Nieuws

Winterafsluiting Damesochtend 4 april

18 april 2023

Dit keer was er geen twijfel of de wedstrijd door zou gaan, er was goed weer voorspeld en dat klopte helemaal! Dat was afgelopen winter wel anders. Regelmatig was de baan gesloten of wel open, maar heel nat. Toch waren er altijd wel een paar diehards die de uitdaging aangingen en een aantal of zelfs 9 holes liepen.

We werden ontvangen met een kopje koffie en een paaseitje.

34 dames hadden zich ingeschreven. Om 10.00 was de all tee start en we speelden in teams van 3.

De zon liet zich al zien en de temperatuur werd steeds aangenamer, dat beloofde een mooie ochtend te worden. Wij, Anneke, Ella en ondergetekende, startten op hole 16. Anneke sloeg als 1e de tweary en kon het busje neerzetten en…dat is blijven staan, proficiat! Door de baan werden we weer getrakteerd op een paaseitje door Inge en Edith.

Na afloop was er de bekende drukte in de kleedkamer. De kaarten werden door Britta ingevoerd, altijd een helpende hand bij computerproblemen.

In het clubhuis waren de tafels al gedekt, het  zag er allemaal heel verzorgd uit.

We genoten van een heerlijk gevarieerd buffet en tussendoor werden de prijswinnaars bekend gemaakt door Petra.

1e plaats lage hcp.  Joke Jochems

1e plaats hoge hcp. Anja Hijnen

1e plaats matchplay Petra Visser

Winnaars winterafsluiting team: Ella Mandaat, Anneke de Haan, Marie José Bovenlander

Damescommissie ontzettend bedankt voor al jullie inspanningen. We kijken uit naar de zomer inloop ochtenden en de wedstrijden die jullie weer gaan organiseren.

En de horeca heeft z’n visitekaartje afgegeven, het was goed, dank jullie wel.

Marie José Bovenlander

Op dinsdag 4 april jl. was het dan zover. De afsluiting van de Dinsdagochtend-Dames-Wintercompetitie. De organisatie, Edith, Inge en Petra, had een leuke teamwedstrijd georganiseerd. Het weer viel zowaar ook eens een keer mee. Op het allerlaatste moment mochten zelfs de handicarts in de baan. Fijn voor de dames die al heel lang geen rondje konden golfen op de grote baan.

Na afloop van de wedstrijd stond daar een prima buffet voor ons klaar. Voor ieder wat wils en als afsluiting een heerlijk toetje. Super deze horeca, chapeau!

Tijdens de lunch werden de prijzen bekend gemaakt. Dit gaat over de 10 beste rondes. En tot mijn grote verrassing bleek ik de winnaar te zijn in de categorie lage handicaps. De andere prijs was voor de hoge handicaps en dat bleek Anja Hijnen te zijn. Vervolgens werden er nog balletjes uitgedeeld voor de dag winnaars en de geslagen nearies en twearies. De fun wedstrijd van vandaag werd uiteindelijk na wat computerproblemen gewonnen door het team Anneke de Haan, Marie Jose Bovenlander en Ella Mandaat.

Al met al een heerlijke dag en nu op naar de zomercompetitie.

Joke Jochems – van Gilst

 

 

Recent nieuws

Nieuws

Nieuws

Bridge avond 1 december

6 december 2023

Beste bridgers, Ondanks de vele afzeggingen en zelfs een no show, was het op 1 december weer een gezellig samenzijn. Buiten vroor het, maar binnen ontdooide iedereen! Het was extra spannend, omdat deze avond de promotie/degradatie op het spel stond.   Het was fijn om te zien dat meer deelnemers vooraf kwamen eten. Het aanbod […]

Nieuws

Invoering Winterregels en Aanpassing Plaatselijke Regels

23 november 2023

M.i.v. woensdag 1 november 2023 worden zgn. Tijdelijke Winterregels Regels “Plaatsen” en “Bal Schoonmaken” van kracht. Wat houdt dat in: Plaatsen Een bal die op een kort gemaaid gedeelte door de baan ligt, mag zonder straf worden geplaatst binnen 15 cm van de plaats waar hij oorspronkelijk lag, maar niet dichter bij de hole. De […]

Nieuws

Heemskerkse klaverjas drive

21 november 2023

Vandaag deelnemer geweest van de eerste Klaverjas Drive op de maandag. Initiatiefnemer Ralph heeft er voor gezorgd dat wij op de golfloze maandag wat om handen kregen. Vanwege de lage opkomst was het voor een ieder waarschijnlijk natte voeten vrees. Mogelijk met de vraag of het wel gezellig zou zijn. Maar gelukkig waren er doorzetters […]