd met elkaar aan. Men had er zin, vooraf meedelend dat de “neary” dit keer al in de pocket zat. Mocht dat n iet lukken, dan moest er toch wel een birdy geslagen kunnen worden. Echter, of dat nu lag aan de hazen en eenden  op  de […]